Ahaopet sam najveca alapaca u kafani
preko 160 postova
dabogda 2 da su normalna![]()
1,5 možda
Hm

Uh
volim da te zezam
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ahaopet sam najveca alapaca u kafani
preko 160 postova

ko ce koga ako nece svoj svogaAha
1,5 možda
Hm
Uh
volim da te zezam![]()
Ne pricaj nikomeopet sam najveca alapaca u kafani
preko 160 postova
ja sam odmah posle tebe a nedavno sam dosla...:/Evo moje, malo sam ih sredilaAj nam sad pokazi jaja.
Uskrsnja.![]()
da nisu u šablon, a i ostali moji u staroj samePrimecuje se da si boljeŠta se brinete koliko imate postova, još tab nije uveo naplatu za svaki koji objavite na forumu. A sad da ćutim svašta može da im padne na pamet.

Tacno znam sta si dalje pomislio!Šta se brinete koliko imate postova, još tab nije uveo naplatu za svaki koji objavite na forumu. A sad da ćutim svašta može da im padne na pamet.

Zato ti je bolje.Nema rakije, samo čaj. I parče prepečenog hleba, eto na čemu sam ja proveo dan :/

Možeš i ti tako
nisam ga ni ja slusao ali je vrhunski muzicarMožeš i ti tako
Slušam sad pjesmu, prvi put je čujem
Prelijepa pjesma
I ovaj Prince je bio poseban muzičar, nije mi nikad bio omiljeni a sad vidim da je prva liga! U svemu! Umetnik!
A ako ovako nastavim još mesec dva ima da mi bude odlično. Samo što ću da krepam usput. Ko zna zašto je to dobroZato ti je bolje.![]()

sta mislis stave nas jedan do drugog u tegle na policiA ako ovako nastavim još mesec dva ima da mi bude odlično. Samo što ću da krepam usput. Ko zna zašto je to dobro![]()
Ih, kakav si! Sad ces jos da trazis da prebacimo Uskrs tamo negde, za mesec_dva.A ako ovako nastavim još mesec dva ima da mi bude odlično. Samo što ću da krepam usput. Ko zna zašto je to dobro![]()

Dead as a dodo?@milance19 ubili su mi Inspektora Dzentlija juce!![]()

![]()
Za Lunju! Muvaću je po Vaskrsu! Ha!
A ti muvaj Red

Zezam se water
Znam milance i ja se zezamZezam se water
Svi smo mi negde na vrhu neke liste
Opušteno bre!