gigule
Poznat
- Poruka
- 7.261
E tu sam...
Izem ti majstore.Ispalo da kvar nije bio tamo gde su oni mislili nego drugde...
Inače,uči li ko?
Inače,uči li ko?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gigule:E tu sam...
Inače,uči li ko?
u mene sumnjas?

gigule:Inače,uči li ko?
ops: svidja mi se da budem član ovog kluba, pa reko da ne kvarim status. Gigule, jel, bila popravka telefona ko u Pink Panteru, kad im Kluzo posredjivao telefone u onoj vili 
Ne srećo,ja sam udata i fina,tako da tamo gde se psuje i viče šaljem muža (šala mala)...Savremenik:gigule:E tu sam...
Inače,uči li ko?
u mene sumnjas?
![]()
Bas mi je milo em drago sto si sa nama konacno. Bilo je krajnje vreme da se pojavis. Nisi mnogo propustila osim cuvenog skupa na Adi, spijunaze koja se realizovala prilikom tog dogadjaja, ucenja pojedinaca koji se nadaju da ce proci bolje u septembru nego sto su u junu, i... propustila si moj napredak na poslu. Ali pricacu ti to pomocu drugih komunikativnih alatki. To je samo onako... da se i ostalima pohvalim.![]()
A ti? Verujem da si ucila... ucila kako se ophodi prema radnicima PTT-a!![]()
*misutka*:gigule:Inače,uči li ko?
ja neops: svidja mi se da budem član ovog kluba, pa reko da ne kvarim status.
Gigule, jel, bila popravka telefona ko u Pink Panteru, kad im Kluzo posredjivao telefone u onoj vili![]()
...kvar su popravljali tamo gde ga nije ni bilo...
Nedopustivo!

ops:, pravi mi zazubice...koji sam ja mazohista 
*misutka*:E Zemunčice svaka ti čast![]()
ajde pričaj malo kakav je osećaj,ja sam skoro zaboravilaops:, pravi mi zazubice...koji sam ja mazohista
![]()
Ma potpuno tripozno breee... dal' cete pomisliti da sam blesava ako kazem da prija do neba? :shock: Malo mi smeta sto pravo s' posla idem u skolicu al' imam utisak da sam opet ona blesava klinka kojoj je jedini problem kako poloziti ispit! I malo deprimira sto moram da skuvam nesto za sutra kad stignem kuci (zivim sa batom i tatom) pa tu pogubim osecaj bezbriznosti ko da ga nikad nije ni bilo
Kazem... potpuni trip i za sada mi prija, pretpostavljam da ce poceti da me opterecuje u neko vreme al' do tada uzivam bre!
Skroz su mi bre slatki! 
Savremenik:![]()
Jeste... pa posle da se svi navadimo na ispite i da prestane klub sa postojanjem. Zemynka je zemunka - tu nema sta dodati! 8)

onda mozes da otvoris jos jedan nick - kao dvostruka licnost i slicno. 
Pa i onako sam grlata a sad cete me tek cuti!!! :wink: Hvala Gigule na inicijativi, a i tebi Savremenice na verifikovanju mandata... Niko me vise ne skide s' vlasti da znate! :shock: Znaci ljudi.... vas portparol , prokleto dobro zvuci pa ga podvlacim 8) , ce biti na Adi u nedelju tacno u podne, a vi? Da se ne ponavljam dodjite da imam bar kome glasno da govorim, glupavo da se u kafani sama dernjam! gigule:E Zemunka pa ja se tebi divim,što bi reko Radovan,do imbecilnosti,majke mi!
Pa ti devojko,sijaš!Kao kad se zaljubiš...Mnooogo dobro...
Tebe za potparola Kluba!

Chernobill:Samo jedno:
ZDRAVOOO!!!
Videh te na PP. OK, onda sledeci put! Vazi? 8)