Kafić Knjiški moljci XXXII - Zavedimo red...

• Začetnik teme Začetnik teme Red
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
7a369c88be0a4874686d52c7e371858a.jpg

Sreca pa nece da se uda nikad 🙂
Kako neću, pa ako se ne udam iz ljubavi udajem se 2026 iz koristi. Imam dogovor sa drugarom koji ne vjeruje u brak, a Hercegovac, kod njih svadbe po 3 dana sa vrećama para :D stan mladenci mogu kupiti koliko bude u kovertama. Rastalićemo se 50:50 i razvesti nakon 6 mjeseci :D nećemo brak konzumirati :manikir:

Jedan lepi, mladi glumac Bill Skarsgard može da pomera oči u različitim pravcima. Apropo utvara, mi smo kao deca blejali na groblju uveče. Ide tip sa devojkom, reko aj ih malo isplašimo. Ima mesto gde grobari odla-u trule krsteve. Mi uzeli tri i iz mraka preko borića bacili na stazu ispred njih. Ono puca, lomi se, devojka se zaledila ni A ni B a tip krenuo da boksuje sa vazduhom uz vrištanje. Skoro sam se upišao od smeha.

Jedan lepi, mladi glumac Bill Skarsgard može da pomera oči u različitim pravcima. Apropo utvara, mi smo kao deca blejali na groblju uveče. Ide tip sa devojkom, reko aj ih malo isplašimo. Ima mesto gde grobari odla-u trule krsteve. Mi uzeli tri i iz mrakapreko borića bacili na stazu ispred njih. Ono puca, lomi se, devojka se zaledila ni A ni B a tip krenuo da boksuje sa vazduhom uz vrištanje. Skoro sam se upišao od smeha.
Sad mi pao vic na um ali ne znam jel normalan za kafane :)

Ma jes, pa vic je pobogu!
Dakle, naišao Mujo pored groblja, čuje neki zvuk, pritaji se i zagleda se, u mraku ugleda Sulju kako se seksa sa ženskom i pozva ga tiho, šapatom:
-ej Suljo, ej pst, ti ebeš a ne zoveš, daj malo i meni drugu svom da ebem :)
-eno ti lopata pa iskopaj sebi!

Ma jes, pa vic je pobogu!
Dakle, naišao Mujo pored groblja, čuje neki zvuk, pritaji se i zagleda se, u mraku ugleda Sulju kako se seksa sa ženskom i pozva ga tiho, šapatom:
-ej Suljo, ej pst, ti ebeš a ne zoveš, daj malo i meni drugu svom da ebem :)
-eno ti lopata pa iskopaj sebi!
Joj, ubiće me hrki al moram

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back