Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemoj sine, ja obožavam penivajsa.

Bilo je super. Ček da skrinšotujem da može da stane.Čukiii, pričaj kako je bilo! Ima slika?![]()
Ma upravo Kinga i krivim za to što mi klaunovi nisu najdraža bića.Steva King pisao, Skarsgard glumio, ne mož biti loše.![]()

A, oni su nekome najdraža bića?Ma upravo Kinga i krivim za to što mi klaunovi nisu najdraža bića.
![]()
A ne znam, pozivaju se na dječje zabave, uveseljavaju ljude, a ja se naježim kad ih vidim.A, oni su nekome najdraža bića?

Dobrodošla, Vexy.ajd da se i ja prijavim u ovu kafanu,
ima li kafe, ili da kuvam?
Uveseljavaju ljude? O, Bože, gde ja živim?A ne znam, pozivaju se na dječje zabave, uveseljavaju ljude, a ja se naježim kad ih vidim.![]()

Pa zar ne? Koja im je svrha? Možda sam ja nešto pobrkala?Uveseljavaju ljude? O, Bože, gde ja živim?![]()
Ne znam im svrhu.. Ubijaju ljude?Pa zar ne? Koja im je svrha? Možda sam ja nešto pobrkala?![]()

Ma upravo Kinga i krivim za to što mi klaunovi nisu najdraža bića.
![]()

@Pacho Herrera, Skarsgard je u ovim novijim, ne znam tko ga je glumio u staroj verziji, idem vidjeti..
Tim Curry
Ovim taman da nazdravimo u novoj kafani! Živjeli!Pogledajte prilog 1647367
Ovo je žužinja ili tako nešto. Ukus kao orahovača.
Možeš ga uploadati na neku od stranica pa staviti ovdje link? Voljela bih vidjeti..Ne znam da li bi primio video. Na tom vidikovcu peva jedna devojka fantastično. A na najzapadnijoj tači u Evropi je pevao neki tip.
Hvala ti, evo pokušala sam da postavim.Možeš ga uploadati na neku od stranica pa staviti ovdje link? Voljela bih vidjeti..
Evo npr.. https://streamable.com
Ispod videa bi ti trebao biti link baš konkretno za video koji si uploadala, ovo je link same stranice.Hvala ti, evo pokušala sam da postavim.