- Poruka
- 50.344
nisam ni neraspolozen nego samo vracam film, sabiram, oduzimam...razmislim i vidim da je puno toga do mene
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala Red

srecan rodjendan DanoHvala Red![]()
Hvala Sennasrecan rodjendan Dano
kako je bebac, kako si ti? nisam te video odavnoHvala Senna![]()
Hoce to, da.nisam ni neraspolozen nego samo vracam film, sabiram, oduzimam...razmislim i vidim da je puno toga do mene
Ljulja Danik, ne stizekako je bebac, kako si ti? nisam te video odavno
nadam se da si ok

lepo ja reko juce, vreme da gledam mermerHoce to, da.
Znak da matorimo![]()

To je već velika curicakako je bebac, kako si ti? nisam te video odavno
nadam se da si ok
gledam da bude superTo je već velika curicacelih četiri ipo meseca.
Sve je dobro i ide ka boljem.
Kod tebe?

Ja sam resila da se saranjujem na svojoj zemlji, znaci prvo gledam zemljulepo ja reko juce, vreme da gledam mermer![]()
nista komsilukKako je mama? Jel ima post porodjajnu?To je već velika curicacelih četiri ipo meseca.
Sve je dobro i ide ka boljem.
Kod tebe?
ma i ja bi, al me zamolili sa medicinskog fakulteta da im poklonim mozak za teglu, kazu treba im neki gen da kloniraju za covecanstvo...jbg, sta cu kad sam obecaoJa sam resila da se saranjujem na svojoj zemlji, znaci prvo gledam zemljunista komsiluk
Bolje da ljuljaLjulja Danik, ne stize![]()
Hvala Bogu obe su sjajne.Kako je mama? Jel ima post porodjajnu?
Kad se vec sprdas na tu temu, mozda bi trebalo razmisliti o donatorskoj kartici, ali nekih drugih organama i ja bi, al me zamolili sa medicinskog fakulteta da im poklonim mozak za teglu, kazu treba im neki gen da kloniraju za covecanstvo...jbg, sta cu kad sam obecao![]()

pa kad se zakucam nocu pod kamion mogu samo da mi iskoriste mali prst za cackanje usiju nekomeKad se vec sprdas na tu temu, mozda bi trebalo razmisliti o donatorskoj kartici, ali nekih drugih organa![]()
Ee, kako je ovo lepo!Hvala Bogu obe su sjajne.

kako je to doooobar radio nekad bio a i 101...nisam slusao odavno radio, osim nocu kad putujem, vracam seSlusala sam ceo dan staru dobru dvestadvojku i uzivala sam
Pa jeste uskrsnja, nema umrlih, samo trenutno nedostupnihKeva i Sena bas znaju da ubodu uskrsnju temu.![]()

Pa, to, to. Taman da sutra ozivite.Pa jeste uskrsnja, nema umrlih, samo trenutno nedostupnih![]()