Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja to gledam kad god potonem. To, Radovana i bubnjeve od @SennaVjeruješ da sam skoro cijelu Audiciju pregledala prije par dana (po 100-ti put) kad se ovdje pisalo o Jesenjinovoj keruši
Oj Marinko Ćutuk mi je hahahaha
Još nisi prešao taj bunar? Joj, Senna.1 epizodu 6 sezone gledam vec mesec dana nikako da prebacim bunar i mrtvu zenu
Сад сам читао објашњење краја.Još nisi prešao taj bunar? Joj, Senna.![]()
Da? Podijeljena su mišljenja, ali čekam da Senna završi s gledanjem kako bi smjeli komentirati.Сад сам читао објашњење краја.
Продукција.Da? Podijeljena su mišljenja, ali čekam da Senna završi s gledanjem kako bi smjeli komentirati.
Osim možda u spojleru. Sad me zanima, tko je to objasnio i kako?
Zbog Senne ipak u spojler..Послао сам ти.
Ја сам био у тоталном збуну.Zbog Senne ipak u spojler..
Zanimljivo, tako nekako sam i mislila.
Djelovalo mi je i kao da je namjerno ostavljeno da svatko ima svoje objašnjenje/viđenje kraja.
Mnogima se to nije svidjelo, dugo je trajala i možda se očekivao malo drugačiji kraj, ne znam.Ја сам био у тоталном збуну.
A eli, hajde ti otvoriMnogima se to nije svidjelo, dugo je trajala i možda se očekivao malo drugačiji kraj, ne znam.
Hahaha, Senna, ti i ne znaš što te čeka.
Kaj da otvorim? Jedva danas prozor otvorila, zaledilo bona!A eli, hajde ti otvori
Štemajzlom ga ištemajKaj da otvorim? Jedva danas prozor otvorila, zaledilo bona!![]()
Ovog puta sam premotao. Sad ih povatali u podzemnom tunelu...Dobar dan. Jel @Senna odgledao scenu iz bunara i zašto ne?
Ma morala sam nježno da nešto ne strgam. Imala bih više posla poslije to popraviti. Neće minusi ostati dugo.Štemajzlom ga ištemaj![]()