G.H.O.S.T.
Poznat
- Poruka
- 7.997
Skacite, skacite, skacite, ... i dobijate VELIKI doraz.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alo samo da pitam jeli visina 185 cm dobra za 95` godiste (sad mi je 14 god) i koliko bih jos mogo da narastem oko prilike
Ja imam odraz oko metar. Znam to otprilike jel sam udario glavom o obruc, a visok sam 192. Oce li to da radi na meni? Bilo bi kul da imam odraz 2 metra u visinu
A koliko se placa kod tebe posto nije "toliko"
Ova tema traje vec sto godina... svi rade neke cudotvorne programe koji obecavaju 90+cm skoka... a koliko ja vidim ovde se barata samo sa ciframa 2 do 5 cm.... pa me sad zanima ima li neko da je osetio cudotvorne dobrobiti tih AA i slicnih programa... dakle ima li neko ko zakucava sa penala... ko dodiruje glavom obruc i sl.?
Ova tema traje vec sto godina... svi rade neke cudotvorne programe koji obecavaju 90+cm skoka... a koliko ja vidim ovde se barata samo sa ciframa 2 do 5 cm.... pa me sad zanima ima li neko da je osetio cudotvorne dobrobiti tih AA i slicnih programa... dakle ima li neko ko zakucava sa penala... ko dodiruje glavom obruc i sl.?
Kobe prošlo je mesec i po od tvog "obećanja"![]()
aj stavi neki video![]()
hahahahaha 2m odraza oce to pipas glavom vrh table skoro,kucas guzicom hahaah