Doc Elevator
Zainteresovan član
- Poruka
- 219
_ILIJA__:dzabe sve ovo kad nijesu napisali broj serija i ponavljanja
pa radis po svojoj potrebi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
_ILIJA__:dzabe sve ovo kad nijesu napisali broj serija i ponavljanja

Zvercina:Al' si mi odbrusio![]()
Taj odgovor u sustini i nije odgovor, jer nista ne kazuje![]()

pa vidi , ja sam znao sve vjezbe koje se rade u air canadi i prije nego sto je wax dao program [osim kisobrana] al nije u tome fora, nego da ti da kako se nesto radi koliko serija ponavljanja itd...Doc Elevator:pa radis po svojoj potrebi
Prochitaj prvih 10 stranica... Na njima ti je dosta toga objasnjeno... Valjda ti to nije mnogo...Da li je Air Alert III dobar(istinito povetja skok do 90 cm)ili su to samo lazhi???(izvinjavam se shto nisam chitao postove(mrzelo me da chitam 54 strane)).

Stvarno bi neko mogao da proba da odgovori na ovo pitanje-Air Stefan-:Ima li kakav program za dribling(tehniku), ili je sve zasnovano na ponavljanu i vjezbanju raznih finti i driblinga:?(Valjda znate shta ocu da pitam)...![]()
nije.Bocky94:Daj ljudi ajde mi recite jel dobar program?
Oprosti, jesi li ga radio?! Ja ga radim, meni pomaze... Ne znam odakle vam da nije dobar program ali ja zbog njega mogu da zakucam na regularnu visinu teniskom ( :-D :-D :-D ) lopticom... Prochitao sam sve Zvercine postove i vidim da on NIGDJE nije TOLIKO ocrnio AA3 ... Pretjerujete.. Ja znam da kada bih poshao kod njega (ili nekog drugog dobrog kond. trenera) imao mnogo bolje rezultate... Ali niti sam u Bg da mogu da se obratim Zvercini nti imam ovdje kome da se obratim...nikoj:
.. Ja radim AA3 a vi treba da odluchite da li cjete ili ne tako shto cjete prochitati sve ove poruke i stranice...! There is no other and shorter way!! ****** zar je toliko teshko da procitash prvih 10 stranica, ili si velika ljenchuga:???Daj ljudi ajde mi recite jel dobar program?

-Air Stefan-:/offtopic/ Ima li kakav program za dribling(tehniku), ili je sve zasnovano na ponavljanu i vjezbanju raznih finti i driblinga:???(Valjda znate shta ocu da pitam).../offtopic/
Slam_Dunker:Oprosti, jesi li ga radio?! Ja ga radim, meni pomaze... Ne znam odakle vam da nije dobar program ali ja zbog njega mogu da zakucam na regularnu visinu teniskom ( :-D :-D :-D ) lopticom... Prochitao sam sve Zvercine postove i vidim da on NIGDJE nije TOLIKO ocrnio AA3 ... Pretjerujete.. Ja znam da kada bih poshao kod njega (ili nekog drugog dobrog kond. trenera) imao mnogo bolje rezultate... Ali niti sam u Bg da mogu da se obratim Zvercini nti imam ovdje kome da se obratim..... Ja radim AA3 a vi treba da odluchite da li cjete ili ne tako shto cjete prochitati sve ove poruke i stranice...! There is no other and shorter way!!
![]()
Odgovorite Stefanu mooooolim vaas!!!
-Air Stefan-:****** zar je toliko teshko da procitash prvih 10 stranica, ili si velika ljenchuga:???
Ps: Danas sam imao neochekivanu posjetu oca Sashe Djordjevica, u mojoj kuci...![]()

Ma bio jedan drug mog tate u goste kod nas na ruchku(odavno se nisu videli), i sa njim doshao znash vec ko...Sta radi Bata?
Najeli se i otishli... 

Za mene je BG-Sindikat... 8)
Doc ide u teretanu... pa ga pitam shta mu je rekao "trener" ... Zato shto mene drug maltretira 15dana da krenem sa njim u teretanu ali ja nisam htio zbog srca i rasta..._ILIJA__:pa radis ledjne , radi malo zgibove[ako mozes ] tegli se na vratilu i to je to
od svega pravite filozofiju
cool_daddy:E ljudi,kojih dimenzija je kvadrat na kosarkaskoj tabli(onaj koji sluzi kao orijentacija za ubacivanje zicera)?