Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Momci da znate ovaj iz francuske mi nije poslao program,svega mi ne lazem vas da mi ga je poslao ja bih ga postavio jer ja vas i ne znam tako da nemam sto da izgubim,a to sam rekao i njemu sta gubi ako mi posalje taj program.Nije mi vise odgovarao,a sa rapid shara ne mogu da skinem taj program posto nisam pretplacen.

Prosle su godine i godine od kad sam pisao u ovoj temi, ja sam bio protivnik kojekakvih omercijalnih programa i sa svog trenerskog aspekta pisao kako se skocnost trenira, vi ste me ubedjivali da nemam pojma i dacete tim programima zakucati sa penala povecati skok za 90cm.... zanima me koliko vas moze uopste da zakuca, koliko vas moze da zakuca van isprekidane... a penal.... dream about it...

Prosle su godine i godine od kad sam pisao u ovoj temi, ja sam bio protivnik kojekakvih omercijalnih programa i sa svog trenerskog aspekta pisao kako se skocnost trenira, vi ste me ubedjivali da nemam pojma i dacete tim programima zakucati sa penala povecati skok za 90cm.... zanima me koliko vas moze uopste da zakuca, koliko vas moze da zakuca van isprekidane... a penal.... dream about it...

***. ja ne mogu da zakucam,valjda je to zbog toga sto sam 98 godiste,ali mogu da dohvatim tablu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back