- Poruka
- 72.153
Serija, horor. Nešto ne mogu da izađu van imanja/grada, ne znam tačno.Шта је Фром?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Serija, horor. Nešto ne mogu da izađu van imanja/grada, ne znam tačno.Шта је Фром?
Препоручујеш?Serija, horor. Nešto ne mogu da izađu van imanja/grada, ne znam tačno.
Ne, ja ne gledam horore. Ali čovek gledao, pa znam šta je.Препоручујеш?
Bolje From, ti voliš horore.Serija o Džeju.
Al me uteši.
Neki žešći virusi vladaju.
Ozdravi što pre.
Zar ne bih prvo trebala Lost, on ide pre From, ako sam dobro ispratila po komentarima.Bolje From, ti voliš horore.
Pa to nisu povezane serije, koliko ja znam, samo jedan valjda isti glumac, ali to sam negde pročitala, ne znam sigurno.Zar ne bih prvo trebala Lost, on ide pre From, ako sam dobro ispratila po komentarima.
Ima previše epizoda i sezona.
Ako ću već neku mamutsku seriju to je onda Supernatural.
Nije loša ni Nedelja, ne traje predugo.
Trenutno mogu dugačke serije da gledam, ali kad mi prođe bolovanje teško da ću moći.
Da, koliko znam, nemaju veze jedna s drugom.Pa to nisu povezane serije, koliko ja znam, samo jedan valjda isti glumac, ali to sam negde pročitala, ne znam sigurno.
Dvoumila sam se između tog i ovog koji imam.Da, koliko znam, nemaju veze jedna s drugom.
Tek sad vidim tvoj potpis, podsjetio me na ovo..
Pogledajte prilog 1647155
Super su jedan i drugi. U ovom za kojeg si se odučila je malo više poezije.Dvoumila sam se između tog i ovog koji imam.
Nee, Supernatural te navuče,ne možeš da prestaneš, a onda se oni pogube i zabrljaju sve.(Ako gledaš, gledaj do 14. Sez. Msm da ima 16, tako nešto.) I poslednju. Al gledaj na vlastitu odgovornost. Mene stalno vuče da odgledam šta sam propustila.Zar ne bih prvo trebala Lost, on ide pre From, ako sam dobro ispratila po komentarima.
Trenutno mogu dugačke serije da gledam, ali kad mi prođe bolovanje teško da ću moći.
Nađi neku kratku, pitaj @Senna , on ima blokče svih serija koje smo mu preporučivali, a nije odgledao jer se zaglavio negde, recimo u bunaru.Zar ne bih prvo trebala Lost, on ide pre From, ako sam dobro ispratila po komentarima.
Ako voliš krimi. Francuska Spiral jeZar ne bih prvo trebala Lost, on ide pre From, ako sam dobro ispratila po komentarima.
14 sezona?Nee, Supernatural te navuče,ne možeš da prestaneš, a onda se oni pogube i zabrljaju sve.(Ako gledaš, gledaj do 14. Sez. Msm da ima 16, tako nešto.) I poslednju. Al gledaj na vlastitu odgovornost. Mene stalno vuče da odgledam šta sam propustila.
I Sherlock, daaa!Ako voliš krimi. Francuska Spiral je. Ima ih još. Ako se setim, javim. Š. Holms, svi su dobri. Ima i miniserija. Thrue detective, mini, krim., Silo, ne gledaj, odličan al nznm mislim da nije izašao kraj. Ima 8 epi. 1 sezona. Živa navlakuša. Ima toga još. Al Lost je predobra serija.
The Queen's gambit mi je 1.14 sezona?No way!
Najbolje su one mini, kojih ima po 5-8 epizoda (samo jedna sezona).
Kao Chernobyl, The Queen's Gambit..
The Valhalla Murders, The Chestnut Man, The Stranger, Mare of Easttown...14 sezona?No way!
Najbolje su one mini, kojih ima po 5-8 epizoda (samo jedna sezona).
Kao Chernobyl, The Queen's Gambit..