Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mene bre mnogo mrzi da citam predhodno izreceno al se prepoznah u naslovu.....upisala matematiku '94. (pne :) ) a apsolvirala '02.... cenim da sam kvalifikovana ,a? :D
Ma nije to sve... ja kad pravim gluposti radim to sa stilom, ove godine upisala visu elektro!!! :lol:
Persirala mi bre deca na prijemnom!!! :lol:
A na onim preliminarnim spiskovima bila najbolja od sve dece! :lol:
JEL' ME PRIMATE K' SEBI U KLUB? IL' SE SAD PIKAM K'O BRUCOS? :lol:
AAAAA PRIMITEEEEEE MEEEEE!!!

:shock: Pa dobro apsolventi
ako želite na taj susret JAVITE SE...
11.SEPTEMBRA Savremenik i ja idemo na piće,pa vi vidite da li bi da propustite da upoznate tako sjajne likove kao što smo mi :lol: ...
JA HOĆU DA VAS UPOZNAM!!!! :wink:
I nije mi teško da putujem 2 sata busom samo da se vidimo i podelimo apsolvetsku muku i radosti...Mislite o tome!!!
(uf bre više ne znam kako da vas namamim)
Poziv važi za sve večite apsolvente,nove i stare...

11.SEPTEMBRA Gigule i ja idemo na piće,pa vi vidite da li bi da propustite da upoznate tako sjajne likove kao što smo mi ... :lol:
JA HOĆU DA VAS UPOZNAM!!!!
I nije mi teško da putujem 15 minuta busom samo da se vidimo i podelimo apsolvetsku muku i radosti...Mislite o tome!!!
Poziv važi za sve večite apsolvente,nove i stare... :D

Savremenik:
11.SEPTEMBRA Gigule i ja idemo na piće,pa vi vidite da li bi da propustite da upoznate tako sjajne likove kao što smo mi ... :lol:
JA HOĆU DA VAS UPOZNAM!!!!
I nije mi teško da putujem 15 minuta busom samo da se vidimo i podelimo apsolvetsku muku i radosti...Mislite o tome!!!
Poziv važi za sve večite apsolvente,nove i stare... :D
A gde se odrzava taj sastanak?

Savremenik ti i Gigule pocinjete da se ponasate mimo statuta naseg kluba.Ulazem zalbu.Ali ako.Ja i Capro nesto mutimo i Una za zadnji vikend septembra ili pocetak oktobra da se nadjemo svi u Beogradu a vi tako.Neka vam to bude zadnji ispad i generalna proba.Verujte mi da sam blize vec bi sve bilo organizovao.Ipak Zajecar je u piz.materini i slepom crevu nase lepe otadzbine.A obaska sto mi je riknula plocha za pentijum dva,koju je naci kao i blago cara Radovana.VRLo mi je drago da se sastajete,ali nemoj da se to odrazi na Nas skup krajem meseca.Ocekujem vasu pomoc i podrsku.I izvestaj kao je bilo na Generalnoj probi.(Ko na sletu).Voli vas Elendil
PS.Dobrodoslica za Zemunku,trudi se a i ima staz.Cao. :wink:

Dakle, bićete za dan-dva-tri obavešteni na "private message" o tačnom vremenu i mestu našeg susreta. Očekujem od vas da dodjete i ponesete dobrovoljni prilog za žedne u centru Beograda :lol:
Obavezna je dnevna toaleta, dobro raspoloženje i šifra koju ćemo vam Gigule i ja dodeliti u pozivnom pismu. :D
Što se tice rukovodilaca i osnivača kluba, njihovo prisustvo je od najvece vaznosti i uticaće na njihovu dalju karijeru.
Pozdravio bih Zemunku i Goranu, a posebno druga podpredsednika koji nam se konacno obratio. Che, nemoj da te ne bude. Toliko za sada. 8)
Pozdrav svima!!! :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back