Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo mala napomena. Ok je popravljati odraz i zakucavati. I sam sam veliki fan svega toga. Ali nemojte preterivati, pogotovo sa skokovima na tvrdoj podlozi, tj betonu, jer moze doci do povrede kolena ako ne odmah onda kroz nekoliko godina, kao u mom slucaju. Takodje obratite paznju na doskok, da bude sto meksi. Tu vecina gresi.

Evo mene na ovom forumu, pa da posaljem prvu poruku... student sam difa i kondicioni trener...
Sto se tice AA1,2,3... i ostalih programa za odraz... nista novo, to se u USA koristi vec godinama, inace imam mali milion tih programa i stvarno povecavaju odraz... medjutim za zakucavanje sa penala, vetranjeace i ostala cuda je potrebno nesto vise, inace mi kond treneri nebi postojali :))))

@Mmaxi - objasni kako nesto utice na dobijanje explozivnosti kad se u seriji rade po 100-200 skokova? A svi svi neophodni energenti za explozivnost istrose vec nakon 6-7sekundi...

E ZVERCINO JEL IMAS NEKI AA DA MI POSALJES NA vukjugovic@rocketmail.com

Eh, 310? Smanji ribu, brate Kobe, smanji ribu. :D
Sta kazes, jesi izmerio ikakav pomak u skoku ili sprintu?

evo ga na isti kos u skoli juce na tjelesnom sam kucao odbojkaskom:D imao sam osjecaj kao da letim. eh sad malo bi mi falilo oko 5 cm da kucam s pravom mozda i manje jer meni lopta ispane iz ruke kad skocim na obruc tako da nemam kontrole nad loptom. e sad mi je u cilju poboljsavati odraz sa dvije noge gdje mogu jedva obruc dirnuti.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back