Клопастичарница

znam jedan sa ruckom ali nije primeren...
Отишао Перица код друга и сели да ручају. Почеше да се моле а Перица у чуду.
Пита га друг : што се чудиш, зар се ви код куће ме помолите пре јела?
Перица : ма нее, наша мама добро кува!
:lol:
Е тако моја деца увек кажу, једите не молимо се, наша мама одлично кува 🥰

Отишао Перица код друга и сели да ручају. Почеше да се моле а Перица у чуду.
Пита га друг : што се чудиш, зар се ви код куће ме помолите пре јела?
Перица : ма нее, наша мама добро кува!
Е тако моја деца увек кажу, једите не молимо се, наша мама одлично кува 🥰
pa sto ne rece da Perica ide u skolu u Americi? :rotf:

Нисам вам сликала ал данас сам кувала оно Све што нађеш стави у шерпу.
Мало меса и сво могуће поврће, од лука (оба) целера, шаргарепе...броколи, карфиол, боранија, паприка, грашак, чак и мало шећерца и наравно кромпир. Свега једнако, укрчкано а чорбасто.
Са фетом - топ. И без хлеба, молим!

И да, спомињао Рифке маслине грчке...

Screenshot_20251108_190553_Gallery.jpg

А турске? :zper:

Нисам вам сликала ал данас сам кувала оно Све што нађеш стави у шерпу.
Мало меса и сво могуће поврће, од лука (оба) целера, шаргарепе...броколи, карфиол, боранија, паприка, грашак, чак и мало шећерца и наравно кромпир. Свега једнако, укрчкано а чорбасто.
Са фетом - топ. И без хлеба, молим!
Prva liga!

da - cuveni recept 'sve u kuci' - ta klopa je najbolja - kreativna i uvek razlicita.

uz ovo idu pricice.

1.
Imam jednog drugara Maltezanina koji je stanovao sa nekim mojim drugarima (ono delimo stan), I tako malo malo pozove nas on nas na pizzu, odma ide zurka, donesemo pice, i pomazemo da se pravi - ispece 2-3 tepsije iz rerne - mi se naravno razvalimo. I tako u jednoj takvoj seansi ja ga pitam zasto on nas zove na pizzu, a on kaze: znas ja imam politiku da svakog meseca ocistim frizider i zamrzivac - i onda pravim pizzu, kupim gotovo testo kod (xxxyyy) i stavim sve sto ima i lepo pokrijem debelo mozzarelom i ispecem. Ne mogu sve da pojedem sam :) A vi se do sada niste zalili (a mi notorno gladni pojeli bi slonovske usi sa masnim cebetom)

2.
Drugar iz BGD je dugo ziveo u Keniji, tamo su mu deca odrasla, on je imao drugi pristup - kaze kad nam ostane tako po malo svacega necega bilo da je spremljeno pa ostalo, ili se spremi na licu mesta - predlozim: ocemo danas 'meze'? I svi odusevljeni - meze je uvek razlicito i zanimljivo!

tolicno drugovi i drugarice, dame i gospodo - klopisticarke i klopisticari (ovo je sad uloga clanova u ovoj temi)

Једва чекам да се вратим па да покупујем свашта на пијаци, пустим музику наточим пићенце и кувам ко права за драге људе.

Капирам сад да ми увек недостаје моја кухиња. Све остало....пфф
Поноћ!

Једва чекам да се вратим па да покупујем свашта на пијаци, пустим музику наточим пићенце и кувам ко права за драге људе.

Капирам сад да ми увек недостаје моја кухиња. Све остало....пфф
Поноћ!
Ja sad nasekao gospođi i meni po fuji jabuku, o miline.

Back