Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Radim Air Alert III,zavrsio sam cetvrtu nedelju..ono sto me brine jeste da mi se ODRAZ SMANJIO i kad skocim osecam da nemam dovoljno snage da skocim i da dam svoj maximum,svaki dan redovno igram basket po 3 sata najmanje ..Evo primera: Pre air alerta mogao sam lagano zakucati na obrucu visine 2.90 - 2.95m visine,sad jedva prebacim loptu preko obruca..zaista ne razumem o cemu se radi..mislio sam da sam se preforsirao,pa sam napravio pauzu par dana,ali opet isto..takodje imam losu tehniku skoka ( skacem puno i dalj ,svaki put razlicito skocim)..Bio bih zahvalan kad bi mi neko rekao u cemu je problem.. :(

I ja sam 97. godiste samo sto sam visok 193 cm.Moj ti je savet da sada vezbas samo tehniku i sut i igraj basket sa drugarima.Za snagu i odraz ima vremena a odraz ne igra bitnu ulogu u nasem godistu.Za 2-3 godine ce postati uocljivije razlike sto se tice fizike pripremljenosti a do tad ako hoces da uradis nesto u kosarci samo tehnika,leva ruka,sut

Imam jedan problem,molio bih za savet:

Radim Air Alert III i zavrsio sam cetvrtu nedelju. Pre nego sto sam poceo air alert da radim imao sam VECI odraz i imao sam vise snage da skocim . Dakle smanjio mi se odraz i kada skocim osecam da ne mogu da dam sve od sebe i da nemam dovoljno snage. Uz to svaki dan sam bio aktiva i igrao kosarku po 3 sata najmanje. Mislio sam da je do umora pa sam odmorio par dana,ali opet isto. Takodje je prisutno i ne samopouzdanje. Ne znam u cemu bi mogao biti problem? Btw ,takodje imam losu tehniku skoka ( skacem vise u dalj nego u vis) ...molim za neke savete :) . Hvala unapred.

Imam jedan problem,molio bih za savet:

Radim Air Alert III i zavrsio sam cetvrtu nedelju. Pre nego sto sam poceo air alert da radim imao sam VECI odraz i imao sam vise snage da skocim . Dakle smanjio mi se odraz i kada skocim osecam da ne mogu da dam sve od sebe i da nemam dovoljno snage. Uz to svaki dan sam bio aktiva i igrao kosarku po 3 sata najmanje. Mislio sam da je do umora pa sam odmorio par dana,ali opet isto. Takodje je prisutno i ne samopouzdanje. Ne znam u cemu bi mogao biti problem? Btw ,takodje imam losu tehniku skoka ( skacem vise u dalj nego u vis) ...molim za neke savete :) . Hvala unapred.
Pokusaj vise da se zagrevas pre treninga,istezi misice kad odmaras,a sto se skoka tice i ja sam skakao vise u daljinu i kad sam redovno krenuo na odbojku skok se sam popravio.
Moj ti je savet da se zaletis ispred nekog zida i u zadnjem trenutku skocis,da vidim dal ces i tad da skaces u daljinu :D

I ja,kao i ostali na forumu ne preporucujemo air alert 3 previse steti kolenima...

Poslednja izmena:
Pokusaj vise da se zagrevas pre treninga,istezi misice kad odmaras,a sto se skoka tice i ja sam skakao vise u daljinu i kad sam redovno krenuo na odbojku skok se sam popravio.
Moj ti je savet da se zaletis ispred nekog zida i u zadnjem trenutku skocis,da vidim dal ces i tad da skaces u daljinu :D

I ja,kao i ostali na forumu ne preporucujemo air alert 3 previse steti kolenima...

Dobra odeja ovo sa zidom :)) pokusacu sutra. Do sad sam par puta osetio bolove u kolenima koji su trajali par dana,ali nista strasno. Air alert mi je nekako najzgodniji za odraz,ne znam sta drugo da radim.

ljudi jel moze mala pomoc...imam problem sa organizacijom treninga,svi vec znate da je raspust svi idu na basket,fudbal itd. uglavnom se izlazi....e sad moze li neko da mi pomogne da iskombinujem teretanu,basket i trening za odraz,i jos nesto mogu li ja na primer da isti dan kad radim cucanj idem na basket ili radim odraz...:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back