Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa u pitanju je bio odgovor. Verovatno moze da ostane tamo gde je bila i do sada, ali ce morati da plaza 4X vise sto je i dalje manje nego da placa stan.
Ja sam skoro dobio cimera koji je po ekonomskoj, tako da ne verujem da jedne isteruju, a druge useljuju. Mada SC je cudo, bagra banditska.

Bolje pola kreveta (sa sve pripadajucom polovinom jastuka, cebeta i jorgana) nego cela klupa sa Politikom (najbolja za pokrivanje).

Chernobill:
Ja imam pola kreveta viska :D

Pa kako sad da te izbace? :shock:
Brucosi jos nisu stigli, Patris je vec razmesten, izdaju po ekonomskoj na sve strane.
Je si li pokusala po ekonomskoj ceni da ostanes?

Ja sam produzio apsolventski pa me ne diraju :D
Ja sam od marta na ekonomskoj jer mi apsolventski traje sest meseci,nadavala sam im se po 4500 hiljade dosta je, odoh ja mojoj kuci.
Ujedno izjavljujem saucesce svim buducim stanarima doma jet to vise nije Studentski nego Kazneno-popravni dom.
Bila mi je frka samo za sledecu nedelju ali nas dragi upravnik("dusa jedna od coveka")hoce da nam da propusnice za par dana dok na prodju ispiti.

GIGULEEEEEE
SRECAN TI RODJENDAN!!!
:D :D :D

Znam da jos uvek nemas tehnickih mogucnosti da vidis cestitku :( ali se nadam da osecas vapaj kluba kojem mnogo nedostajes.

U ime kluba vecitih apsolvenata,
zelim ti da volis i da budes voljena i da se uvek boris za ono sto zelis (a to znaci i za nas)!!! 8)

pridružujem se čestitkama
22.gif

zeka-peka:
Bolje pola kreveta (sa sve pripadajucom polovinom jastuka, cebeta i jorgana) nego cela klupa sa Politikom (najbolja za pokrivanje).

Mozemo da ga prosirimo sa kockama![/quote]
Mudro zboris. Iskustvo skupljano tokom dugih godina studiranja se konacno moze primeniti.
Pa u kom si domu SG, Lola? (pretpostavljam zbog 4500, mislim da su ostali jeftiniji)
Pa nije valjda da smo komsije?

:D E ljudi tu saaaaaam.Al na kratko...

Hvala svima...

Kvar još nije popravljen.Cirkus.
Napisala sam pismo koje delimo (komšije i ja) lokalnim moćnicima he he izbori još nisu prošli...pretim blokadom druma...Već imamo dogovoreno ko će šta da istera iz avlije...prikolice,traktore i tako to...Ja ću kere, da laju...
E pozdrav.
Nisam vas ostavila.

Chernobill:
zeka-peka:

Mozemo da ga prosirimo sa kockama!
Mudro zboris. Iskustvo skupljano tokom dugih godina studiranja se konacno moze primeniti.
Pa u kom si domu SG, Lola? (pretpostavljam zbog 4500, mislim da su ostali jeftiniji)
Pa nije valjda da smo komsije?[/quote]Mozda i jesmo,SG je u pitanju ali samo do nedelje.
Danas sam se iselila i sada sam ilegalac cisto malo da se podsetim brucoskih dana,a u nedelju,odoh ja mojoj kuci da se za pocetak naspavam ko covek,pa posle sve ostalo.

zeka-peka:
Chernobill:
zeka-peka:

Mozemo da ga prosirimo sa kockama!
Pa nije valjda da smo komsije?

Mozda i jesmo,SG je u pitanju ali samo do nedelje.
Danas sam se iselila i sada sam ilegalac cisto malo da se podsetim brucoskih dana,a u nedelju,odoh ja mojoj kuci da se za pocetak naspavam ko covek,pa posle sve ostalo.

"Evo mene opet,evo mene opet bolji/a nego ikad ne zaboravljam nikad
Gde je sad ekipa koja nikad nije znala,gde je sad ekipa zabava+šala..."
He he ovo sam ukrala (Disciplina Kičme)...
Dakle kvar popravljen,tu sam ponovo na vašu žalost i sreću...Ćao drugari!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back