Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nikoj:
Oprosti, jesi li ga radio?! Ja ga radim, meni pomaze... Ne znam odakle vam da nije dobar program ali ja zbog njega mogu da zakucam na regularnu visinu teniskom ( :-D :-D :-D ) lopticom... Prochitao sam sve Zvercine postove i vidim da on NIGDJE nije TOLIKO ocrnio AA3 ... Pretjerujete.. Ja znam da kada bih poshao kod njega (ili nekog drugog dobrog kond. trenera) imao mnogo bolje rezultate... Ali niti sam u Bg da mogu da se obratim Zvercini nti imam ovdje kome da se obratim... :( .. Ja radim AA3 a vi treba da odluchite da li cjete ili ne tako shto cjete prochitati sve ove poruke i stranice...! There is no other and shorter way!! ;)

Odgovorite Stefanu mooooolim vaas!!!

-Air Stefan-:
/offtopic/ Ima li kakav program za dribling(tehniku), ili je sve zasnovano na ponavljanu i vjezbanju raznih finti i driblinga:???(Valjda znate shta ocu da pitam)...;) /offtopic/

Cela stvar kod driblinga, finte je ta varka telom, e sada ljudi izmisljaju nove poteze, i da bi bili atrakttivniji a i efikasniji...
Moze se neka finta vezbati mnogo i to je pozeljno da bi se u datom momentu pravilno izvela ali treba znati kad koju fintu iskoristiti...., po meni ako samo gledas neke super-driblere i sada vezbas te finte i onda pokusas da izvedes nekome a ako ne znas kad i kako izgledace kao da driblas samog sebe a to nije cilj....

Slam_Dunker:
Oprosti, jesi li ga radio?! Ja ga radim, meni pomaze... Ne znam odakle vam da nije dobar program ali ja zbog njega mogu da zakucam na regularnu visinu teniskom ( :-D :-D :-D ) lopticom... Prochitao sam sve Zvercine postove i vidim da on NIGDJE nije TOLIKO ocrnio AA3 ... Pretjerujete.. Ja znam da kada bih poshao kod njega (ili nekog drugog dobrog kond. trenera) imao mnogo bolje rezultate... Ali niti sam u Bg da mogu da se obratim Zvercini nti imam ovdje kome da se obratim... :( .. Ja radim AA3 a vi treba da odluchite da li cjete ili ne tako shto cjete prochitati sve ove poruke i stranice...! There is no other and shorter way!! ;)

Odgovorite Stefanu mooooolim vaas!!!

Za AA3 je Zvercina vise puta ponovio da je program katastrofalan, ti si jedino mogao da povecas skok posrednim putem tako sto si kroz AA3 malo ojacao noge i to se manifestovalo nesto vecim skokom, a AA3 je program samo ne za skok, jer kod skoka bitnu ulogu ima ekspl.snaga koja se u AA3 prakticno ne dobije...

A vi umesto da citate prethodne postove i da analizirate vi postavljate pitanja na koja su dati odgovori jos davno(ne mislim na post o driblinzima)

-Air Stefan-:
****** zar je toliko teshko da procitash prvih 10 stranica, ili si velika ljenchuga:???

Ps: Danas sam imao neochekivanu posjetu oca Sashe Djordjevica, u mojoj kuci... :)

Sta radi Bata?:):):):)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back