- Poruka
- 50.344
Da se vratim boljiPa, to, to. Taman da sutra ozivite.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da se vratim boljiPa, to, to. Taman da sutra ozivite.![]()

Kod mene je nedostupan, ali kad sam u Bg, uzivam!Slusala sam ceo dan staru dobru dvestadvojku i uzivala sam

I da shvatis da je sve do tebe.Da se vratim bolji![]()
To sam i ja pomislila...prvo smrt (daleko bilo) pa posle vaskrsenjePa, to, to. Taman da sutra ozivite.![]()

Jesi jos na Fruskoj?Slusala sam ceo dan staru dobru dvestadvojku i uzivala sam
Volim radio, slušam BGD-202 i Radio Beograd 2Ja ne pamtim kad sam kod kuce slusala radio...a nekad sam bas volela...
Jedino kad odem kod kozmeticarke - cujem radio.
Nisam. Pa pazi krenula sam dok je u Ns pljustalo i ono idemo, pa sta bude. Dok smo dosli do tamo sijalo sunceJesi jos na Fruskoj?
Ja sam imala 5 dana i nista nisam iskoristila.
A tako mi treba planina!
sreca prati hrabre 
Mi cemo pre, samo gledajuci ih.Hoće li se ova deca umoriti?

Bravo!Nisam. Pa pazi krenula sam dok je u Ns pljustalo i ono idemo, pa sta bude. Dok smo dosli do tamo sijalo suncesreca prati hrabre
![]()

I ja volim ali sam se, iz nekog razloga, potpuno odvikla...Volim radio, slušam BGD-202 i Radio Beograd 2
Ja ovaj praznični odmor koristim 200%.Jesi jos na Fruskoj?
Ja sam imala 5 dana i nista nisam iskoristila.
A tako mi treba planina!

Radujem se i za tebe.Ja ovaj praznični odmor koristim 200%.
Istina nismo otišli na planinu, već kod mame na selo.
Ali kako je ovo selo jedno lepo brdovito selo sred ravnice, skoro ko da sam na planini.
Mir i tišina noću.
Radio je zakon u stvari.I ja volim ali sam se, iz nekog razloga, potpuno odvikla...
Nekad mi prija tisina...da se bas nista ne cuje...ni radio, ni tv..nista...
' https://forum.krstarica.com/threads/mira-aca-komsinica-maca-i-drugari.971650/Тренутно можеш добити само Врапца!Orao pao! Orao pao!
Sokole, dolazi!
Nemoj samo da lajkujes.![]()
Ja ne. Nisam neki veliki filmofil, a i noviji je fim.iskoci mi reklama za film, morao da odgledam i mislim da je dobar.
jel neko gledao