Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tokan:
По милионити пут, да ли би неко био љубазан да ми пошаље тај програм, ако треба да се плати нека каже колико, хвала у напред.
Pa brate imas pocetak na 11 strani ove teme ako evo ti link:http://forum.krstarica.com/threads/119824&page=11&pp=25
To ti je prva nedelja a ostale ces naci kada nastavis dalje citat !

Мало сам претраживао нет, пар користних савета, додуше на eнглеском...

Do you dream of becoming the best basketball shooter? There are certain techniques that you must learn in order to fulfill this dream.

While shooting a jump shot, lay-up, or a free throw, all you need to keep in mind are certain tips and techniques.

Following are five important tips that will help the coaches and the players to understand and learn these techniques.

• Avoid forcing your jump while shooting the jump shot. The jump should be natural, easy and elegant. Try to jump straight up and release the shot only at the top of your jump. The easiest way to make sure that you do not forget this technique is to remember the three words - ‘Up, Hang and Shoot’.

• Another thing to bear in mind is that it is necessary to have an arc on every shot you take. However, the height of the arc varies from player to player. You can either choose to shoot with a high arc or have a flat shot. The fact is that as long as you are using the right techniques and the shots are going in, you need not worry about the arc.

• Always, keep your knees bent slightly while shooting free-throws. You should be relaxed and concentrate only on the basket.

•Also, when you are shooting free-throws, your routine should be kept simple. In this way, you will be able to concentrate more on your shot and at the same time, you will not get distracted by the routine. Try to avoid excessive and unnecessary movements.

• “Practice makes a man perfect” is truly said. It is necessary to practice all your shots. Also, learn to shoot from any location within your range on the court. Practicing in this manner will help you to become an all-around shooter.

Thus, all you need to do is learn these techniques and then, set a goal for yourself. If you want to become the best basketball shooter, work hard to achieve the following shooting goals:

• 99+% lay-ups
• 70+% free-throws
• 50+% field goals
• 33+% 3-pointers

These goals can be modified if you are a beginner.

A ево и један фини линк

http://www.coachlikeapro.com/jump-shot.html

Slobo odraz mi se povecao za 27cm. Juce sam merio. Prosto sam odusevljen. Ali nekako mi sada nisu bitne cifre nego osecaj koji imam. Onaj sampionski koji sam pominjao.
TOKANE lepo ti ljudi kazu kako da nadjes program. Svi smo mi pratili sta je Wax Man pisao i bili strpljivi. Takav moras i ti biti. Ljudi na pocetku nisu verovali u AC ali im se sada isplatilo. Inace, Tokane, odmah da ti kazem ovaj se program ne moze naci na Internetu tako da ukoliko hoces da ga radis ne gine ti citanje 20tak stranica ove teme:):):).

PS. Palo mi je na pamet u poslednje vreme da bi trebali da se nekako oduzimo Wax Man-u za ono sto je za nas ucinio. Mislim on za to nista ne trazi. Bilo bi od nas posteno da mu uzvratimo. Ja cak mislim i da mu dam neke pare. I to sam ozbiljan! Vidim da su neki od vas vec davali lovu za neuspesne programe.

Е мајке вам, како ви измерите одраз у центиметар, мислим стварно... Ја рецимо нисам пуно висок, свега 175, а нећу више расти, али сам увек могао лагано обруч да хватам, и да надскочим много више од мене, неостварена жеља ми је бар једном да закуцам :) А што се тиче одуживања Вакс Мен-у, ја сам за то да га водимо у кафану :) на по једну љуту, и на мало печења.. :D

Evo zavrsio sam prvi dan prve nedelje, nije mi bilo tesko istrcat jer sam slusao muziku na mp3 :D, ali pravo sam se umorio kada sam radio one vijezbe :shock: .
A kada sam zavrsio vijezbe bilo mi je malo muka (ali jeo sam pre pocetka treninga).
Jedino je problem sto ne zivim u Beogradu, tako da neznam kako da se oduzim Wax Man-u :roll: Wax Man hvala na programu :roll:

Grunt, mislim da tvojoj ironiji, sarkazmu, cinizmu ovde zaista nema mesta!!! I ne znam kako te nije sramota da se tako ponasas... bar ti koji si jedan od onih koji redovno rade ovaj program bi morao biti zahvalan!!! I ako ne zelis da se oduzis wax man-u, onda makar cuti, nemoj zezati Ja sam se odazvao na poziv Djole_Sami-ja, i zajedno smo dali Wax Man-u po 20evra kad vec od vas nema fajde!!
Ti ako ne zelis, neces ili ne mozes (sto je sasvim sve jedno), onda makar reci hvala coveku, jer se trudi da ti pomogne.U sledecem postu ces verovatno reci, ma ja sam se salio... ma ja sam ovo, ma ja sam ono... Zamisli ti sad da se Wax Man nasali, pa da nam prekine slati program zbog tvog ironicnog ponasanja ovde na forumu!
Djole_Sami je napisao ozbiljan post, kakva ova tema i treba da bude, jer vama je verovatno stalo ozbiljno do tog dobrog odraza, i niste ovde da bi ste se zezali, tako da ako ne umes na ozbiljno pitanje ozbiljno odgovoriti, onda nemoj kenjati i zezati.

Нашао сам 5 недеља, али 4-ту никако не могу да нађем, а већ ме очи боле од толиког тражења, да ли би неко могао да прекопира ту недељу, или да да линк. Хвала.

DANAS SAM ZAKUCAO TOMAHAVK KO KARTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Mislio sam da to nikada u zivotu necu uraditi!!!!!!!!!

ILIJA: Pre nego sto sam poceo da radim AC imao sam odraz oko 60cm.

Vi ljudi nista ne govorite o mojoj ideji da se oduzimo Wax-u. Ja i distrojer smo se vec nesto dogovarali. Nismo jos nista dali Wax-u ali mislimo da je po 20 evra ok. Niko od vas ne razmislja da je AC samo pocetak. Ovo je zagrevanje za onaj napredni program. Koji ce Wax takodje da nam da.
LJUDI MOLIM VAS IZJASNITE SE. ONI KOJI NECE OVAKO JAVNO MOGU DA MI SALJU PRIVATE MESSAGE.

distrojer:
Grunt, mislim da tvojoj ironiji, sarkazmu, cinizmu ovde zaista nema mesta!!! I ne znam kako te nije sramota da se tako ponasas... bar ti koji si jedan od onih koji redovno rade ovaj program bi morao biti zahvalan!!! I ako ne zelis da se oduzis wax man-u, onda makar cuti, nemoj zezati Ja sam se odazvao na poziv Djole_Sami-ja, i zajedno smo dali Wax Man-u po 20evra kad vec od vas nema fajde!!
Ti ako ne zelis, neces ili ne mozes (sto je sasvim sve jedno), onda makar reci hvala coveku, jer se trudi da ti pomogne.U sledecem postu ces verovatno reci, ma ja sam se salio... ma ja sam ovo, ma ja sam ono... Zamisli ti sad da se Wax Man nasali, pa da nam prekine slati program zbog tvog ironicnog ponasanja ovde na forumu!
Djole_Sami je napisao ozbiljan post, kakva ova tema i treba da bude, jer vama je verovatno stalo ozbiljno do tog dobrog odraza, i niste ovde da bi ste se zezali, tako da ako ne umes na ozbiljno pitanje ozbiljno odgovoriti, onda nemoj kenjati i zezati.

Ja se izvinjavam,ali ovaj post me je tolko iznervirao da cu morati malo da vredjam.. Ti si bre kreten lik,ja sam tim postom hteo da ukazem koliko sam mu zahvalan,jer para nemam,ja sam moralni patuljak i ne primam platu niti radim nesto,jos me roditelji izdrzavaju a ti ocekujes da mu dam pare....

Grunt u pravu si sto si napao distrojera. Stvarno je preterao samo ja nisam hteo nista da komentarisem dok se ti ne javis. Ipak si ti prozvan. Ali nemojte vise da se svadjate oko gluposti.

PS. Grunt, kada pominjemo pare, pa tii si cak ovde na forumu izjavio jednom prilikom da si dao 600din cini mi se nitroglicerinu za AA3.

Grunt:
Ja se izvinjavam,ali ovaj post me je tolko iznervirao da cu morati malo da vredjam.. Ti si bre kreten lik,ja sam tim postom hteo da ukazem koliko sam mu zahvalan,jer para nemam,ja sam moralni patuljak i ne primam platu niti radim nesto,jos me roditelji izdrzavaju a ti ocekujes da mu dam pare....

Hteo si da mu ukazes koliko si zahvalan a ironicno predlazes tamo neki las vegas!!
Ti nesto pricas kako si moralni patuljak, pa naravno da neprimas platu sa svojih 15 godina i naravno da te roditelji izdrzavaju a ja sam samo hteo da se oduzimo WaxManu za ovo sto nam daje, sto nam verovatno nikada niko nece dati i jos covek nista ne trazi za uzvrat, a ko zna kako covek zivi, jel vidis da ga nema nekiliko dana, sigurno radi ceo dan pa nema vremena i jos dodje ovde na forum da nas nauci necemu a vi se tako ponasate prema njemu!!!

DJOLE_SAMI:
Grunt u pravu si sto si napao distrojera. Stvarno je preterao samo ja nisam hteo nista da komentarisem dok se ti ne javis. Ipak si ti prozvan. Ali nemojte vise da se svadjate oko gluposti.

PS. Grunt, kada pominjemo pare, pa tii si cak ovde na forumu izjavio jednom prilikom da si dao 600din cini mi se nitroglicerinu za AA3.

Da,skupljao sam od para za uzinu sto mi davali roditelji za skolu,skupljao sam nedelju i po dana ako se ne varam.. Ali sada ne idem u skolu,ne daju mi za uzinu,retko kad mi daju koji dinar,a i te pare sto mi daju ne znam na sta cu pre da potrosim koliko ima toga sto mi treba a nemam para da kupim... I evo,posto nemam para da platim AC,posteno cu prestati da ga radim.. Moze se reci da sam odradio "demo verziju" programa to jest 3 nedelje i necu vise da ga radim... NADAM SE DA CE NEKI NA 4UMU BITI ZADOVOLJNI MOJIM POSTUPKOM.!.!.!.!

Grunt:
Da,skupljao sam od para za uzinu sto mi davali roditelji za skolu,skupljao sam nedelju i po dana ako se ne varam.. Ali sada ne idem u skolu,ne daju mi za uzinu,retko kad mi daju koji dinar,a i te pare sto mi daju ne znam na sta cu pre da potrosim koliko ima toga sto mi treba a nemam para da kupim... I evo,posto nemam para da platim AC,posteno cu prestati da ga radim.. Moze se reci da sam odradio "demo verziju" programa to jest 3 nedelje i necu vise da ga radim... NADAM SE DA CE NEKI NA 4UMU BITI ZADOVOLJNI MOJIM POSTUPKOM.!.!.!.!

Sta je ovo! Nema me nekoliko dana i sada kad se vratim ima sta da vidim, te neke svadje, prozivanja te odustajanja od programa ......
Stvrano nije uredu da se svadjate oko gluposti , glupo je da se svadjate oko bilo cega vec da radite ovaj program koji sam vam dao i da komentarisete vezbe, eventualne probleme i naravno napretke!!!
I ti Grunt, kako mozes da padas tako, labilno, pa zar sam ja negde ikad trazio ikakve "nadoknade", pare ili slicno vez obratno, trazio sam samo malo dobre volje i naravno da se pridrzavate vezbi ne zatosto sam ja strog ili nesto drugo vec sam to radio i radim zbog vas, da bi vi povecali skok koliko!!
A vi distrojer i Djole_sami, stvarno nije uredu ovakvo ponasanje od vas dvojice, umesto da doprinesete sirenju programa i ucestvujete u komentarisanju vezbanja, programa, vi svojim postovima iritirate ljude i zbog takvih postova recimo Grunt hoce da odustane od programa, siguran sam da nece jer je Grunt vredan momak, u sve vezbe ulazi sa velikom energijom, zeljom za uspehom i uspece!!!

P.S Ovi sto rade ove nedelje sa bazenom i umbrella-om, kako vam se cine, jeste li ih odradili kako treba?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back