Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gigule:
E tu sam...
Izem ti majstore.Ispalo da kvar nije bio tamo gde su oni mislili nego drugde...
Inače,uči li ko?

:lol: u mene sumnjas? :lol:
Bas mi je milo em drago sto si sa nama konacno. Bilo je krajnje vreme da se pojavis. Nisi mnogo propustila osim cuvenog skupa na Adi, spijunaze koja se realizovala prilikom tog dogadjaja, ucenja pojedinaca koji se nadaju da ce proci bolje u septembru nego sto su u junu, i... propustila si moj napredak na poslu. Ali pricacu ti to pomocu drugih komunikativnih alatki. To je samo onako... da se i ostalima pohvalim. :D

A ti? Verujem da si ucila... ucila kako se ophodi prema radnicima PTT-a! :lol:

Savremenik:
gigule:
E tu sam...
Izem ti majstore.Ispalo da kvar nije bio tamo gde su oni mislili nego drugde...
Inače,uči li ko?

:lol: u mene sumnjas? :lol:
Bas mi je milo em drago sto si sa nama konacno. Bilo je krajnje vreme da se pojavis. Nisi mnogo propustila osim cuvenog skupa na Adi, spijunaze koja se realizovala prilikom tog dogadjaja, ucenja pojedinaca koji se nadaju da ce proci bolje u septembru nego sto su u junu, i... propustila si moj napredak na poslu. Ali pricacu ti to pomocu drugih komunikativnih alatki. To je samo onako... da se i ostalima pohvalim. :D

A ti? Verujem da si ucila... ucila kako se ophodi prema radnicima PTT-a! :lol:
Ne srećo,ja sam udata i fina,tako da tamo gde se psuje i viče šaljem muža (šala mala)...

Hoću kompletan izveštaj od tebe ili podpredsednika (ha ha ha ako je u toku u šta sumnjam ha ha ha) o tome šta sam propustila...
Inače dosta sam uspijala praveći se važna kako sam vam nadostajala,vreme je da se radi...U nove radne pobede za Klub!
Ko je uz mene?

Pa dobro, sad je vreme da se brzo prebrojimo:

Nesi nam se izgubila. Ne voli nas vise. :(
Che se po obicaju nalazi u raznoraznim akcijama. :?
Krvolok nam se obraca samo kad oseti prisustvo nase sekretarice ili one male vocke. :lol:
Zemunka... posao je cudo - sta reci! :)
Elendil je van mogucnosti koriscenja kompjuterizovanih tehnika. :roll:
Zeka-peka se verovatno uspesno odselila i vratila u rodno mesto. :wink:
Ostali - pa svrate ponekad jer uce skoro redovno. :evil: Nedopustivo!
Ljude sa ostalih foruma nisam hteo nabrajati, ali i oni su u nekim poslovima i akcijama. Naravno, ne treba zaboraviti onaj nas nezaboravan susret na Adi i mogucnost da se opet svi uskoro vidimo, uz podrsku jos veceg broja ljudi.
Mistuka je zagonetna licnost za vecinu ovde ali... ne smem da nastavim jer sam se zakleo krvlju da cutim. :lol:
Znaci sve se cekalo na pojavljivanje Gigule, koja na pocetku nove sezone poziva sve na rad i red. Cisto da se zna ko je ko! 8)

Javljam se na raport! Kako rece Savremenik "posao je cudo!" Elem klupski drugari ja nasla nacin da polazes ispite a ne otvoris knjigu :lol:
Eto, ako se neki secaju ja sam posle duzeg studentskog staza odlucila opet da uplivam u studentske vode i upisala visu...
Predavanja mi pocinju danas a ja vec polozila jedan ispit i to ubola 9 :shock: A kunem se da nisam ucila! :D E pa svaki mi ovaki bio!!!

*misutka*:
E Zemunčice svaka ti čast :!:
ajde pričaj malo kakav je osećaj,ja sam skoro zaboravila :oops:, pravi mi zazubice...koji sam ja mazohista :(

Pre svega hvala na podrsci jerebo mi nije bilo bas sve jedno da se odlucim na ovaj korak (mali za covecanstvo al' veeeeliki za mene) :P
Ljudi nemate pojma kakav je trip biti ponovo u klupi kao brucos (da ne kazem djana u indexu)!!! :shock:
A oko mene ljudi koji su 10 godinica mladji od mene, smorila bih se da kazem deceniju mladji! :x
Pa su isprepadani, pa se muvaju, gurkaju, stipkaju na predavanjima, pa kao nece da slusaju jer ih predavanja smaraju :lol: Ma potpuno tripozno breee... dal' cete pomisliti da sam blesava ako kazem da prija do neba? :shock: Malo mi smeta sto pravo s' posla idem u skolicu al' imam utisak da sam opet ona blesava klinka kojoj je jedini problem kako poloziti ispit! I malo deprimira sto moram da skuvam nesto za sutra kad stignem kuci (zivim sa batom i tatom) pa tu pogubim osecaj bezbriznosti ko da ga nikad nije ni bilo :( Kazem... potpuni trip i za sada mi prija, pretpostavljam da ce poceti da me opterecuje u neko vreme al' do tada uzivam bre!
Dal' da pomenem da su me cak neke kolege i startovale ko da sam im mladja koleginica, tipa "ma ja sam ovo upisao pre 4 godine al' sad moram da nastavim, bilo biraj ili fax ili vojska" sve sa onim izrazom lica kao ja sam faca i ovo me smara 8) ... a ja ti u milisekundi preracunam da sam ja bila u srednjoj dok je on polazio u peti razdred i da garant ne pamti Tita sem kao sliku iz citanke(pa jesam li apsolvent matematike ili ne?) :lol: Skroz su mi bre slatki! :D Ma samo vi kazite, raportiracu ja o svojim "drugim po redu" studentskim danima ako hocete! :lol:

Savremenik:
:lol:
Jeste... pa posle da se svi navadimo na ispite i da prestane klub sa postojanjem. Zemynka je zemunka - tu nema sta dodati! 8)

Ma neeeeee bre! Za klub nema zime... nikad se taj nece ugasiti! Lepo ostanete apsolvent na jednom a upisete neki drugi... dve muve jednim udarcem! :wink: Pa onda menjas profile po potrebi, cas brucoski naivni cas apsolvetski onaj iskusni! Eto nazvacu sebe "mr. Apsolvent i dr. Brucos" :lol:
Ima to jos neke prednosti... na primer ja sad imam 2 indeksa, al' kvaka je u tome sto je jedan izandjao i crven a drugi nov i plav! Pa sad mogu da uporedjujem kako sam izgledala kao onaj brucos :roll: (imala kosu do pola ledja, nikad farbanu i obrve ko zbunove, a obzirom da imam spojene obrve na taju izgledala sam ko da sam ispala iz zvezdanih staza!) i kao ovaj brucos ( kratka kosa, sad crvenkasta) Ma eto moz' ti da uporedjujes slike i bez indexa znam, al' ovako je nesto potpuno drugo, veruj! :lol:

E... :shock: pa ti sve ovo oko brucoskih avantura ozbiljno? :lol:
Ok, verovao sam ti ja odma' nego, malo sam ljubomoran. Mozda nisam ni jedini koji se tako oseca dok cita tvoja nekadasnje-sadasnja iskustva sa faxom. 8) U svakom slucaju, zelim ti srecu veeeeliku, da sto pre stignes opet do apsolventa, a onda... :lol: onda mozes da otvoris jos jedan nick - kao dvostruka licnost i slicno. :lol:

ajaaooooo ... ja sad funkcioner pa vi vidite! I to ne neki tamo funkcioner nego bre GLASNOGOVORNIK, a? :lol: Pa i onako sam grlata a sad cete me tek cuti!!! :wink: Hvala Gigule na inicijativi, a i tebi Savremenice na verifikovanju mandata... Niko me vise ne skide s' vlasti da znate! :shock: Znaci ljudi.... vas portparol , prokleto dobro zvuci pa ga podvlacim 8) , ce biti na Adi u nedelju tacno u podne, a vi? Da se ne ponavljam dodjite da imam bar kome glasno da govorim, glupavo da se u kafani sama dernjam! :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back