Savremenik
Aktivan član
- Poruka
- 1.491
E bre podpredsedniče, super je to što si i dalje apsolvent ali mislim da njoj treba neki brz i efikasan savet a ne pitanje. Pa dobro ajde... pola kreveta je nešto jel? Eeee, "nikad se nećeš promeniti!" 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja sam od marta na ekonomskoj jer mi apsolventski traje sest meseci,nadavala sam im se po 4500 hiljade dosta je, odoh ja mojoj kuci.Chernobill:Ja imam pola kreveta viska![]()
Pa kako sad da te izbace? :shock:
Brucosi jos nisu stigli, Patris je vec razmesten, izdaju po ekonomskoj na sve strane.
Je si li pokusala po ekonomskoj ceni da ostanes?
Ja sam produzio apsolventski pa me ne diraju![]()
ali se nadam da osecas vapaj kluba kojem mnogo nedostajes.
zeka-peka:Bolje pola kreveta (sa sve pripadajucom polovinom jastuka, cebeta i jorgana) nego cela klupa sa Politikom (najbolja za pokrivanje).
Savremenik:Sta je bre ovo?![]()
Nikog vise ovde? Aaaaa, cekam ja da prodje ovaj "septembarski".
GIGULEEEE!!! JAVI SEEEEEEE!!!
Nesiii!!! Jel opet nocna? :shock:
CHEEE!!!... Uh taj ima i septembar II![]()
Mudro zboris. Iskustvo skupljano tokom dugih godina studiranja se konacno moze primeniti.Chernobill:zeka-peka:Bolje pola kreveta (sa sve pripadajucom polovinom jastuka, cebeta i jorgana) nego cela klupa sa Politikom (najbolja za pokrivanje).
Mozemo da ga prosirimo sa kockama!
zeka-peka:Mudro zboris. Iskustvo skupljano tokom dugih godina studiranja se konacno moze primeniti.Chernobill:zeka-peka:Bolje pola kreveta (sa sve pripadajucom polovinom jastuka, cebeta i jorgana) nego cela klupa sa Politikom (najbolja za pokrivanje).
Mozemo da ga prosirimo sa kockama!
Pa u kom si domu SG, Lola? (pretpostavljam zbog 4500, mislim da su ostali jeftiniji)
Pa nije valjda da smo komsije?
Mozda i jesmo,SG je u pitanju ali samo do nedelje.
Danas sam se iselila i sada sam ilegalac cisto malo da se podsetim brucoskih dana,a u nedelju,odoh ja mojoj kuci da se za pocetak naspavam ko covek,pa posle sve ostalo.
Ocekivali smo te.zeka-peka:![]()
Javljam se cisto da vratim Klub tamo gde mu je i mesto,a to je u vrhu ovog foruma.
Jedva ga sad pronadjoh,bio je skroz na dnu.
Ajde kad zavrsite sa ucenjem javite se!

zeka-peka:![]()
Javljam se cisto da vratim Klub tamo gde mu je i mesto,a to je u vrhu ovog foruma.
Jedva ga sad pronadjoh,bio je skroz na dnu.
Ajde kad zavrsite sa ucenjem javite se!

Ma nisam je pipnuo majce mi (knjigu ). Zdravo društvo. Jesam li nekom nedostajao....Savremenik::shock: Ko bre to uci?![]()