Accomir
Obećava
- Poruka
- 67
E može šoljicegigule:A da mu kupimo mu komplet šoljica ako prođe na izborima? Mislim kao naš član zastupaće i naše interese!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E može šoljicegigule:A da mu kupimo mu komplet šoljica ako prođe na izborima? Mislim kao naš član zastupaće i naše interese!
Samo recite sta treba da se radi,sada cu cesce da budem sa vama pa mozemo da se organizujemo za neku akciju!gigule:Naravno.
I nisam zaboravila na ostale.Recimo,Zemunka.Ona bi mogla takođe da pomogne.Pa Zeka npr.
Ajde izložiću sve ali moram sada malo da mislim...

Aco,junacki sine,kako nisi siguran u svoju prisutnost?Ti si buduci politicar moras da budes prisutan u svim delovima nase "velike"domovineAccomir:Bilo bi šteta propustiti i ovo ko zna koje po redu apsolventsko veče. Ja sam za aciju, ali nisam siguran u svoju prisutnost.
Obećavam vam da ću biti psihički prisutan, i to u skladu sa svim mojim moralnim načelima..... bla bal.... ne zamerite vežbam govor. Biću u Beogradu sigurno 29-og septembra ali za ranije nisam siguran.vecavestica:Aco,junacki sine,kako nisi siguran u svoju prisutnost?Ti si buduci politicar moras da budes prisutan u svim delovima nase "velike"domovineAccomir:Bilo bi šteta propustiti i ovo ko zna koje po redu apsolventsko veče. Ja sam za aciju, ali nisam siguran u svoju prisutnost.
zeka-peka:Ovaj put cu izostati samo ako me prethodno ne zadrze u nekoj ustanovi za rahabilitaciju mentalnog zdravlja-kakav diplomatski naziv za LUDARU.
Iz prilozenog vidite o cemu bi se radilo u mom programu ako sa politicki aktiviram,znaci-upotreba sto duzih,slozenih recenica nakon kojih se i sam govornik zapita sta je hteo da kaze.
25. mi odgovara,taman da overim test koji imam 23.gde cu da prepisujem tako da cete svi da budete ponosni na mene.

zeka-peka:Ovaj put cu izostati samo ako me prethodno ne zadrze u nekoj ustanovi za rahabilitaciju mentalnog zdravlja-kakav diplomatski naziv za LUDARU.
Iz prilozenog vidite o cemu bi se radilo u mom programu ako sa politicki aktiviram,znaci-upotreba sto duzih,slozenih recenica nakon kojih se i sam govornik zapita sta je hteo da kaze.
25. mi odgovara,taman da overim test koji imam 23.gde cu da prepisujem tako da cete svi da budete ponosni na mene.
Unapred se radujem,a za cast cemo da vidimo,sve zavisi od rezultata.Sto znaci-s obzirom da smo clanovi ovakvog jednog kluba cast dolazi u obzir samo ako padnem.Savremenik:zeka-peka:Ovaj put cu izostati samo ako me prethodno ne zadrze u nekoj ustanovi za rahabilitaciju mentalnog zdravlja-kakav diplomatski naziv za LUDARU.
Dobro me podseti... znaci vidino se 25-og!
Ne znam da li su ostali culi :shock: : VIDIMO SE 25-OG!!!! 8) U "Jezeru" na Adi. (Vreme ce naknadno biti dojavljeno ovih dana)![]()
pa na to sam i mislio... 
Ko nije, neka se javi meni ili One-u na PP. Pozdravlja vas vaš Savremenik!!!

....Pa mi jos na birou izgube radnu knjizicu i nedelju dana mlacenja oko toga :x ... ma breeee bas me krenulo!!!
3EMYHKA:Ja sam tu al jedva ziva! Prvo bila nesto bolesna, pa mi kolega (uganuo nogu da Bog da) otisao na odmor i sad nema nikog u firmi sem mene pileta i neuroticno-klimaktericne knjigovodje (gazdina tetka) koja izigrava firera! Pa nasla meni na grbini da igra cocek....Pa mi jos na birou izgube radnu knjizicu i nedelju dana mlacenja oko toga :x ... ma breeee bas me krenulo!!!
![]()
I krenem jutros na posao (a radno vreme mi je negde od 10h do 21h :shock: ) i kontam nesto....pa kad ti ne mozes vec da menjas stvari najlakse ti da se oshishash!!! Odem kod frizera i.....prokleto se gotivno osecam.... i imam najlepsu frizuru u firmi!!!![]()
Dodacu jos samo da u subotu radim od 10h do 19h tako da vidjanje ne dolazi u obzir![]()
Da nije posla nema sta bi me zadrzalo! Sve vas pozdravljam... i javljam se opet cim ugrabim minut pauze!
pa toi ovo dodje kao opravdani. Steta za subotu sto ne mozes da dodjes, ali popicemo i u tvoje ime.Savremenik:3EMYHKA:Ja sam tu al jedva ziva! Prvo bila nesto bolesna, pa mi kolega (uganuo nogu da Bog da) otisao na odmor i sad nema nikog u firmi sem mene pileta i neuroticno-klimaktericne knjigovodje (gazdina tetka) koja izigrava firera! Pa nasla meni na grbini da igra cocek....Pa mi jos na birou izgube radnu knjizicu i nedelju dana mlacenja oko toga :x ... ma breeee bas me krenulo!!!
![]()
I krenem jutros na posao (a radno vreme mi je negde od 10h do 21h :shock: ) i kontam nesto....pa kad ti ne mozes vec da menjas stvari najlakse ti da se oshishash!!! Odem kod frizera i.....prokleto se gotivno osecam.... i imam najlepsu frizuru u firmi!!!![]()
Dodacu jos samo da u subotu radim od 10h do 19h tako da vidjanje ne dolazi u obzir![]()
Da nije posla nema sta bi me zadrzalo! Sve vas pozdravljam... i javljam se opet cim ugrabim minut pauze!
Meni izgubili radnu knjizicu moji iz firme. :shock: Da ne poverujes. Ajde dobro, ti si u ozbiljnom poslupa toi ovo dodje kao opravdani. Steta za subotu sto ne mozes da dodjes, ali popicemo i u tvoje ime.
i ostalo... i dodjete na Adu.