Slam_Dunker
Primećen član
- Poruka
- 799
Jel moze neko da mi odgovori na ovaj post?![]()
Ne moze niko jer smo pretrpani difovcima koji nemaju veze sa vezem. Zato je sport u balkanskim drzavama tamo gdje jeste...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel moze neko da mi odgovori na ovaj post?![]()
e dule jedno pitanje: jel ti trener u regionu 1 tomislav djuretic?
Ne moze niko jer smo pretrpani difovcima koji nemaju veze sa vezem. Zato je sport u balkanskim drzavama tamo gdje jeste...

Imam ja zivot,ne brini se,ja se bavim bas onim cime bi i ti hteo da se bavis jednog dana...Da ne spamujem vise,mislim da je nekulturno da tako optuzujes i vredjas clanove forume,a ti si ocigledno zapoceo raspravu...Vidi Zverchina, pun mi je ku*ac tog tvog prichanja da sam nevaspitan. Nisam ja nevaspitan nego si ti razmazen, tj izgleda da imash takvu okolinu da dok ti prichash svi aminuju. Jesam li u pravu? Ti da znash neshto, ne bi planuo na petnaestogodishnjaka koji zna mnogo vishe nego shto si ti znao sa 15 godina nego bi mirno prichao a.. ne kao neka razmazena teen iz holivuda skachesh u odbranu...
Mozesh da mi dash argumente da su endurance i max snaga potpuno ista stvar? ahahaaaaa! Pa ti stvarno tripujesh da je neko odje sisao vesla? I josh mozesh da kazesh da te dvije nemaju apsolutno nikakve veze? Alooo!! Pa to je toliko netachno da je to za plakanje. Nijedna od vrsta snage nije iskljuchiva od max snage! (Ti kao difovac bi trebao da znash to, ali izgleda da je isitna shto sam rekao o tatici).
Isto kao kad bi rekao da je explozivna snaga iskljuchiva od max snage koja je najbitnija za altete btw! Svaki idiot, koji nije ni pazio na chasovima u difu treba da zna ovo shto sam rekao. Ako ja znam ovoliko stvari u osmom, mislish da bi mogao da mi stanesh na crtu za osam godina?
Nerviraju me likovi kao ti, koji misle da su iznad svega. Sad si ti doshao na Krstarica forumu da seresh kako znash neshto a to ne pokazujesh? Molim te da prekinesh, mislim meni ne smetash, ali to samo pokazuje da si ... nije ni bitno..
E sad mozesh da kazesh da te vrijedjam, to mi je i bila namjera, da te spustim na zemlju. U proshlom postu sam pokushao na lijep nachin, ako ga prochitash ponovo shvaticjesh da nije bilo ni jedne jedine uvrede!
@nick_the_quick
Svaka chast majstore, get a life..

E ljudi daj posaljite taj program za odraz da probam i to cudo.
milanandjelko@gmail.com

Ukucaj u google Air Alert 3, je*ote! Zar je to toliko teshko:???ja bih voleo da mi posaljes taj program.nesto mi ne radi ovaj jebeni e/mail
ovo je moja adresa pa ako te ne mrzi posalji mi
goranlucic@sbb.co.yu
Pa i ti si trazio aa3 a bilo ga je na predhodnim stranicama, ako se ne varam[/QUOTE
Varas se,tek ga je postavio pacer...![]()