Accomir
Obećava
- Poruka
- 67
MA jesi li ti normalna!!!!!Nesi:Dok se vi na kraju dogovoriste...ja cu da apsolviram![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MA jesi li ti normalna!!!!!Nesi:Dok se vi na kraju dogovoriste...ja cu da apsolviram![]()
ops:

. Svi koji su bili su krajnje civilizovani i fini gradjani nase zemlje 8) . Posebno mi je bilo zanimljivo i krajnje zacudjujuce sto je muski deo clanstva zakazao pa nije dosao. Ali o tome cemo nekom drugom prilikom. Sigurno niko od "ucesnika" nece otkrivati o cemu smo pricali ili nesto licno sto sad znamo jedni o drugima, ali ja sam bas zadovoljan ishodom susreta i nadam se da ce ih biti jos 
Savremenik:Pozdrav za Groucho Marx i pozdrav svima koji su mi pisali na "private".
Vidim da su svi nestrpljivi da cuju kako je bilo na prvom sletu. Bilo je dosta price, smeha, u pocetku cak i preglasne muzike. Svi koji su bili su krajnje civilizovani i fini gradjani nase zemlje 8) . Posebno mi je bilo zanimljivo i krajnje zacudjujuce sto je muski deo clanstva zakazao pa nije dosao. Ali o tome cemo nekom drugom prilikom. Sigurno niko od "ucesnika" nece otkrivati o cemu smo pricali ili nesto licno sto sad znamo jedni o drugima, ali ja sam bas zadovoljan ishodom susreta i nadam se da ce ih biti jos
. A sad... gde su svi nestali u proteklih 24h...? Ajde, pa nismo se ponapijali!
![]()
Ja sam najnesrecnija osoba na svetu,zivot mi se pretvorio u pakao,a pored svega sad tek procitam poruku povodom okupljanja i sad mogu slobodno da se samoubijem.
Sledeci put, a nadam se da ce ga biti, pamet u glavu i dodjite, ok?
. Resices ti to 100% a tada cemo da popijemo u to ime.
krvolok:I nije bilo ' vatanja po klozetu ?!? :shock: E, onda mi i nije jako krivo što sam bio zauzet !!!

Accomir:MA jesi li ti normalna!!!!!Nesi:Dok se vi na kraju dogovoriste...ja cu da apsolviram![]()
Nesi:krvolok:I nije bilo ' vatanja po klozetu ?!? :shock: E, onda mi i nije jako krivo što sam bio zauzet !!!
Pa nije bilo tebe da nam dajes tako zanimljive ideje
Da, a tebi bilo neprijatno da sama pokreneš to pitanje, i pored fizičkih predispozicija, kojima se, bez velike snage volje nikad ne kaže NE, pa je Baba - sera, ostala uskraćena za nezaboravan vizuelan ugođaj !!!![]()
krvolok:Nesi:krvolok:I nije bilo ' vatanja po klozetu ?!? :shock: E, onda mi i nije jako krivo što sam bio zauzet !!!
Pa nije bilo tebe da nam dajes tako zanimljive ideje
Da, a tebi bilo neprijatno da sama pokreneš to pitanje, i pored fizičkih predispozicija, kojima se, bez velike snage volje nikad ne kaže NE, pa je Baba - sera, ostala uskraćena za nezaboravan vizuelan ugođaj !!!![]()
Vis' kako ti sve znas:wink:
Ma nisam se uspavao samo ne mogu da nađem šoljicu sa kafom.....Savremenik:Sta je ovo... :? Nismo vas valjda smorili nekim internim forama. :shock: Pozdrav za sve uspavane!![]()
Ili pak za novu kafu? (ne znam sta fali od ta dva) :?
(mislim školaraca) nema leba.Mislim da je sazrela situacija da stvar u ruke preuzmemo mi-još malo pa sad će- stručnjaciAko se provučem zovem vas na ispijanje piva i pečenje. Ovo naravno važi samo za one koji su mi pružili podršku.gigule:Naravno.
I nisam zaboravila na ostale.Recimo,Zemunka.Ona bi mogla takođe da pomogne.Pa Zeka npr.
Ajde izložiću sve ali moram sada malo da mislim...