- Poruka
- 72.647
Džabe meni pričaš, ja sam gledala usput. Čovek gledao aktivno, ja šta dohvatim, neke epizode po tri puta, neke nijednom.Ovog puta sam premotao. Sad ih povatali u podzemnom tunelu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Džabe meni pričaš, ja sam gledala usput. Čovek gledao aktivno, ja šta dohvatim, neke epizode po tri puta, neke nijednom.Ovog puta sam premotao. Sad ih povatali u podzemnom tunelu...
Tutni pile u rernu i okolo krompirići.Šta može za ručak da se spremi sa najmanje truda?
Dobra je serija.Zaista nije fer to što mi radite.
Navućićete me da počnem da gledam seriju.
Lost?
Ili se varam?
Nije dovoljno što me muž naterao da gledam Nedelju, sad ću još i Lost morati.
Verujem da jeste.Dobra je serija.
Da, o Lost se priča. Senna je kriv, nikako da ju dokrajči.Zaista nije fer to što mi radite.
Lost?
Ili se varam?
Htjela sam nešto slično reći. Plus juha.Tutni pile u rernu i okolo krompirići.
Ili neko drugo meso na istu foru.
E, ovo morate da vidite. I ja vidim prvi put.
Maša je "rodila" juče 8 kučića, sad ih je 7.Ali to tako ide. Pogledajte prilog 1647105
Ajme, ljepote!
Ako u prvoj epizodi dodjes do 10 min, odmah ces krenuti dalje i nema ti izlazaZaista nije fer to što mi radite.
Lost?
Ili se varam?
E ja ću FROM danas da mezimMa danas da odgledam koliko mogu 6 sezone i da zavrsim. Da bih krenuo From
To ću, izvadila pile, pošto je smrznuto, obarim malo, napravim supu, što reče @Amelie , ispečem pile, krompir, šargarepa, začini...Tutni pile u rernu i okolo krompirići.
Ili neko drugo meso na istu foru.
Odlična ti je kombinacija čajeva. Žao mi je čuti da si bolesna, nadam se da će brzo proći.To ću, izvadila pile, pošto je smrznuto, obarim malo, napravim supu, što reče @Amelie , ispečem pile, krompir, šargarepa, začini...
A ja čaj, vranilova trava, lovor, đumbir, karanfilić i ćebence, bolesna sam za sve pare.
GirosŠta može za ručak da se spremi sa najmanje truda?
Mesanci?E, ovo morate da vidite. I ja vidim prvi put.
Maša je "rodila" juče 8 kučića, sad ih je 7.Ali to tako ide. Pogledajte prilog 1647105
Serija o Džeju.Da, o Lost se priča. Senna je kriv, nikako da ju dokrajči.
Kakva Nedjelja?
Htjela sam nešto slično reći. Plus juha.
Al me uteši.Ako u prvoj epizodi dodjes do 10 min, odmah ces krenuti dalje i nema ti izlaza
Neki žešći virusi vladaju.To ću, izvadila pile, pošto je smrznuto, obarim malo, napravim supu, što reče @Amelie , ispečem pile, krompir, šargarepa, začini...
A ja čaj, vranilova trava, lovor, đumbir, karanfilić i ćebence, bolesna sam za sve pare.
Pa da, biće i supa. Taman.Odlična ti je kombinacija čajeva. Žao mi je čuti da si bolesna, nadam se da će brzo proći.
Meni je topla pileća juha u takvim situacijama doslovno kao lijek, vjerujem da će ti pomoći.
Напредујеш.Sad ce sahrana
Erik? PsihoanaliticarШта је Фром?
Maša je maltezer.Lep je dan, suncan, nije tako hladno
Мало детаљније, молим!Erik? Psihoanaliticar![]()