Nora Barnacle
Domaćin
- Poruka
- 4.132
Istorija sveta u 10 1/2 poglavlja, je l' da?
Tako je. Reč je o Gerikoovoj slici Splav Meduze.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istorija sveta u 10 1/2 poglavlja, je l' da?

Ko je rekao: "Roman nije ispovest svog tvorca, već pomno istraživanje ljudskog života uhvaćenog u zamku koju mu je postavio svet".
Pomoć: pominjemo ga često, Nora ga ne obožava.![]()

Rečenica se potpuno iklapa u slučaj Laušević.![]()
Kad smo kod toga, stiže i drugi deo na jesen. Di da se devam, jasno mi nije...![]()
Sećaš li se, možda, na kojoj od ovih 100 strana kviza beše onaj spisak? Valjalo bi ga ažurirati.![]()
Rado, kako je to istinski pisac, a ja ga ne obožavam? Renomiran, znači: rahmetli Ivo da nije?

Po nacionalnosti je ***. Znači tri slova stoje iza zvezdica.![]()

To ostavlja širok izbor (mislim nacionalnosti)![]()

Noro, znaš li još neke nacije?![]()

Ne razumem što mi se smejete.![]()
Dobro, 'ajd' može i Čeh (ali njih uglavnom volim).
Je l' sam sad ispala glupa u društvu?

Ne razumem što mi se smejete.![]()
Dobro, 'ajd' može i Čeh (ali njih uglavnom volim).
Je l' sam sad ispala glupa u društvu?

Nije baš da ga mrziš...
Živi u Francuskoj.

E, pa taj bolje da je ostao jabuka sa grane, ko što pesma kaže, pa da ga ubere neko dete, nego što se u'vatio pisanija (naravno, ja sam vospitana devojka, te nikad ne bih napravila aluziju na temu svinjske dermatovenerologije i tarapeutskog dejstva kamena).![]()

Misliš ono: moj Milane, Kundero sa grane...![]()

Jeste. Zamisli vest: Milan Kundera, čuveni evropski voćar i povrtar, na jučerašnjem sastanku sa predstavnicima lokalnih vlasti (kome je prisustvovao i Ministar policije Ivica Dačić) u kikindskoj oblasti, predstavio je nacrt svog investicionog plana u našoj zemlji. Mrzi me da kucam šta bi to moglo da znači za našu privredu, ako do saradnje dođe.
Baš cool.
Dopuna: Pitam se da l' bi moglo da se kaže voćarsko povrtarski magnat?![]()