Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vidi Zverchina, pun mi je ku*ac tog tvog prichanja da sam nevaspitan. Nisam ja nevaspitan nego si ti razmazen, tj izgleda da imash takvu okolinu da dok ti prichash svi aminuju. Jesam li u pravu? Ti da znash neshto, ne bi planuo na petnaestogodishnjaka koji zna mnogo vishe nego shto si ti znao sa 15 godina nego bi mirno prichao a.. ne kao neka razmazena teen iz holivuda skachesh u odbranu...
:lol:
Mozesh da mi dash argumente da su endurance i max snaga potpuno ista stvar? ahahaaaaa! Pa ti stvarno tripujesh da je neko odje sisao vesla? I josh mozesh da kazesh da te dvije nemaju apsolutno nikakve veze? Alooo!! Pa to je toliko netachno da je to za plakanje. Nijedna od vrsta snage nije iskljuchiva od max snage! (Ti kao difovac bi trebao da znash to, ali izgleda da je isitna shto sam rekao o tatici :lol:).

Isto kao kad bi rekao da je explozivna snaga iskljuchiva od max snage koja je najbitnija za altete btw! Svaki idiot, koji nije ni pazio na chasovima u difu treba da zna ovo shto sam rekao. Ako ja znam ovoliko stvari u osmom, mislish da bi mogao da mi stanesh na crtu za osam godina?

Nerviraju me likovi kao ti, koji misle da su iznad svega. Sad si ti doshao na Krstarica forumu da seresh kako znash neshto a to ne pokazujesh? Molim te da prekinesh, mislim meni ne smetash, ali to samo pokazuje da si ... nije ni bitno..

E sad mozesh da kazesh da te vrijedjam, to mi je i bila namjera, da te spustim na zemlju. U proshlom postu sam pokushao na lijep nachin, ako ga prochitash ponovo shvaticjesh da nije bilo ni jedne jedine uvrede!

@nick_the_quick
Svaka chast majstore, get a life..
Imam ja zivot,ne brini se,ja se bavim bas onim cime bi i ti hteo da se bavis jednog dana...Da ne spamujem vise,mislim da je nekulturno da tako optuzujes i vredjas clanove forume,a ti si ocigledno zapoceo raspravu...

@nick_the_quick

U pravu si shto se tiche toga.. Jesam ja pocheo raspravu, i jesam previshe bezobrazno odgovorio na prvi post. Ali eto, sjetih se kako je Zverchina bio nadmen jedno 20 zadnjih postova pa mi pade mrak na ochi kada vidjeh da je Panter u prvom postu rekao da je student difa.. Priznajem da sam isuvishe prenaglio sa napradima .. :roll:

Btw, kako mi je drago kada vidim u zadnjih par godina koliko se novih "poznavaoca ljudskog tijela" pojavilo.. Mozda mladi sportisti i budu imali shanse pored toliko kond trenera koji znaju znanje.. ;)

@Slam_Dunker
Bio sam na putovanju pa nisam mogao da ti odgovorim.... ali evo cim se naspavam da ti iskucam nesto... inace na stranu trenersku etiku, ali ti si toliko glup da je to bezgranicno.... A sto je najgore, tvoja glpost te pokopava, tako da nije ni cudo sto niko ne zeli da ti pomogne! Vec se ko zna koliko vremena patis po forumu ne bi li saznao neku info... i opet ne znas nista!!!

A jer neko zna zasto posle 4 nedelje vezbe jednostavno ne mogu da nastavim sa vezbama 5 nedelje. Tj nemogu da uradim toliko ponavljanja jer me moja kolena ubijaju. Takodje imam drugara koji takodje ne moze da radi vezbe vise od 4 nedelje, pridrzavam se pravilnog vezbanja....E sad jer se to nekom vec sesilo, i ako jeste da li bi bio dovoljno ljubazan da podeli njegovo iskustvo i da mi kaze u cemu je problem. |Hvala unapred

@Slam_Dunker
Moderatori mi cenzurisu poruke... jer od skora prvo kontrolisu prvih 10 poruka, pa tek onda mogu slobodno da pisem... tako da po drugi put da ti odgovorim na tvoj post... ovaj put ukratko, da ako ponovo budem cenzurisan, da ne bude da sam mnogo vremena izgubio...
Kazes da ima razlike izmedju maximalne snage i endurance (inace endurance je izdrzljivost).... Ako uzmemo za primer sklek (kao primer vezbi snage), i ako testiramo koliko ti mozes maximum sklekova da uradis, to bi bila maximalna snaga!!! S druge strane ako znamo da je izdrzljivost sposobnost obavljanja odredjenog kretanja sto duze (ovo je malo pojednostavljena definicija, ali nema veze). Ako za to kretanje koje treba sto duze da se ponavlja uzmemo sklek, opet najveci broj ponavljanja tih sklekova pretstavljao bi izdrzljivost!!! Dakle vidimo da su to dve potpuno iste stvari!! Sad sto ti ne razumes materiju to je druga stvar!
Skapirao sad?

@Crni panter ovaj primjer sa sklekom je los...maksimalna snaga se ne moze ogledati kroz sklek...zasto?!
Imamo ljude koji mogu da obore jednim udarcem bika a ne mogu da urade nijedan sklek...njihova maksimalna snaga je veca nego covjeka koji moze da uradi 100 sklekova iz jedne ture...ali njihova izdrzljivost je manja...
sklek nije dobar primjer...
I polako...fali ti jos jedan post do 10 i onda neces imati problema;) ( ipak ne spavamo na forumu;) ) :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back