svaki isus hrist će biti lažni.
pravi, ako je i postojao, umro je pre 2 000 godina.
dakle, i tvoj će biti lažan kao i onaj na kojeg sumnjaš.
Ja sam svima skrenuo pažnju na scenario koji će se dogoditi, da biste mogli razumeti buduću prevaru.
Isus Hrist nam je rekao
način na koji će ponovo doći...
Mat 24:20 Nego se molite Bogu da ne bude bežan vaša u zimu ni u subotu;
Mat 24:21 Jer će biti nevolja velika kakva nije bila od postanja sveta dosad niti će biti;
Mat 24:22 I da se oni dani ne skrate, niko ne bi ostao; ali izbranih radi skratiće se dani oni.
Mat 24:23 Tada ako vam ko kaže: Evo ovde je Hristos ili onde, ne verujte.
Mat 24:24
Jer će izići lažni hristosi i lažni proroci, i pokazaće znake velike i čudesa da bi prevarili, ako bude moguće, i izabrane.
Mat 24:25 Eto vam kazah unapred.
Mat 24:26
Ako vam dakle kažu: Evo ga u pustinji, ne izlazite; evo ga u sobama,
ne verujte.
Mat 24:27 Jer kao što munja izlazi od istoka i pokazuje se do zapada,
takav će biti dolazak Sina čovečijeg.
Mat 24:28 Jer gde je strvina onamo će se i orlovi kupiti.
Mat 24:29 I odmah će po nevolji dana tih sunce pomrčati, i mesec svoju svetlost izgubiti, i zvezde s neba spasti, i sile nebeske pokrenuti se.
Mat 24:30I tada će se pokazati znak Sina čovečijeg na nebu; i tada će proplakati sva plemena na zemlji;
i ugledaće Sina čovečijeg gde ide na oblacima nebeskim sa silom i slavom velikom.
Mat 24:31 I poslaće anđele svoje s velikim glasom trubnim; i sabraće izbrane Njegove od četiri vetra, od kraja do kraja nebesa.
Ovaj događaj je sam kraj istorije čovečanstva!
Ispunjeni su svi događaji iz Otkrivenja!
Ispunjene su sve trube i izliven je konačni Božji gnev - izlivanje 7 zala na ljudima koji prihvataju žig zverin (nastupajući Nedeljni zakon), što predstavlja poklonjenje autoritetu Sotone!