Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja definitivno neću moći da dođem :cry: Ajde molim vas ako se dogovorite za sledeći susret makar i sledeće godine,za par mesesci... neka me neko obavesti na vreme-što znači što pre,jer ovo stvarno nema smisla...ajde jer postajem :evil: na sebe...
Hvala :)

krvolok:
3EMYHKA:
Apsolventi, osvetlasmo vam obraz u nedelju... bilo nas procentualno oko 27,3 % prisutnih na skupu! :lol:

Kako vidim da si jaka u računu, a da mi pomogneš oko koordinacije dužine i poluprofila, u ciframa, ali bez logoritamskih tablica ( postoji brži i obostrano prijatniji pristup materiji ! ) ???

Ma naravno, uvek sam tu ako je potrebna pomoc... :) narocito ako si pronasao taj obostrano prijatan pristup materiji... :roll: Kako god okrenes, ako si ti taj koji trazi pomoc znaci da me stavljas u dominantan polozaj one koja objasnjava ili pomaze, samim tim ce bar meni biti prijatno! :wink:

3EMYHKA:
krvolok:
3EMYHKA:
Apsolventi, osvetlasmo vam obraz u nedelju... bilo nas procentualno oko 27,3 % prisutnih na skupu! :lol:

Kako vidim da si jaka u računu, a da mi pomogneš oko koordinacije dužine i poluprofila, u ciframa, ali bez logoritamskih tablica ( postoji brži i obostrano prijatniji pristup materiji ! ) ???

Ma naravno, uvek sam tu ako je potrebna pomoc... :) narocito ako si pronasao taj obostrano prijatan pristup materiji... :roll: Kako god okrenes, ako si ti taj koji trazi pomoc znaci da me stavljas u dominantan polozaj one koja objasnjava ili pomaze, samim tim ce bar meni biti prijatno! :wink:

EUREKA za " obostrano prijatan pristup materiji ", a da će ti i DOMINANTNO biti prijatno, garantujem tim pre što sam pomalo lenj !!! Ali, da ne odvlačimo ljude od učenja, probaj da mi, privatnije, izneseš reč - dve, o finesama ponuđene pomoći !!!
:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back