Ja ujutru radim sam na tehnici i vezbe snage a uvece obicno idem na basket
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo upravo sam se vratio sa vezbanja,napravio sam plan za vezbanje:
1.Ponedeljak - Air Alert 3,od 5 poslepodne do 9 basket.
2.Utorak - Trcanje 2km,trcanje uz stepenice (27 stepenika ) 3 serije,u 1 seriji 3 puta gore i 3 puta dole. Zatim odma prelazim na takozvani "Jump to Box" 3 serije po 30. Zatim takozvani " Stairs Jumps" sa 2 noge ,pa posle toga sa 1 nogom,3 serije.
3. Sreda - Air Alert 3,basket.
4.Cetvrtak - isto kao i utorak.
5.Petak - Air alert 3,basket
6.Subota-isto kao i utorak.
7.Nedelja -odmor.
Planiram da dodam jos cucnjeve i skokove ( sa kolenom do grudi) utorkom ,cetvrtkom i subotom.
Sta mislite o ovome?
Realno,ne valja nista...Kad ti odmaras noge?Air alert pa basket?!Ti ces ovim tempo unazaditi odraz...
Pozdrav svima,kao sto sam vec rekao,imam 15 godina i visok sam 169cm.Kad skocim prsti mi predju 3-4 cm iznad obruca.Radim AA3 ,pri kraju 5.nedelje i ne osetim nikakav napredak,mada cu nastaviti do kraja da ga uradim.Planirao sam da do kraja leta bar sa teniskom lopticom zakucom.Molio bih nekog ko je iskusan i ko se "razume" u odraz da mi kaze koje jos vezbe bi bilo najbolje da radim i kako da ih radim. od 10.avgusta pocinjem da trcim,da trcim uz stepenice i radim aa3.Koje 3-4 vezbe bi mi dobro doshle da poboljsham explozivnost i odraz i kolko cesto da ih radim i jel bi mi se uz pomoc njih mogao povecati odraz da mogu obruc da dohvatim sa pola saka do 1.septembra? Ocekivao sam veci napredak,pa sam sad pomalo razocaran.Hvala unapred.
Izvinjavam se sto cu malo da pisem kao padobranac...Sa 169 ti malo fali da kucas?ja imam 182-183 i jedva pipam obruc.Mislim znam da nemam neki prevelik odraz,ali malo ti fali da zakucas a imas 169?!
Sta ti brate fali mnogo kad se hvatas za obruc?Ali i to je dosta,mislim da ti prelaze prsti i da se hvatas za obruc,a imas 169....