Ethelwulf
Poznat
- Poruka
- 7.345
aha na leto, i ja tako mislim za par dana.. samo sto tih par dana nikako da prodje
evo vec pola godine cekam 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja lichno mislim, da si pogreshio shto si onako reagovao na onaj post od Crnog pantera...Pazi momche, ako necjesh da ti neko odgovara na postove, nemoj ih ni pisati. I mislim da je potrebno pokazivati znanje i pored Zverchinih postova jer svako je posebna pricha za sebe. Dakle ako zverchina zna mnogo, nije on pokazao da svaki difovac zna toliko.
Kazesh to shto si difovac pokazuje da imash znanje? Chek, mi imamo oko 14, 15 godina i svi smo sisali vesla?! Odakle ja znam da tebi tatica nije pomogao da zavrshish dif a da ti ne pravish razliku izmedju max snage i endurance? Ne kazem da jeste, ali kako ja znam da nije? Samo kazem da treba da pokazesh malo znanja i da pomognesh ovima preko foruma/interneta, a onda ako je neko impresioniran znanjem (kao shto sam ja bio imresioniran znanjem dotichnog Zverchine) da ti trazi broj i da se dogovorite oko treninga.
Ja uopshte tebe ne napadam, ok. Ponudio si saradnju svakom ko je zainteresovan i to je ok. Ali ovi momci su ovdje da bi mozda nauchili neshto novo o odskoku (medju njima i ja). Tako da nemoj da se bunish shto ti odgovaram na postove jer to ne mozesh sprijechiti, i ja sam u svakom trenutku spreman da neko odgovori na moj post ali argumentovano .
No hard feelings, pozz
Pozdarav svima imam 12 godina,visok sam 190 cm treniram kosarku 3.5 godine,igram za reprezentaciju regiona 1(Vojvodina) i radim Air Alert 3 vec nedelju dana,i zanima me koliko ce mi se povecati odraz,ako sam ga imao oko 30 cm.I da li te vezbe uticu na rast i koliko?I kod vezbe Squat Hops,da li se svaki 14 skok skace skroz gore ili...
Ja lichno mislim, da si pogreshio shto si onako reagovao na onaj post od Crnog pantera...Ajde sad je sve OK, pa idemo dalje...
![]()
Hajde leba ti prekini lupetas...Pazi momche, ako necjesh da ti neko odgovara na postove, nemoj ih ni pisati. I mislim da je potrebno pokazivati znanje i pored Zverchinih postova jer svako je posebna pricha za sebe. Dakle ako zverchina zna mnogo, nije on pokazao da svaki difovac zna toliko.
Kazesh to shto si difovac pokazuje da imash znanje? Chek, mi imamo oko 14, 15 godina i svi smo sisali vesla?! Odakle ja znam da tebi tatica nije pomogao da zavrshish dif a da ti ne pravish razliku izmedju max snage i endurance? Ne kazem da jeste, ali kako ja znam da nije? Samo kazem da treba da pokazesh malo znanja i da pomognesh ovima preko foruma/interneta, a onda ako je neko impresioniran znanjem (kao shto sam ja bio imresioniran znanjem dotichnog Zverchine) da ti trazi broj i da se dogovorite oko treninga.
Ja uopshte tebe ne napadam, ok. Ponudio si saradnju svakom ko je zainteresovan i to je ok. Ali ovi momci su ovdje da bi mozda nauchili neshto novo o odskoku (medju njima i ja). Tako da nemoj da se bunish shto ti odgovaram na postove jer to ne mozesh sprijechiti, i ja sam u svakom trenutku spreman da neko odgovori na moj post ali argumentovano.
No hard feelings, pozz![]()
crni panter , jesi li iz bg-a?