gost 440767
Domaćin
- Poruka
- 3.878
kad se pojavi Sena ti onoMa uvali nekome u kovertu kad kreneš na svadbu li neku proslavu
Meni nećeš!! Ja ću sve provuć kroz skener onaj!
e, prekontrolišite onog pre nego mi čestita
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad se pojavi Sena ti onoMa uvali nekome u kovertu kad kreneš na svadbu li neku proslavu
Meni nećeš!! Ja ću sve provuć kroz skener onaj!
E, a to "entitet", ko da smo vanzemaljci ovde. I TJEST, al vi ste druga zemlja. Mi smo entitet![]()
Ma to će Minka u šulju da mu udene ko bakšiškad se pojavi Sena ti ono
Dogovor, ko šibicari, daće mi tu stoju i reći, zakiti me samo da vide i ostali da je krenuloMa to će Minka u šulju da mu udene ko bakšiš![]()
što je najjače, ovi rade 100 odsto

Još štirku da ubaci u ode du i bogteveselio. Ko novašto je najjače, ovi rade 100 odsto![]()
Sreca pa nece da se uda nikadkad se pojavi Sena ti ono
E samo mi je veceras ovaj gif falio![]()
Kako neću, pa ako se ne udam iz ljubavi udajem se 2026 iz koristi. Imam dogovor sa drugarom koji ne vjeruje u brak, a Hercegovac, kod njih svadbe po 3 dana sa vrećama paraSreca pa nece da se uda nikad![]()

Jedan lepi, mladi glumac Bill Skarsgard može da pomera oči u različitim pravcima. Apropo utvara, mi smo kao deca blejali na groblju uveče. Ide tip sa devojkom, reko aj ih malo isplašimo. Ima mesto gde grobari odla-u trule krsteve. Mi uzeli tri i iz mraka preko borića bacili na stazu ispred njih. Ono puca, lomi se, devojka se zaledila ni A ni B a tip krenuo da boksuje sa vazduhom uz vrištanje. Skoro sam se upišao od smeha.Kru te e.. Uplaši mePogledajte prilog 1647341
Sad mi pao vic na um ali ne znam jel normalan za kafaneJedan lepi, mladi glumac Bill Skarsgard može da pomera oči u različitim pravcima. Apropo utvara, mi smo kao deca blejali na groblju uveče. Ide tip sa devojkom, reko aj ih malo isplašimo. Ima mesto gde grobari odla-u trule krsteve. Mi uzeli tri i iz mrakapreko borića bacili na stazu ispred njih. Ono puca, lomi se, devojka se zaledila ni A ni B a tip krenuo da boksuje sa vazduhom uz vrištanje. Skoro sam se upišao od smeha.

Gruvaj. samo.Sad mi pao vic na um ali ne znam jel normalan za kafane![]()
Ma jes, pa vic je pobogu!
Dakle, naišao Mujo pored groblja, čuje neki zvuk, pritaji se i zagleda se, u mraku ugleda Sulju kako se seksa sa ženskom i pozva ga tiho, šapatom:
-ej Suljo, ej pst, ti ebeš a ne zoveš, daj malo i meni drugu svom da ebem
-eno ti lopata pa iskopaj sebi!
Svi ćete biti pozvani, zbog koverti![]()
Joj, ubiće me hrki al moramMa jes, pa vic je pobogu!
Dakle, naišao Mujo pored groblja, čuje neki zvuk, pritaji se i zagleda se, u mraku ugleda Sulju kako se seksa sa ženskom i pozva ga tiho, šapatom:
-ej Suljo, ej pst, ti ebeš a ne zoveš, daj malo i meni drugu svom da ebem
-eno ti lopata pa iskopaj sebi!
Njih sam gledala 9 meseci sa sestrom. Svaki dan. Odlični su.