AllEyesOnMe
Domaćin
- Poruka
 - 4.979

pa tako je wax napisao... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Predpostavlam da kada je rekao tegovi vjerovatno misli da se ukljuchuje teretana, takva vrsta opterecjenja... nznm...Grunt:Ja sam koristio tegove,i mogu da vam kazem da nema leba od tegova...

Zashto!!!??? E ovo ti je jedan veeeeliki minus kod mene.... Ali boli te *****, nisam doshao na forum da te usvojim...Grunt:Batalio sam program...!! Radim samo obicne vezbe tokom dana koje sam uvek radio...

Grunt:Batalio sam program...!! Radim samo obicne vezbe tokom dana koje sam uvek radio...
Ti si prvoklasni idiot! Bez uvrede... Je li recheno u AC da se odraz maximalno povecjava tokom 4 nedjelje i po zavrshetku programa.... A u AA3 je recheno da se u zadnjoj nedjelji najvishe dobija na odrazu... Pa ja stvarno ne znam kako tebi chovjek da udovolji!?!?! :mad:Grunt:Jeste,pao sam na psihickom testu,kada sam radio AA3 dobio sam svega 5-6 cm za 9 nedelja.. Crkavao svaki dan,noge me odvaljivale za je-benih 5-6 cm,i sada posle AA3 cudi me da sam uopste i poceo da radim AC a kamoli da avrsim 3 i po nedelje...
Dok si radio AA3 za 3. nedelje ti se odraz povecao 7cm.Grunt:Danas sam tek zavrsio za 3 nedelju vezbe.Ali pre nego sto sam danas radio vezbe proverio sa odraz u skoli i povecao sam za 7cm od tih 7cm sam za ove 3 nedelje izrastao 3cm.Mislio sam da ovo nema veze sa ubrzavanjem rasta,nista mi nitro nije rekao.U svakom slucaju hvala jos jednom nitro car si.
Ko kaze da AA3 ne valja? Meni valja i dosta je pomogao... Stigao sam do 8 1/2 nedelje i odraz mi se povecao za 10-ak cm, shto je skoro identichno tvojoj realnosti:lepo sam ja govorio da aa3 nevalja, a niko me nije slusao.Eto sad neko zato sto je imao lose rezultate sa aa3 nece ni druge programe da radi. Realno je da se odraz poveca nekih 10cm za 10 nedelja(i to je veoma dobro,),nemoze se odraz povecati za 30-40cm samo za nekih 8 nedelja.
Takodje moj drug je radio AA3 koji je stari od mene i ima 18 godina radio AA3 je prilichno zadovoljan...Realno je da se odraz poveca nekih 10cm za 10 nedelja(i to je veoma dobro),