Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nikoj:
Covek se sam ponudio da mi posalje.Sta ti imas protiv toga.
Nemam nishta protiv tebe! Imam protiv nepodnoshljive lenjosti, sve hocjesh na tacnu... Ocjesh li da uradim i AC za tebe? Evo, ponudio sam se...
_ILIJA_:
a u aresu ili limewireu ukucate vertical jump i izbaci vam 1000000 programa...
Pa to i ja kazem... Nego niko za nishta necje nimalo da se potrudi... To me izludjuje!

@Slam_Dunker
Nemam nishta protiv tebe! Imam protiv nepodnoshljive lenjosti, sve hocjesh na tacnu... Ocjesh li da uradim i AC za tebe? Evo, ponudio sam se...

Ti se sad pravis pametan sto si sam nasao te programe.Gledaj svoja posla.Ja necu od 1000000 programa traziti onaj pravi,zato sto ce mi ilija poslati.

Nema Grunta od kad je prestao sa radom,ali nema ni WAX-MAN

nikoj:
Ti se sad pravis pametan sto si sam nasao te programe.Gledaj svoja posla.Ja necu od 1000000 programa traziti onaj pravi,zato sto ce mi ilija poslati.

Nema Grunta od kad je prestao sa radom,ali nema ni WAX-MAN
Kakav si ti lik... Chekaj, ja sam pametan shto sam u Google ukucao ares, kliknuo download, u Aresu ukucao Vertical Jumb Bible i kliknuo dva puta na to? Imash stvarno loshu definiciju pameti...

DJOLE_SAMI:
Poslao sam Wax-u privatnu poruku i rekao mu da mi posalje sedmu nedelju na private. Izgleda da ce to da uradi. Nece vise ovde covek nista da postuje jer niko ne radi AC. Svi samo traze druge programe i lakse nacine da postanu najbolji.
Pa nek napise na forumu.Rade moja dva druga.
Wax ima sigurno dosta ljudi koji nisu registrovani,ali rade program pa mislim da bi trebao napisati ovde na forumu

DJOLE_SAMI:
Poslao sam Wax-u privatnu poruku i rekao mu da mi posalje sedmu nedelju na private. Izgleda da ce to da uradi. Nece vise ovde covek nista da postuje jer niko ne radi AC. Svi samo traze druge programe i lakse nacine da postanu najbolji.
Djole ajde ti napisi sedmu nedelju ako ti wax da (ako je on ne napise). Ja program radim i necu odustajati i volio bih kada ga uradim da wax da i ac+100 :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back