Tokan
Aktivan član
- Poruka
- 1.246
По милионити пут, да ли би неко био љубазан да ми пошаље тај програм, ако треба да се плати нека каже колико, хвала у напред.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa brate imas pocetak na 11 strani ove teme ako evo ti link:http://forum.krstarica.com/threads/119824&page=11&pp=25Tokan:По милионити пут, да ли би неко био љубазан да ми пошаље тај програм, ако треба да се плати нека каже колико, хвала у напред.
,istezacu se koliko god mogu,posto gledam kik boksere koliki odraz imaju jbt. zato sto se stalno istezu (bar ja tako mislim) skacu opusteno a skoce u PM...!!

.
А што се тиче одуживања Вакс Мен-у, ја сам за то да га водимо у кафану
на по једну љуту, и на мало печења.. 

ja u utorak pocinjem sa trecom, a veceras idem na more, moram se dobro istezati da mi se misici neskupe od plivanja i vezbi 
П.С. Када ће задња недеља ?

distrojer:Grunt, mislim da tvojoj ironiji, sarkazmu, cinizmu ovde zaista nema mesta!!! I ne znam kako te nije sramota da se tako ponasas... bar ti koji si jedan od onih koji redovno rade ovaj program bi morao biti zahvalan!!! I ako ne zelis da se oduzis wax man-u, onda makar cuti, nemoj zezati Ja sam se odazvao na poziv Djole_Sami-ja, i zajedno smo dali Wax Man-u po 20evra kad vec od vas nema fajde!!
Ti ako ne zelis, neces ili ne mozes (sto je sasvim sve jedno), onda makar reci hvala coveku, jer se trudi da ti pomogne.U sledecem postu ces verovatno reci, ma ja sam se salio... ma ja sam ovo, ma ja sam ono... Zamisli ti sad da se Wax Man nasali, pa da nam prekine slati program zbog tvog ironicnog ponasanja ovde na forumu!
Djole_Sami je napisao ozbiljan post, kakva ova tema i treba da bude, jer vama je verovatno stalo ozbiljno do tog dobrog odraza, i niste ovde da bi ste se zezali, tako da ako ne umes na ozbiljno pitanje ozbiljno odgovoriti, onda nemoj kenjati i zezati.
Grunt:Ja se izvinjavam,ali ovaj post me je tolko iznervirao da cu morati malo da vredjam.. Ti si bre kreten lik,ja sam tim postom hteo da ukazem koliko sam mu zahvalan,jer para nemam,ja sam moralni patuljak i ne primam platu niti radim nesto,jos me roditelji izdrzavaju a ti ocekujes da mu dam pare....
DJOLE_SAMI:Grunt u pravu si sto si napao distrojera. Stvarno je preterao samo ja nisam hteo nista da komentarisem dok se ti ne javis. Ipak si ti prozvan. Ali nemojte vise da se svadjate oko gluposti.
PS. Grunt, kada pominjemo pare, pa tii si cak ovde na forumu izjavio jednom prilikom da si dao 600din cini mi se nitroglicerinu za AA3.
Grunt:Da,skupljao sam od para za uzinu sto mi davali roditelji za skolu,skupljao sam nedelju i po dana ako se ne varam.. Ali sada ne idem u skolu,ne daju mi za uzinu,retko kad mi daju koji dinar,a i te pare sto mi daju ne znam na sta cu pre da potrosim koliko ima toga sto mi treba a nemam para da kupim... I evo,posto nemam para da platim AC,posteno cu prestati da ga radim.. Moze se reci da sam odradio "demo verziju" programa to jest 3 nedelje i necu vise da ga radim... NADAM SE DA CE NEKI NA 4UMU BITI ZADOVOLJNI MOJIM POSTUPKOM.!.!.!.!