Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mislio sam na vreme prosle godine ovo doba...

nego, pre nego sto se upustite u rad sa nekim programom recimo kao sa aa, morate znati da li ste u stanju da to uradite i odradite kako treba... 15 nedelja nije malo... bilo je trenutaka kad sam mislio "***** mu mater necu vise da radim" ili "nemogu vise, noge mu pucaju..." ali treba ostati cvrst i ne dovoditi se u takvu situaciju znaci sa 100% volje i truda treba raditi.... Zadnje nedelje ostalo mi je dva treninga do kraja (a vezbe odkidaju, i na resim ja da odustanem :-) ) rekao ja to drugu, a on mene pogledao onako i pita "Jesi li ti lud" koji si ***** pocinjao program ako neces da ga zavrsis... kasnije sam uradio i ta dva preostala treninga. znaci psihicki sam pao toliko da sam odustao na kraju, ali sad sam srecan sto sam zavrsio :)

Moje misljenje o AIR ALERT-u 3 da nije los, ali vise cete dobiti na kondiciji nego na skoku ali nije ni to lose. Ja sam visok 177-178 i vec imam veliki odraz pa ne ocekujem veliko povecanje, Sto se tice bolova u kolenima nisam ni trunku bola osetio u toku rada a ni sada, mozda je to do mene jer sam imao vec oformljene i snazne misice na nogama.... Jos jednom da kazem da ako cete misliti da kucate sa slobodnog radjenje jednog programa nije dosta, mora da se vezba u praksi, recimo meni sada prelazi cela saka obruc ali nemogu da kucam, tako da treba da vezbam na skok na obruc.... Nekoliko dana posle zavrsetka aa3 uzeo ja loptu i ajde ujutru da probam skok, ***** nemogu da zakucam ali zanimljiva cinjenica da sam tad skocio oko 60-70 puta i pokusao da zakucam, znaci dobio sam na izdrzljivosti, a za povecanje cemo da vidimo uskoro :)

@Slam_Dunker
Znas kako, kad jedan u ekipi napravi glupost svi ispastaju, a u ostalom ako bih napisao ovde svi bi videli.... Sto se tice daljine, dodjes kod nekog u Bg, ostanes nekoliko dana, i eto priprema.
ja planiram da dodjem u bg sledeceg vikenda, al me sramota da se pojavljujem, sad sam van forme, nisam igrao od oktobra..tj jesam igrao pre dve nedelje, i uspeo da zakucam iz koraka sa dve ruke..

E PA OVAKO...kao prvo treniram odbojku,ali to sad nije bitno.....bla,bla,kako i u kosarci i u odbojci je potreban odraz.citala sam razne gluposti za odraz itd...a onda sam pocela da radim obicne trbusnjake,skokove iz cucnja i jos nesto slicno i odraz mi se znatno povecao....eto,samo sam toliko htela da kazem......

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back