Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 66.501
Ma Omer rekao da ih nema jer mu mrsko čekati me uveče dok sve pregledamDa ti majka objasni- ne smetaju utvari nikakvi nogari ako se namerači!
Al eto Omer kaže da ih nema,pa ne treba da brineš
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma Omer rekao da ih nema jer mu mrsko čekati me uveče dok sve pregledamDa ti majka objasni- ne smetaju utvari nikakvi nogari ako se namerači!
Al eto Omer kaže da ih nema,pa ne treba da brineš
Mahom ih ni nema ispod krevetaJbt, gledala. Uščaknu me u leđima![]()
Već ih imam nekoliko!Agi bi odma nasla kavez i drzala bi ga u kuci![]()

JEST da nisam ništ skontala, al slažem se u potpunosti. Volem(htela sam da otvorim i temu o nećemu sličnom što možda čak i može objasniti ovo što si ispisala za mačke
nešto ukratko
Semjon Kirlian je otkrio da živo tkivo emituje elektromagnetna polja koja se pojavljuju na fotosenzitivnom papiru koristeći svoju fotografsku tehniku
(Kirlianova fotografija)
na primer, list sa odsečenim delom i dalje pokazuje konturu недостајућег дела iako fizički nije tu kao i nedostajuća ruka, noga i slično
ovo sugeriše da Kirlianova fotografija otkriva energetsko telo... zapravo, to se smatra izrazom aure predstavljajući arhetipsku životnu energiju
može se reći sposobnost da se vidi frekventni aspekt realnosti... pojam da postoji suptilno energetsko polje oko ljudskog tela ili stvari
nakon ovog, nije teško sabrati dva i dva i pretpostaviti da mačka sa njenim kompleksnim aparatom za vid možda može isto to i bez tehnologije koja je nama potrebna
Bući vuči bući hahahshahaaVeć ih imam nekoliko!
Ali su fine, pitome,kućne utvare
Ja znam za to!Lepo kazem jeziva stvorenja
Nemojte ovo Agi da cuje, psst
pa imaš onu tvoju epizodu što te komira uvekNe otvaraj nista od tema, treba da spavam nocas...ko sestru te molim![]()

A meni vratili 100e, kazu fali ti ćoše novcanicena primer, list sa odsečenim delom i dalje pokazuje konturu недостајућег дела iako fizički nije tu kao i nedostajuća ruka, noga i slično
To izgleda ovako, imaš kućnog duha i zoveš ga Baki!Bući vuči bući hahahshahaa
To vam neko u bakšiš uvalioA meni vratili 100e, kazu fali ti ćoše novcanice
A meni vratili 100e, kazu fali ti ćoše novcanice

Čovek našao način da snimi auruJEST da nisam ništ skontala, al slažem se u potpunosti. Volem()
Imaš pravo da zameniš. Kod nas odbiju 10%od vrednosti novčanice. Druga opcija. Uzmi providni selotejp, sec i najmanju novčanicu i zalepi. Bole 10%od 10 E nego od 100A meni vratili 100e, kazu fali ti ćoše novcanice
Nemoj sine, ja obožavam penivajsa.Čime se mogu otfikariti nogare od kreveta? Drvene!
Napraviću od ovog japanski krevet, briga me!
Ne smije niko odbiti ni 1% ako ima 51% od novčanice može je zamijeniti u svim komercijalnim bankama bez ikakve naknade.Imaš pravo da zameniš. Kod nas odbiju 10%od vrednosti novčanice. Druga opcija. Uzmi providni selotejp, sec i najmanju novčanicu i zalepi. Bole 10%od 10 E nego od 100
Od 500e da uzmem ćošeImaš pravo da zameniš. Kod nas odbiju 10%od vrednosti novčanice. Druga opcija. Uzmi providni selotejp, sec i najmanju novčanicu i zalepi. Bole 10%od 10 E nego od 100
BoljedanekažemptasampročitalaNemoj sine, ja obožavam penivajsa.
Ma uvali nekome u kovertu kad kreneš na svadbu li neku proslavuOd 500e da uzmem ćoše
Da ih castim
JEST, al vi ste druga zemlja. Mi smo entitetNe smije niko odbiti ni 1% ako ima 51% od novčanice može je zamijeniti u svim komercijalnim bankama bez ikakve naknade.
Reci, naši smo.Boljedanekažemptasampročitala

I ja sam dva puta citaoBoljedanekažemptasampročitala
Joj kod nas je bilo slučajeva da mladencima uvale praznu kovertuMa uvali nekome u kovertu kad kreneš na svadbu li neku proslavu
Meni nećeš!! Ja ću sve provuć kroz skener onaj!