Клопастичарница

Jedino što sam zapamtio iz Minkena su kobasice i pivo tamo gde je Hitler započeo. Ebale ih istorija i gastronomija. :mrgreen:
Е па то је једина светла тачка, кобасице јесу изврсне. Нисам неки фан, али су за наше боговске, а опет..јеси ли јео у Чешкој кобаје? Е то је :balavi:

Е па то је једина светла тачка, кобасице јесу изврсне. Нисам неки фан, али су за наше боговске, а опет..јеси ли јео у Чешкој кобаје? Е то је :balavi:
E, nisam bio u Češkoj. To nam je uplanu, ako nekako uspemo. Ali pošto najbolje volim češko pivo, cenim da bi dobro išlo uz kobaje.

Danas smo išli po nekim prodavnicama, pa je gospođa napravila brzinski ručak. Belo meso u sosu od supe od pečuraka iz kesice, sa pireom.
A najbolje je što smo danas otvorili našu turšiju, prvo ovogodišnje jedenje. :mrgreen:
Ја не једем пилетину, осим ако морам, али јесам правила са крем супом од печурака и супер испадне за на брзину.

E, nisam bio u Češkoj. To nam je uplanu, ako nekako uspemo. Ali pošto najbolje volim češko pivo, cenim da bi dobro išlo uz kobaje.
Пиво да не спомињем, али оне карлове кобаје, кад загризеш оно прсне :D , буткица исто, прашка шунка...
Праг је ненадјебиво леп, људи су феноменални и можда једина земља ЕУ где бих могла да живим.

Ја не једем пилетину, осим ако морам, али јесам правила са крем супом од печурака и супер испадне за на брзину.
Deca vole, mi onako, ne odbijamo ali prtednost boljem mesu. To belo je super za brzinsku klopu.
Mada mi seljaci snobovi voiimo i pile sa krompirom iz rerne.

Пиво да не спомињем, али оне карлове кобаје, кад загризеш оно прсне :D , буткица исто, прашка шунка...
Праг је ненадјебиво леп, људи су феноменални и можда једина земља ЕУ где бих могла да живим.
Meni je veoma pozitivan utisak ostavio Pariz. Bili ove godine 5 dana. Čuo sam razne loše priče, ali ništa od toga nismo doživeli.

Dobro jutro uz kafu... i Food network u pozadini. :mrgreen:
1000038895.jpg

Alooo, zašto mi to radiš? Zašto me ne voliš :rida:
Ставиш кропмпир у ватросталну, мало соли, рузмарина, маслаца...бомбона бре!
Мени је супер када је за велики ручак, печено пиле, печени своњски врат, па све насечем на овал.
А може и пире за прилог или пиринач.

Ставиш кропмпир у ватросталну, мало соли, рузмарина, маслаца...бомбона бре!
Мени је супер када је за велики ручак, печено пиле, печени своњски врат, па све насечем на овал.
А може и пире за прилог или пиринач.
Alooo, mora krompir da bude uz meso, da dobije malo ukusa u masti i svega od mesa. Čak i uz pile bude lepši.
Aj dobro, jednino pekarski može bez mesa.
Mogu ja krompir i u airfryer, ali nije to isto. :ljutko:

Alooo, mora krompir da bude uz meso, da dobije malo ukusa u masti i svega od mesa. Čak i uz pile bude lepši.
Aj dobro, jednino pekarski može bez mesa.
Mogu ja krompir i u airfryer, ali nije to isto. :ljutko:
Разумем ја вас снобове.
Знам, ја исто волим да кромпир попије мало масноће од меса, тешка меса печем одвојено( због дужег печења) али онда на рају пребавим кромпире у масноћу од меса још 10так минута.
Али, ово дкђе као печење, а не као пиле са кромпиром!!!!
Другачији укус, крцка цело 🥰

Back