Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro, ja nikad nisam ni bio zainteresovan da ga radim.. tj odradio sam jedan trening..
a bas dosta mojih drugara sa kojim sam trenirao i igrao je imalo problema sa kolenima.. i moj mladji burazer :s na svu srecu ja sam konjina, imam snage u nogama kao... kao neko ko ima dosta snage u nogama :mrgreen:

Pozdarav svima imam 12 godina,visok sam 190 cm treniram kosarku 3.5 godine,igram za reprezentaciju regiona 1(Vojvodina) i radim Air Alert 3 vec nedelju dana,i zanima me koliko ce mi se povecati odraz,ako sam ga imao oko 30 cm.I da li te vezbe uticu na rast i koliko?I kod vezbe Squat Hops,da li se svaki 14 skok skace skroz gore ili...

@Slam_Dunker
Da li je potrebno pokazivati znanje nakon onoliko postova od doticnog Zvercine?
Osim toga ja sam napisao post koji ce nekima koristiti, tj. da mozemo da uspostavimo saradnju, i da rezultate garantujem, a to sto sam difovac je garancija da imam sistematsko steceno znanje koje je dovoljno po obimu i dubini sto se tice ovog problema, a ne znanje iz casopisa i sa foruma.
Ako nisi zadovoljan onim st pisem, jednostavno nemoj citati moje postove i nemoj se pozivati na njih.

Pazi momche, ako necjesh da ti neko odgovara na postove, nemoj ih ni pisati. I mislim da je potrebno pokazivati znanje i pored Zverchinih postova jer svako je posebna pricha za sebe. Dakle ako zverchina zna mnogo, nije on pokazao da svaki difovac zna toliko.

Kazesh to shto si difovac pokazuje da imash znanje? Chek, mi imamo oko 14, 15 godina i svi smo sisali vesla?! Odakle ja znam da tebi tatica nije pomogao da zavrshish dif a da ti ne pravish razliku izmedju max snage i endurance? Ne kazem da jeste, ali kako ja znam da nije? Samo kazem da treba da pokazesh malo znanja i da pomognesh ovima preko foruma/interneta, a onda ako je neko impresioniran znanjem (kao shto sam ja bio imresioniran znanjem dotichnog Zverchine) da ti trazi broj i da se dogovorite oko treninga. ;)

Ja uopshte tebe ne napadam, ok. Ponudio si saradnju svakom ko je zainteresovan i to je ok. Ali ovi momci su ovdje da bi mozda nauchili neshto novo o odskoku (medju njima i ja). Tako da nemoj da se bunish shto ti odgovaram na postove jer to ne mozesh sprijechiti, i ja sam u svakom trenutku spreman da neko odgovori na moj post ali argumentovano :).

No hard feelings, pozz ;)

Poslednja izmena:
Pazi momche, ako necjesh da ti neko odgovara na postove, nemoj ih ni pisati. I mislim da je potrebno pokazivati znanje i pored Zverchinih postova jer svako je posebna pricha za sebe. Dakle ako zverchina zna mnogo, nije on pokazao da svaki difovac zna toliko.

Kazesh to shto si difovac pokazuje da imash znanje? Chek, mi imamo oko 14, 15 godina i svi smo sisali vesla?! Odakle ja znam da tebi tatica nije pomogao da zavrshish dif a da ti ne pravish razliku izmedju max snage i endurance? Ne kazem da jeste, ali kako ja znam da nije? Samo kazem da treba da pokazesh malo znanja i da pomognesh ovima preko foruma/interneta, a onda ako je neko impresioniran znanjem (kao shto sam ja bio imresioniran znanjem dotichnog Zverchine) da ti trazi broj i da se dogovorite oko treninga.

Ja uopshte tebe ne napadam, ok. Ponudio si saradnju svakom ko je zainteresovan i to je ok. Ali ovi momci su ovdje da bi mozda nauchili neshto novo o odskoku (medju njima i ja). Tako da nemoj da se bunish shto ti odgovaram na postove jer to ne mozesh sprijechiti, i ja sam u svakom trenutku spreman da neko odgovori na moj post ali argumentovano .

No hard feelings, pozz
Ja lichno mislim, da si pogreshio shto si onako reagovao na onaj post od Crnog pantera... :lol: Ajde sad je sve OK, pa idemo dalje... :mrgreen:

Pozdarav svima imam 12 godina,visok sam 190 cm treniram kosarku 3.5 godine,igram za reprezentaciju regiona 1(Vojvodina) i radim Air Alert 3 vec nedelju dana,i zanima me koliko ce mi se povecati odraz,ako sam ga imao oko 30 cm.I da li te vezbe uticu na rast i koliko?I kod vezbe Squat Hops,da li se svaki 14 skok skace skroz gore ili...

Jel moze neko da mi odgovori na ovaj post?:)

@Slam Dunker
Prvo mali moram da ti naglasim da tvoje nevaspitanje prevazilazi svaku meru.
Osim toga, ja sam napisao da ja garantujem rezultat, dakle ako tebi to nije dovoljno, onda idi svoje bisere mudrosti
(kojih je puna ova tema, a procitao sam je celu, mogu i da ih citiram) pokazuj i dokazuj nekom drugom!
Dakle, nemam nameru da pisem nista pogotovo zbog takvih nevaspitanih, i kolega Zvercina je pisao pisao i pisao, i samo
sam video omalovazavanja, dok je doticni wax man, izneo najveci debilitet od programa, koji se krsi sa svim onim sto je
i svi ste pohrlili tome, dakle badava ti pisati!
Razlika izmedju max snage i endurance, ja tebi mogu da napisem sta god zelim kao razliku ti moju tvrdnju ne mozes oboriti,
mogu napisati da su to dve potpuno iste stvari i dati ti takve argumente da ih ti ne mozes opovrgnuti, zato nemoj mnogo
da pametujes jer ti to izgleda nije prednost. Druga stvar, jos jedan razlog zast ne bih nista da pisem, jeste
nakon toliko postova ti postavljas pitanje razlike izmedju max snage i endurance, pojmova koji su toliko razliciti
da ih skoro ne mozes ni povezati... pojmova koji imaju jako malo zajednickih cinjenica... dakle vidi se da
iz prethodnih postova nisi nista ni naucio, zasto bih ja gubio vreme da te ucim... osim toga znanje zlata vredi, i ne
delim ga tek tako.
Da manje vredjas, da si vaspitaniji... mozda bi nesto i naucio. Osim toga ti ne odgovaras na postove, vec pokazujes svoje
nevaspitanje.
Takodje ako si ti spreman da neko odgovri na tvoj post argumentovano, onda budi spreman da i ti odgovaras na tujde postove
argumentovano (usput, znas li ti i sta je argument?), a ne samo da lupas gluposti.

Nova ponuda od mene .. Program nije nesto preterano dobro objasnjen posto vidim da se vrti link sa programom, mislim jeste ali ako budete pogledali DVD bice vam jasnije mnogo. Ukljucena je i ishrana, vezbanje, odmori sa pauzama, slike kako to profesinoalci rade itd .. DVD je na engleskom mada ima titlove. Ako je neko zainteresovan neka se javi na pp.

AAcover.jpg

Kazesh to shto si difovac pokazuje da imash znanje? Chek, mi imamo oko 14, 15 godina i svi smo sisali vesla?! Odakle ja znam da tebi tatica nije pomogao da zavrshish dif a da ti ne pravish razliku izmedju max snage i endurance? Ne kazem da jeste, ali kako ja znam da nije? Samo kazem da treba da pokazesh malo znanja i da pomognesh ovima preko foruma/interneta, a onda ako je neko impresioniran znanjem (kao shto sam ja bio imresioniran znanjem dotichnog Zverchine) da ti trazi broj i da se dogovorite oko treninga. ;)

Ja uopshte tebe ne napadam, ok. Ponudio si saradnju svakom ko je zainteresovan i to je ok. Ali ovi momci su ovdje da bi mozda nauchili neshto novo o odskoku (medju njima i ja). Tako da nemoj da se bunish shto ti odgovaram na postove jer to ne mozesh sprijechiti, i ja sam u svakom trenutku spreman da neko odgovori na moj post ali argumentovano :).

No hard feelings, pozz ;)
Hajde leba ti prekini lupetas...

Vidi Zverchina, pun mi je ku*ac tog tvog prichanja da sam nevaspitan. Nisam ja nevaspitan nego si ti razmazen, tj izgleda da imash takvu okolinu da dok ti prichash svi aminuju. Jesam li u pravu? Ti da znash neshto, ne bi planuo na petnaestogodishnjaka koji zna mnogo vishe nego shto si ti znao sa 15 godina nego bi mirno prichao a.. ne kao neka razmazena teen iz holivuda skachesh u odbranu...
:lol:
Mozesh da mi dash argumente da su endurance i max snaga potpuno ista stvar? ahahaaaaa! Pa ti stvarno tripujesh da je neko odje sisao vesla? I josh mozesh da kazesh da te dvije nemaju apsolutno nikakve veze? Alooo!! Pa to je toliko netachno da je to za plakanje. Nijedna od vrsta snage nije iskljuchiva od max snage! (Ti kao difovac bi trebao da znash to, ali izgleda da je isitna shto sam rekao o tatici :lol:).

Isto kao kad bi rekao da je explozivna snaga iskljuchiva od max snage koja je najbitnija za altete btw! Svaki idiot, koji nije ni pazio na chasovima u difu treba da zna ovo shto sam rekao. Ako ja znam ovoliko stvari u osmom, mislish da bi mogao da mi stanesh na crtu za osam godina?

Nerviraju me likovi kao ti, koji misle da su iznad svega. Sad si ti doshao na Krstarica forumu da seresh kako znash neshto a to ne pokazujesh? Molim te da prekinesh, mislim meni ne smetash, ali to samo pokazuje da si ... nije ni bitno..

E sad mozesh da kazesh da te vrijedjam, to mi je i bila namjera, da te spustim na zemlju. U proshlom postu sam pokushao na lijep nachin, ako ga prochitash ponovo shvaticjesh da nije bilo ni jedne jedine uvrede!

@nick_the_quick
Svaka chast majstore, get a life..

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back