- Poruka
- 50.326
Ovo je Prokuplje, sreca pa je malo dalje od mene 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da prospemo onda u ushi i nosImala sam onu malu, najmanju. I pila kafu, srećom, iz nje. Naravno u 4:30 ujutro. I, zakačim džezvicu, prospem u krilo.
U životu takav bol nisam osetila. Zovem hitnu samo da pitam šta da radim. Kaže ženska, a što piješ kafu u pola 5.Zalupim slušalicu i krenem da skidam proklete najlonke sa sebe. Srećom,.. Uff. Znači, plikovi veličine dlana sa obe na obe noge.
Namažem nekim maslinovim uljem koje sam pomešala sa ljiljanovim i 5 dana tako. Likove bocnem iglom koju sam zagrejala na ringli,...
Aman,dobra stvar.Doživotna depilacija tamo gde sam prosula kahvu.
Ne pokušavate ovo kod kuće, boli gore od depilacije voskom.![]()
Utvare su brzeOvo je Prokuplje, sreca pa je malo dalje od mene![]()

@Senna eto te u spotu, ubijaš bubanj!
htela sam da otvorim i temu o nećemu sličnom što možda čak i može objasniti ovo što si ispisala za mačkekažu da mačke mogu da vide stvari koje mi ne vidimo i kad se zagledaju u jednu tačku, to ne gledaju mušicu nego to što mi ne možemo da vidimo
Lepo kazem jeziva stvorenjahtela sam da otvorim i temu o nećemu sličnom što možda čak i može objasniti ovo što si ispisala za mačke
nešto ukratko
Semjon Kirlian je otkrio da živo tkivo emituje elektromagnetna polja koja se pojavljuju na fotosenzitivnom papiru koristeći svoju fotografsku tehniku
(Kirlianova fotografija)
na primer, list sa odsečenim delom i dalje pokazuje konturu недостајућег дела iako fizički nije tu kao i nedostajuća ruka, noga i slično
ovo sugeriše da Kirlianova fotografija otkriva energetsko telo... zapravo, to se smatra izrazom aure predstavljajući arhetipsku životnu energiju
može se reći sposobnost da se vidi frekventni aspekt realnosti... pojam da postoji suptilno energetsko polje oko ljudskog tela ili stvari
nakon ovog, nije teško sabrati dva i dva i pretpostaviti da mačka sa njenim kompleksnim aparatom za vid možda može isto to i bez tehnologije koja je nama potrebna
Trece oko je zlato bilo za ono sto nam sada brljezgaju u redovnoj stampiOčigledno ljudi iz ove kafane previše čitaju Treće oko, Zonu sumraka i sličnu literaturu![]()

Krajak
Ajd molim te daj mi link onog crtaća sa balon životinjama. Kmeza voli da gleda. Cepa se od smeha. tu je negdeTrece oko je zlato bilo za ono sto nam sada brljezgaju u redovnoj stampi

NeIL ako nešto trgneš. Znaš onaj o narkomanu,, samo loše pričam viceve. Jbg, i Rde Niro je svojevremeno dobio otkaz jer nije mogao da odglumi nekoliko scena u ko mediji. Znaš taj vic sa kuglom?
Ja sam gledala kroz naočare na principu Kirlijanove kamerehtela sam da otvorim i temu o nećemu sličnom što možda čak i može objasniti ovo što si ispisala za mačke
nešto ukratko
Semjon Kirlian je otkrio da živo tkivo emituje elektromagnetna polja koja se pojavljuju na fotosenzitivnom papiru koristeći svoju fotografsku tehniku
(Kirlianova fotografija)
na primer, list sa odsečenim delom i dalje pokazuje konturu недостајућег дела iako fizički nije tu kao i nedostajuća ruka, noga i slično
ovo sugeriše da Kirlianova fotografija otkriva energetsko telo... zapravo, to se smatra izrazom aure predstavljajući arhetipsku životnu energiju
može se reći sposobnost da se vidi frekventni aspekt realnosti... pojam da postoji suptilno energetsko polje oko ljudskog tela ili stvari
nakon ovog, nije teško sabrati dva i dva i pretpostaviti da mačka sa njenim kompleksnim aparatom za vid možda može isto to i bez tehnologije koja je nama potrebna
Samo se vi smejte, kad vam izgamiže utvara ispod kreveta,biće belaja!Sad sam se setio kad je Ali G zezao nekog lika koji je bio stručnjak za duhove i utvare
![]()
Pa stoji narkić na balkon kad ono, odjednom diže se usijana kugla, pade, diže, pade, diže , pade.
Čime se mogu otfikariti nogare od kreveta? Drvene!Ja sam gledala kroz naočare na principu Kirlijanove kamere
Mada tad nisam ništa videla
A ovako, bez naočara mogu da vidim nijansu boje pojedinačnih aura
Al ne onako velike, ne
Samo se vi smejte, kad vam izgamiže utvara ispod kreveta,biće belaja!
Da ti majka objasni- ne smetaju utvari nikakvi nogari ako se namerači!Čime se mogu otfikariti nogare od kreveta? Drvene!
Napraviću od ovog japanski krevet, briga me!
KrajakAjd molim te daj mi link onog crtaća sa balon životinjama. Kmeza voli da gleda. Cepa se od smeha.
![]()
Ne otvaraj nista od tema, treba da spavam nocas...ko sestru te molimhtela sam da otvorim i temu o nećemu sličnom što možda čak i može objasniti ovo što si ispisala za mačke
nešto ukratko
(Kirlianova fotografija)
Jbt, gledala. Uščaknu me u leđimaSamo se vi smejte, kad vam izgamiže utvara ispod kreveta,biće belaja!

Agi bi odma nasla kavez i drzala bi ga u kuciLepo kazem jeziva stvorenja
Nemojte ovo Agi da cuje, psst