SDG (Soli Deo Gloria)
Veoma poznat
- Poruka
- 10.049
Covek je pokusao da se "razmece " sa "znanjem".
Imaju dermatološki problem. Zadebljana koža lica.![]()
U međuvremenu opadači rade svoj posao 24/7!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Covek je pokusao da se "razmece " sa "znanjem".
Imaju dermatološki problem. Zadebljana koža lica.![]()
Koga su ti sada naredili da opadaš? Ruse?U međuvremenu opadači rade svoj posao 24/7!

U međuvremenu opadači rade svoj posao 24/7!

da je ovo knjizevno delo napisano posle hrista jova bi mnogo gore proso ..niti bi dobio novu zenu i decu a ne bi bio ni ziv..satana bi ga skroz odvalio i jova bi postao svetac..![]()
Kakvo bre književno delo? Pa zar nije to autentična reč Božja???

Bog jeste vratio Jovu imetak, dao mu novu ženu i decu, ali to što je dozvolio uklanjanje stare žene i dece predstavlja valjda kolateralnu štetu.
Doduše, može se to smatrati i nagradom, jer mu je nova žena valjda bila mlađa i lepša od stare...
O koncu visi zivot svakog od nas bilo da je vernik ili nevernik. Koliko je samo vernika stradalo u saobracajnim nesrecama........broj im se ne zna. O tome vernici ne zele da pricaju i ignorisu, preskacu da odgovore, kao nisu videli sta pisemAli kada neposlušni odbacuju našeg Tvorca i Spasitelja Isusa Hrista, njihov život prosto visi o koncu. Svakog trenutka život može da se prekine. I kada se to na kraju desi, neposlušni neće moći da dobiju večni život.
Vecni zivot je samo suplja prica. 
Mozemo mastati ako imamo bujnu mastuDa li je teško razumeti da će pobijena deca dobiti vaskrsenje?
bolje ti je da verujes da ce doci takva stvarnost jednog dana nego da ne verujes..nista stvarno covek ne gubi ako veruje.ako ne veruje a ipak dodje grota zbog neverovanja da izvisis..glup razlog..O koncu visi zivot svakog od nas bilo da je vernik ili nevernik. Koliko je samo vernika stradalo u saobracajnim nesrecama........broj im se ne zna. O tome vernici ne zele da pricaju i ignorisu, preskacu da odgovore, kao nisu videli sta pisemVecni zivot je samo suplja prica.
Pokazi mi nekoga ko ima vecni zivot.
Po cvrc Milojka, nema.........osim u masti
Mozemo mastati ako imamo bujnu mastu![]()

A sta ako verujes ali promasis religiju![]()
bolje ti je da verujes da ce doci takva stvarnost jednog dana nego da ne verujes..nista stvarno covek ne gubi ako veruje.ako ne veruje a ipak dodje grota zbog neverovanja da izvisis..glup razlog..![]()
Ne mozes prijatelju da verujes u nesto u sta ne verujes, to je sustina.
Mogu i da kazem da verujem ali bi se sam sebi smejao sto lupetam gluposti.
Jedno je reci a drugo je sta ti srce kaze.
Da ima bilo kakav validan dokaz pa cak i tracak sumnje da mogu da poverujem mozda bih stavio prst na celo i dobro razmislio,
Ovako su sve to samo puste price, bilo ovo, bilo ono, ovo ce "mozda" jednom biti..........
Mozda cu ja vec sutra biti premijer, predsednik drzave, mozda cu biti na dozivotnoj robiji........sve je to mozda.
A jedno je sigurno a to je da sam tu gde ste i Vi, pricamo, razglabamo i samo dobro se zabavljamo.
Sta ce biti to ce vreme da pokaze. Do sada vekovima pokazalo nije ni da postoji bog, ni da je postojao Isus, niti ista drugo.
Samo prazne price.......

nemas dobre usi pa ne cujes srce kako treba..poseti lekara da ti izleci usi prvo..![]()
ako ljubis bliznjeg svog i coveka ali stvarno,.. i to je ono sto se stvarno pika a ovamo si na primer musliman ili budista ili ateista naravno da si na pravoj strani..![]()
e onda ne razumes sta ti srce kaze..nesto je zakocilo a ti si taj koji je nesto pokvario..samo ti i niko drugi..ti na popravku da ides..kod svestenika naravno..da te izvuce iz tela i dobro ocisti od depresije..da vidis kako ces dobro i da cujes i da verujes sad da ce biti sutra necega sto sad nema.Cujem odlicno. Bas sam skoro vadio novu vozacku pa su mi i sluh proveravali na lekarskom.
Znaci nije to lutko

Da me svestenik izlecida ides..kod svestenika naravno..da te izvuce iz tela i dobro ocisti od depresije..da vidis kako ces dobro i da cujes i da verujes sad da ce biti sutra

to sto kazu drugi da se pika samo neka knjiga ili neki rituali lazu..religioznost nije nikakva tacka gledista ili dogmatsko poslusno misljenje..zivot je religioznost,celoviti zivot i to stvaralacki zivot..ti ako volis zivot i ljude oko sebe smrt pobedjujes pa budi i marsovac vernik..Mislim da su verovanja makar ova blisko-istocna izricita da moras postovati odredjenu knjigu, bozanstvo i organizaciju, a ako ne radis to ugasio si ga ma koliki covekoljubac bio... znaci da lako mozes da omasis![]()
Da me svestenik izleci
Najbolje da odem kod oca Joila![]()
Telo ni ne sme da mi pipne jer ja nisam gay a mislim da bi pobegao od mene kad bi zapoceli komunikaciju, kad bi mu postavio samo par pitanjatelo ti nece pipnuti svestenik..a posto ne verujes u dusu pusti ga da ti dusu samelje

to sto kazu drugi da se pika samo neka knjiga ili neki rituali lazu..religioznost nije nikakva tacka gledista ili dogmatsko poslusno misljenje..zivot je religioznost,celoviti zivot i to stvaralacki zivot..ti ako volis zivot i ljude oko sebe smrt pobedjujes pa budi i marsovac vernik..![]()
eee, da svi vernici razmisljaju kao ti gde bi nam kraj bio![]()
isusa hrista ionako čekaju samo oni što su iskrivili njegovo učenje.A šta ako se desi da ceo svet govori o ljubavi i prihvata Isusa Hrista koji se bude pojavio?
Hrist nas je upozorio da će doći do takvog scenarija.
Ceo svet će prihvatiti lažnog Hrista, što znači ispuniće se to što tražite!
Ali, teško tim ljudima nakon toga!
A šta ako se desi da ceo svet govori o ljubavi i prihvata Isusa Hrista koji se bude pojavio?
Hrist nas je upozorio da će doći do takvog scenarija.
Ceo svet će prihvatiti lažnog Hrista, što znači ispuniće se to što tražite!
Ali, teško tim ljudima nakon toga!
isusa hrista ionako čekaju samo oni što su iskrivili njegovo učenje.
tako da, šta god im se serviralo u liku isusa hrista, neće biti neke velike štete.
laž se uvek prima na laž.