IversonMvp
Početnik
- Poruka
- 30
ja sam skinuo mvp program ocu li ovo raditi valja li sta i kako da radim
)))))))))) 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
*** cime tebe hrane,ja imao sa 13-14 185 cm...samo sto sam visok 193 cm
Meni cale 196,a deda 175 bio...ja sad 188 sa 15,matori sta bi ja dao za 194-5...To je genetikaCale i deda su mi oko 2 metra
Pokusaj vise da se zagrevas pre treninga,istezi misice kad odmaras,a sto se skoka tice i ja sam skakao vise u daljinu i kad sam redovno krenuo na odbojku skok se sam popravio.Imam jedan problem,molio bih za savet:
Radim Air Alert III i zavrsio sam cetvrtu nedelju. Pre nego sto sam poceo air alert da radim imao sam VECI odraz i imao sam vise snage da skocim . Dakle smanjio mi se odraz i kada skocim osecam da ne mogu da dam sve od sebe i da nemam dovoljno snage. Uz to svaki dan sam bio aktiva i igrao kosarku po 3 sata najmanje. Mislio sam da je do umora pa sam odmorio par dana,ali opet isto. Takodje je prisutno i ne samopouzdanje. Ne znam u cemu bi mogao biti problem? Btw ,takodje imam losu tehniku skoka ( skacem vise u dalj nego u vis) ...molim za neke savete. Hvala unapred.
Meni cale 196,a deda 175 bio...ja sad 188 sa 15,matori sta bi ja dao za 194-5...![]()
Pokusaj vise da se zagrevas pre treninga,istezi misice kad odmaras,a sto se skoka tice i ja sam skakao vise u daljinu i kad sam redovno krenuo na odbojku skok se sam popravio.
Moj ti je savet da se zaletis ispred nekog zida i u zadnjem trenutku skocis,da vidim dal ces i tad da skaces u daljinu
I ja,kao i ostali na forumu ne preporucujemo air alert 3 previse steti kolenima...
Bio sam ja i na plivanju 2008 jedno 2,5 meseca,nzm dal sam porasto nisam se merio,ici cu opet zimiMoj teca,kad je krenuo na fax bio je 180 sad je 201 cm.Mozes se upisati na plivanje isteze msice ja sam za 3 meseca koliko treniram porastao 2 cm![]()
Verovatno nece porasti,jer ima 14 pa raste,al meni se malo popravila kicma jer sam s njom imao problemaNeces porasti od plivanja...
Sta da ti kazem,improvizuj i ja radim bez teretane...ja sam skinuo onaj mvp i neznam da li da ga radim nesto je prevelik i kako da ga radim nemam teretane nidje![]()
ja sam skinuo onaj mvp i neznam da li da ga radim nesto je prevelik i kako da ga radim nemam teretane nidje![]()