Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uplacujem preko obicne Visa Electron kartice Erste banke. (Kartica je inace vezana za dinarski tekuci tako da banka vrsi konverziju dinara u eure za placanje...)
Prvo sam uplacivao direktno karticom, ali onda i oni vracaju na karticu...sto nije legalan nacin unosa novca u zemlju...Od tad uplacujem posredstvom moneybookersa...Ista fora, cak je i zgodnije...A kad ocu da podignem pare, posaljem ih na moneybookers i onda sa njega na moj devizni racun (IBAN). Prvi put su me zvali da potpisem izjavu o poreklu novca...a posle toga nijednom vise posto je isti uplatilac (moneybookers).

Naravno, moze i preko banke deviznom uplatnicom...samo sto za to treba par dana da legne tamo njima...2,3...

Da li sam dobro shvatila transfer novca?
Za tekuci racun ti je vezana Visa Elektron kartica, koja je opet vezana za MB (prilikom prebacivanja para na bet at home)
A kad dobijes nesto na bet at home ide ovako - sa bet at home na MB sa MB na Devizni racun?

Da li sam dobro shvatila transfer novca?
Za tekuci racun ti je vezana Visa Elektron kartica, koja je opet vezana za MB (prilikom prebacivanja para na bet at home)
A kad dobijes nesto na bet at home ide ovako - sa bet at home na MB sa MB na Devizni racun?

Pa skoro si shvatila dobro...Samo mali detalj, Visa electron nije VEZANA za MB...mislim, nema tu nikakvog vezivanja...Ja sam samo uneo podatke prilikom prvog placanja o mojoj kartici...i to stoji tamo zapamceno...Nista posebno...Nisam je cak ni verifikovao na MBu (sto su neki gore spominjali)

Pa skoro si shvatila dobro...Samo mali detalj, Visa electron nije VEZANA za MB...mislim, nema tu nikakvog vezivanja...Ja sam samo uneo podatke prilikom prvog placanja o mojoj kartici...i to stoji tamo zapamceno...Nista posebno...Nisam je cak ni verifikovao na MBu (sto su neki gore spominjali)

Pa pod tim vezana sam mislila da ti se sa Vise skidaju novci i prebacuju na MB, a sa MBa na bet at home...
A da li se prilikom isplate mora vrsiti na devizni racun ili je moguce vratiti novce na Visu?

Ako tako shvatas onda je to to :)

Prilikom isplate legalan nacin je na devizni racun...ali moze i na tu dinarsku vizu...tako sam ja prvi put...Cak je to najekonomicnije jer ne placas 1.8eura MBu za povlacenje novca kao ni 400 dinara banci za troskove obrade priliva... Ali to bas nije najjasnije precizirano da li se sme raditi... U svakom slucaju onda moras direktno sa tom karticom uplatiti na bet at home...bez MBa jer oni gledaju odakle si ti uplatila taj novac i onda ti ga na njega vracaju...znaci uplata visom-isplata visom, uplata MB-isplata MB... ne moze uplata MB-isplata visa...

Ako tako shvatas onda je to to :)

Prilikom isplate legalan nacin je na devizni racun...ali moze i na tu dinarsku vizu...tako sam ja prvi put...Cak je to najekonomicnije jer ne placas 1.8eura MBu za povlacenje novca kao ni 400 dinara banci za troskove obrade priliva... Ali to bas nije najjasnije precizirano da li se sme raditi... U svakom slucaju onda moras direktno sa tom karticom uplatiti na bet at home...bez MBa jer oni gledaju odakle si ti uplatila taj novac i onda ti ga na njega vracaju...znaci uplata visom-isplata visom, uplata MB-isplata MB... ne moze uplata MB-isplata visa...

E hvala ti na detaljnom objasnjenju. Znaci skroz je legalno ako uplatim VISA-MB-BET AT HOME, isplata BET AT HOME-MB-DEVIZNI RACUN?
I reci mi jos nesto prilikom otvaranja deviznog racuna u erste banci da li placam nesto? Ili da li postoji neki uslov koliko minimum mora biti na tom deviznom racnu? Mada ako ne znas nema veze, otici cu za koji dan da se raspitam detaljno.

E hvala ti na detaljnom objasnjenju. Znaci skroz je legalno ako uplatim VISA-MB-BET AT HOME, isplata BET AT HOME-MB-DEVIZNI RACUN?
I reci mi jos nesto prilikom otvaranja deviznog racuna u erste banci da li placam nesto? Ili da li postoji neki uslov koliko minimum mora biti na tom deviznom racnu? Mada ako ne znas nema veze, otici cu za koji dan da se raspitam detaljno.
Nema na cemu :) 250 dinara je otvaranje deviznog racuna. Ne treba nista da bude na racunu...

Phoenix-Columbus 2 ko kuca

Ode kućaz;)

NEMOGU DA VERUJEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2dobijena tiketa u dva dana.OVo mi se nikad nije desilo.

svaka čast z:)
i ja se budim, palim txt i zamalo srčka... :D pošto sam stavio i winer na colorado...a bio x

Jel pametno danas staviti novac na Arsena protiv mancester citia?

ja imam na jednom tiketu specijal tj. bzkug>1.5 :zima2:
a da igram ki stavio bih X

Back