Mickey Fine nebi se slozio sa tom tvojom teorijom da se pre 20 godine iskoristi 90 posto svog skakackog potencijala pa meni je odraz napredovao bas posle 20,sad imam 23 i ko god me poznaje zna da sam uvek imao istu kilazu oko 75 kg i da sam igrao bukvalno svaki dan basket i trenirao kosarku,naprimer meni je odraz iz mesta bio oko 63,64 cm iz mesta sa 19 godina a sada mi je oko 70 cm,iz zaleta mi je bio barem 10 cm manji sad je 90 cm,inace krenuo sam u teretanu sa 17 godina al noge sam poceo da radim pre 7 meseci prvi put(idalje se pitam zasto tako kasno)i poenta je po mojoj teoriji ako oces od prilike metar odraza iz zaleta moras imati strasno jake noge na primer da dignes barem 2 puta svoju tezinu iz cucnja do 90 stepeni i do tog zakljucka sam dosao ispitivanjem jedno desetak ljudi za koje znam da imaju odlican odraz dakle oko metar iz zaleta(imam dva drugara koja imaju i veci-pipaju glavom obruc a visoki su 190 i 192)evo ti je jedan primer zamisli imas naprimer 100kg i mozes isto toliko da dignes na bencu pa nakon nekog vremena uspes da ojacas toliko da mozes podici 200kg,sta mislis koliko bi katapultirao sipku kad bi onda stavio 100kg,tako ti je isto i sa nogama,ali naravno tu ima i jedan veliki problem nije nimalo lako doci do toga da ti bude faktor dva na cucnju(meni je licno puno vremena trebalo i do ove kilaze sa kojom radim a to je 120kg-7 meseci)al videcemo trudicu se jos 3,4 meseca da doguram do 150kg)