- Poruka
- 35.918
Ma isključila notifikacije pa ne znam kad me neko citira, ironiše i tako to.Imala sam već. Neko drugi je na redu.
Kako je bilo? Imaš sliku da vidim.? Nikad nisam bila tamo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma isključila notifikacije pa ne znam kad me neko citira, ironiše i tako to.Imala sam već. Neko drugi je na redu.
Bilo je super. Slike su na fonu a on se puni.Ma isključila notifikacije pa ne znam kad me neko citira, ironiše i tako to.
Kako je bilo? Imaš sliku da vidim.? Nikad nisam bila tamo.
AJD, nizašta drugo i nisi. Rmbaj ko crnac. Dabogda kuću, ženu, decu, psa, marke bernardinac, belu ogradu, bazen, palmu, etc. u zdravlju kupio, oženio se, postao tata i igrao na svadbi praunučadi. A sve u zdravlju. Ajd sad, radi. SretnoOdoh da radim![]()
E sutra na... Danas kad se naspavaš, biće taze fotke, ono uz kaficuI veliki je grad, ima da se vidi svašta.
Biće, odoh daa probam da spavam. laku noćE sutra na... Danas kad se naspavaš, biće taze fotke, ono uz kaficu![]()
LiiisabonEvo me, sad stigla. Ne mogu da zaspim. 5 dana u Lisabonu bilo je lepo.
Odgovorila sam @mali roker na viber.
Po istinitom događaju!
Čovek noćni leptir, mothman!
Napravili su mu i spomenik
Ozdravi što pre.Успела сам да попијем мало чаја ал' се охладио,немам топао и успела сам да попијем да попусте болови,ето покушавам да одморим и одспавам бар нешто.Устала једва и до купатила једва јер ледено је,загрејем се и гвирнем стакла залеђена,зима у јесен ово нема нигде.
Ja imam i trećiDobro jutro, kafano
Želim lep drugi dan vikenda
Sutra je: Neka me u srce rane i u oko dirnu, ne dam domovinu, i gdje god da idem ja u duši nosim moju Bosnuuu i Hercegovinuuuu
Kamen, krš i maslinaSutra je: Neka me u srce rane i u oko dirnu, ne dam domovinu, i gdje god da idem ja u duši nosim moju Bosnuuu i Hercegovinuuuu![]()