Književni kviz

Istorija sveta u 10 1/2 poglavlja, je l' da?

Tako je. Reč je o Gerikoovoj slici Splav Meduze.

meduse.jpg

Poslednja izmena:
Sećaš li se, možda, na kojoj od ovih 100 strana kviza beše onaj spisak? Valjalo bi ga ažurirati. ;)

Ne sećam se, ali se plašim da ne budemo proskribovane: Dobrilo Nenadić je kandidat za akademika. :smajlikojiseskljokavaodjeda:

Rado, kako je to istinski pisac, a ja ga ne obožavam? Renomiran, znači: rahmetli Ivo da nije?

Poslednja izmena:
Da napomenem, Lauševićevu knjigu nisam kupila, pročitala sam tuđu, zatim mi je sestra poklonila za Novu godinu. Pročitaću verovatno drugi deo, ali mi ne pada napamet da kupujem.

Poslednja izmena:
Misliš ono: moj Milane, Kundero sa grane... :zcepanje:

Jeste. Zamisli vest: Milan Kundera, čuveni evropski voćar i povrtar, na jučerašnjem sastanku sa predstavnicima lokalnih vlasti (kome je prisustvovao i Ministar policije Ivica Dačić) u kikindskoj oblasti, predstavio je nacrt svog investicionog plana u našoj zemlji. Mrzi me da kucam šta bi to moglo da znači za našu privredu, ako do saradnje dođe.

Baš cool.

Dopuna: Pitam se da l' bi moglo da se kaže voćarsko povrtarski magnat? :think:

Poslednja izmena:
Jeste. Zamisli vest: Milan Kundera, čuveni evropski voćar i povrtar, na jučerašnjem sastanku sa predstavnicima lokalnih vlasti (kome je prisustvovao i Ministar policije Ivica Dačić) u kikindskoj oblasti, predstavio je nacrt svog investicionog plana u našoj zemlji. Mrzi me da kucam šta bi to moglo da znači za našu privredu, ako do saradnje dođe.

Baš cool.

Dopuna: Pitam se da l' bi moglo da se kaže voćarsko povrtarski magnat? :think:

Najbolje da pitamo Nenadića. Ko bi to bolje znao od njega?

Pametnice moje, izvinite što ste čekale. Nisam ni sumnjala u vas.:lol:
Malo sam se zanela na "voćkici", upravo shvatih da sam prevarena od strane jednog nepismenog prodavca skraćenih verzija romana, koje se prodaju na ulici po 100 din.

Back