Eduardo Mendes Kadu
Obećava
- Poruka
- 69
haaaaa
izgubi porto....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SNG svima. Nadam se da ste svi danas digli pare jer je dan bio za metak...Ja ne znam kako da objasnim banci odakle mi tolike pare kad mi stignu sa bet at home...![]()
Uplacujem preko obicne Visa Electron kartice Erste banke. (Kartica je inace vezana za dinarski tekuci tako da banka vrsi konverziju dinara u eure za placanje...)E kako uplacujes pare na racun bet at home? Preko banke tj uplatnice ili preko monybookers?
Uplacujem preko obicne Visa Electron kartice Erste banke. (Kartica je inace vezana za dinarski tekuci tako da banka vrsi konverziju dinara u eure za placanje...)
Prvo sam uplacivao direktno karticom, ali onda i oni vracaju na karticu...sto nije legalan nacin unosa novca u zemlju...Od tad uplacujem posredstvom moneybookersa...Ista fora, cak je i zgodnije...A kad ocu da podignem pare, posaljem ih na moneybookers i onda sa njega na moj devizni racun (IBAN). Prvi put su me zvali da potpisem izjavu o poreklu novca...a posle toga nijednom vise posto je isti uplatilac (moneybookers).
Naravno, moze i preko banke deviznom uplatnicom...samo sto za to treba par dana da legne tamo njima...2,3...
Uplacujem preko obicne Visa Electron kartice Erste banke. (Kartica je inace vezana za dinarski tekuci tako da banka vrsi konverziju dinara u eure za placanje...)
Prvo sam uplacivao direktno karticom, ali onda i oni vracaju na karticu...sto nije legalan nacin unosa novca u zemlju...Od tad uplacujem posredstvom moneybookersa...Ista fora, cak je i zgodnije...A kad ocu da podignem pare, posaljem ih na moneybookers i onda sa njega na moj devizni racun (IBAN). Prvi put su me zvali da potpisem izjavu o poreklu novca...a posle toga nijednom vise posto je isti uplatilac (moneybookers).
Naravno, moze i preko banke deviznom uplatnicom...samo sto za to treba par dana da legne tamo njima...2,3...
Kakve inspiracije za laganje? Ne kontam sto bi ih lagao? Dobitak na igrama na srecu... To napises i potpises... Koja banka je u pitanju? Posto je uvek uplatilac moneybookers...ne bi trebali da te cimaju...Djanluka imas dosta srece, ja uvek moram da pisem izjavu cak i preko MB vise mi ponestaje inspiracije da ih lazem ccccc
Dobitak na igrama na srecu...To sam naveo prvi put i posle toga sam otisao jednom kad su mi 2i put vec legle pare na racun da ih pitam da li treba to opet da potpisem...Oni su rekli da ne treba...i od tad sam dobijao pare milion puta i niko me nista ne pita...Eto, preporuka za Erste banku... Jos ako si mladja (tek sad primetih da si zenskoSta si im rekao za poreklo novca?
preko deviznog ni pod razno, samo kartica nista drugo, ne znam da li idete po utakmicama nekad dele te bespltne vaucere od 5 eura...
ako idete sa svog racuna na MB ili direkt kladionicu banke ce traziti ili predracun (niko vam ga nece dati) ili da pisete izjavu zasto uplacujete novac.... nema alternativa...
Djanluka imas dosta srece, ja uvek moram da pisem izjavu cak i preko MB vise mi ponestaje inspiracije da ih lazem ccccc
Kakve inspiracije za laganje? Ne kontam sto bi ih lagao? Dobitak na igrama na srecu... To napises i potpises... Koja banka je u pitanju? Posto je uvek uplatilac moneybookers...ne bi trebali da te cimaju...
Dobitak na igrama na srecu...To sam naveo prvi put i posle toga sam otisao jednom kad su mi 2i put vec legle pare na racun da ih pitam da li treba to opet da potpisem...Oni su rekli da ne treba...i od tad sam dobijao pare milion puta i niko me nista ne pita...Eto, preporuka za Erste banku... Jos ako si mladja (tek sad primetih da si zensko) od 27 godina otvoris besplatno tekuci kod njih, daju ti visa karticu, daju ti i netbanking da placas racune i sve to odrzavanje za dzabe, znaci nista se ne placa mesecno... Jedino se plati 250 dinara za otvaranje deviznog racuna....
Paljuka,Amonijak
Visa kartica banke intese, ali isti je problem za Rajfajzen banku i imas hrpu ljudi sa istim problemom i sa drugim bankama, ja ne znam kako tebi to prolazi ali nas zakon je jasan, ja sam ga i kacio, ne mozes ostvarivati prihod na i gre na srecu sem od Narodne lutrije!
i svaki prihod veci od 18.000 je oporeziv!
ja sam u ovome jako dugo i dosta sam love uzimo, ne pricam u prazno....poset isve bolje kladionicarske portale i raspitaj se kod ljudi svi imaju isti problem, povuci pare sebi u ruke
U zakonu nista ne pise o tome...zakon samo nalaze naplatu poreza ukoliko je godisnji prihod veci od 3x godisnja prosecna plata...sto je nekih 1.5 miliona din.
Druga stvar, banka mi nakon svake obradjene uplate posalje pismo o sumi koja je proknjizena i o parama koje su oni uzeli za obradu toga...
Treca stvar Bet at home je npr uradjen na srpskom jeziku i ima podrsku na srpskom...Odnosno ima zaposlene Srbe koji rade za njih, s' obzirom da su ozbiljna kompanija, sumnjam da bi radili i u Srbiji da ne postoji mogucnost legalnog prenosa novca (Setimo se PayPal-a)
I konacno 4a stvar, u korespodenciji sa tehnickom podrskom na bet at home dobio sam potvrde da je potpuno legalan nacin unos novca preko deviznog racuna...
U zakonu nista ne pise o tome...zakon samo nalaze naplatu poreza ukoliko je godisnji prihod veci od 3x godisnja prosecna plata...sto je nekih 1.5 miliona din.
Druga stvar, banka mi nakon svake obradjene uplate posalje pismo o sumi koja je proknjizena i o parama koje su oni uzeli za obradu toga...
Treca stvar Bet at home je npr uradjen na srpskom jeziku i ima podrsku na srpskom...Odnosno ima zaposlene Srbe koji rade za njih, s' obzirom da su ozbiljna kompanija, sumnjam da bi radili i u Srbiji da ne postoji mogucnost legalnog prenosa novca (Setimo se PayPal-a)
I konacno 4a stvar, u korespodenciji sa tehnickom podrskom na bet at home dobio sam potvrde da je potpuno legalan nacin unos novca preko deviznog racuna...
Prve dve konstatacije potvrdneDa sumiramo: imas otvoren racun u tekuci racun u Erste banci uz to su ti otvorili i devizni racun, registrovan si na bet at home, pare prebacujes preko moneybookersa? E sad mi jos fali jedan konac, kako prebacis pare na moneybookers? Preko uplatnice ili preko deviznog racuna?
To radis ako hoces da ides principom: prebacis pare na moneybookers pa onda sa moneybookersa na bet at home...Sto je nepotrebna procedura...Ja koristim moneybookers vec par godina za razna placanja i jos uvek nisam verifikovao tu moju karticu...Znaci, to ne moras da radis...amonijak pare uneses sa tom istom karticom. kad dodas karticu oni povuku neki znos od 1,01-2,99 i za 24h pa nadalje ti trebas upisati taj iznos da potvrdis da imas pristup tom racunu,
Kolika ti je bila kvota na Real?Getafe -Real Madrid 2
Braga-Guimaraes 1
Salamanca -Xerez DS12
Villarreal-Almeria 1
Ziherica na koju sam pljunuo 500 dinara.
Prve dve konstatacije potvrdnePare prebacujem preko VISA ELECTRON kartice na moneybookers (ta kartica je vezana za moj tekuci dinarski racun). ALI to se odma desava, te pare ni ne "legnu" na moneybookers...znaci na bet at home odaberem opciju moneybookers za uplatu...ukucam sumu, otvori mi se prozorcic od moneybookersa, ukucam samo verifikacioni broj (posto su mi korisnicko ime i sifra zapamceni) i odaberem moju karticu za uplatu...i to je to. Odma pare idu na bet at home odnosno bet365...Nema zadrzavanja novaca na moneybookersu i slicno...Isto kao da odaberem opciju placanja direktno karticom...samo sto mi u ovom slucaju pojavi jos jedan dodatni prozor od moneybookersa...
I jos jedna stvar koju je KOMRI napisao
To radis ako hoces da ides principom: prebacis pare na moneybookers pa onda sa moneybookersa na bet at home...Sto je nepotrebna procedura...Ja koristim moneybookers vec par godina za razna placanja i jos uvek nisam verifikovao tu moju karticu...Znaci, to ne moras da radis...
Kolika ti je bila kvota na Real?
Ja sam igrao isto real al kvota bila 1.4...popela se u toku dana sa 1.25...Da ne izadje neka leva postava majku mu...Mada vidim da je milion i po eura uplaceno do sada na dvicu...
Ne mora se registrovati ako se samo vrse placanja preko nje...koja se prethodno mora registrovati
Getafe -Real Madrid 2
Braga-Guimaraes 1
Salamanca -Xerez DS12
Villarreal-Almeria 1
Ziherica na koju sam pljunuo 500 dinara.
BravoKoja je bila ukupna kvota?
Prve dve konstatacije potvrdnePare prebacujem preko VISA ELECTRON kartice na moneybookers (ta kartica je vezana za moj tekuci dinarski racun). ALI to se odma desava, te pare ni ne "legnu" na moneybookers...znaci na bet at home odaberem opciju moneybookers za uplatu...ukucam sumu, otvori mi se prozorcic od moneybookersa, ukucam samo verifikacioni broj (posto su mi korisnicko ime i sifra zapamceni) i odaberem moju karticu za uplatu...i to je to. Odma pare idu na bet at home odnosno bet365...Nema zadrzavanja novaca na moneybookersu i slicno...Isto kao da odaberem opciju placanja direktno karticom...samo sto mi u ovom slucaju pojavi jos jedan dodatni prozor od moneybookersa...
I jos jedna stvar koju je KOMRI napisao
To radis ako hoces da ides principom: prebacis pare na moneybookers pa onda sa moneybookersa na bet at home...Sto je nepotrebna procedura...Ja koristim moneybookers vec par godina za razna placanja i jos uvek nisam verifikovao tu moju karticu...Znaci, to ne moras da radis...
Kolika ti je bila kvota na Real?
Ja sam igrao isto real al kvota bila 1.4...popela se u toku dana sa 1.25...Da ne izadje neka leva postava majku mu...Mada vidim da je milion i po eura uplaceno do sada na dvicu...
Blekpul X
Man Utd 1
Fulam 1
za kad ti je to,za veceras?