- Poruka
- 14.438
kakva je ovo hemija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakva je ovo hemija?

minimalistička ljubav kuvanja / spremanja hranesamo smućkaš i eksiraš![]()
Нема ту љубави, то је само сех на ехminimalistička ljubav kuvanja / spremanja hrane
Отишао Перица код друга и сели да ручају. Почеше да се моле а Перица у чуду.znam jedan sa ruckom ali nije primeren...

pa sto ne rece da Perica ide u skolu u Americi?Отишао Перица код друга и сели да ручају. Почеше да се моле а Перица у чуду.
Пита га друг : што се чудиш, зар се ви код куће ме помолите пре јела?
Перица : ма нее, наша мама добро кува!
Е тако моја деца увек кажу, једите не молимо се, наша мама одлично кува![]()

Ме знаш да се и код нас моле?pa sto ne rece da Perica ide u skolu u Americi?![]()

Kolega iz inostranstva se uvek moli pre klope, pa ja sta cu, kad jedemo zajedno - ispostujem ga.Ме знаш да се и код нас моле?![]()
(gledam da ne riknem)al' znaju da kuvaju ... amerikanci neznaju pojma sa kuvanjem - oni samo restoran ovaj ili onaj.Ме знаш да се и код нас моле?![]()
Ајоо гледала сам, трансфер блама!al' znaju da kuvaju ... amerikanci neznaju pojma sa kuvanjem - oni samo restoran ovaj ili onaj.
A kad kuvaju (eno silni videji) naprave neke buckurise od 100 sastojaka i 200 zacina ... smuciti se klopa.

Prva liga!Нисам вам сликала ал данас сам кувала оно Све што нађеш стави у шерпу.
Мало меса и сво могуће поврће, од лука (оба) целера, шаргарепе...броколи, карфиол, боранија, паприка, грашак, чак и мало шећерца и наравно кромпир. Свега једнако, укрчкано а чорбасто.
Са фетом - топ. И без хлеба, молим!
A vi se do sada niste zalili (a mi notorno gladni pojeli bi slonovske usi sa masnim cebetom)