trif11
Primećen član
- Poruka
- 502
nitro,ja radim air alert i znam koliki napredak se postiže. tih 90 cm si lupio samo tako jer AIR ALERT 3 poboljšava odraz za 8-14 inči što je otprilike 20-30cm
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
niko tebi ne garantuje ni otih 14 inchinitro,ja radim air alert i znam koliki napredak se postiže. tih 90 cm si lupio samo tako jer AIR ALERT 3 poboljšava odraz za 8-14 inči što je otprilike 20-30cm
koliko traje jedan trening?
koliko sedmica se radi?
oprostite sto prekidam raspravu, no, moze mi netko poslat The Vertical Project (TVP) program za odraz na karlic2008@hotmail.com.
TVP(Double your Vertical) je program koji je uglavnom namijenjem radu u teretani.
Evo mene na ovom forumu, pa da posaljem prvu poruku... student sam difa i kondicioni trener...
Sto se tice AA1,2,3... i ostalih programa za odraz... nista novo, to se u USA koristi vec godinama, inace imam mali milion tih programa i stvarno povecavaju odraz... medjutim za zakucavanje sa penala, vetranjeace i ostala cuda je potrebno nesto vise, inace mi kond treneri nebi postojali)))
@Mmaxi - objasni kako nesto utice na dobijanje explozivnosti kad se u seriji rade po 100-200 skokova? A svi svi neophodni energenti za explozivnost istrose vec nakon 6-7sekundi...
moze li mi neko reci dal ce meni stetiti ja vec duze radim na press masini vjezbe za noge pa jeli to steti
ja ti presu ne bi preporucio, samo cucnjeve
pa dobro radim ja i cucnjeve ali zasto ne press
Eh, 310? Smanji ribu, brate Kobe, smanji ribu.![]()
Sta kazes, jesi izmerio ikakav pomak u skoku ili sprintu?