gost 167296
Iskusan
- Poruka
- 5.962
'ladno englezi majmuni stavili 21. kolo 1.1.2011.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taman se zna da ce igrati rezervni timovi u "jacim" klubovima pa se mogu igrati neocekivani fixevi![]()
Ma bre kad dodju onako ponapijani s dočeka svašta će da bude![]()
Drug ga je odigrao na jedan tiket, i sad jel ceka posle praznika ili mu se racuna kvota 1?
Ma bre kad dodju onako ponapijani s dočeka svašta će da bude![]()
Deder da vidim neki DOBAR SISTEM.
Od slucajnog nabadanja nema srece.
Samo sistemi koji "hvataju" vise iznenadjenja su dobri.
KOJE SISTEME IGRATE?
Malo sutra.Pa bice u KARANTINU!!!Kakav docek kakvi bakraci.
Deder da vidim neki DOBAR SISTEM.
Od slucajnog nabadanja nema srece.
Samo sistemi koji "hvataju" vise iznenadjenja su dobri.
KOJE SISTEME IGRATE?
Imaju sistemi 2/5, 3/5, 5/6 itd...sve moguće kombinacije, ili običan tiket gde moraš sve da pogodiš.
To je bilo nekada...kad se igrala sportska prognoza..skraćeni i puni sistemi...
mislim da toga više nema...
Pa zar vise nema sportske prognoze!?
Ovo je za mene pravi shok!
jel ti sistemi smanjuju kvotu?![]()
jel ti sistemi smanjuju kvotu?![]()
IMA BRE!!!
Toto sportska prognoza.
Nisam znao da to jos postoji. Jos dok je to bilo popularno i praceno na RTS imao sam svako kolo osmice i devetke i nikako da ubodem desetku. Moracu da se bacim ponovo na Italijansku ligu.
Au, Arsenal i Liverpool...Bruka![]()
Nisam imala pojma do sad da još uvek ima SP....Nekad je bila "mala" sa 10 parića..znala se dobiti lepa kinta.
Ništa bez Italijana, ipak ih najbolje poznajemo..
Za Liverpool ne znam, kilav mi nešto, al verujem da je Arsenal namešteno....Sad u subotu ko pogodi, al mu ćufte![]()
@Prisoner
Ne verujem da je Arsenal namestio utakmicu,imali su manje od 48 sati od utakmice sa Čelzijem da se pripreme za sledeću utakmicu,bez obzira što je to Vigan,nema lakih protivnika u Premijer ligi...
Govorili ste o sportskoj prognozi kod nas,reč je Toto sportskoj prognozi koja je ponovo aktuelna posle 100 godina http://www.lutrija.rs/toto
Evo kako to izgleda kada"poznati"tipuju...http://www.soskanal.net/12039/poznati-tipuju-toto-10-sportska-prognoza/
Koliko kostaju kombinacije u punim sistemima?
Recimo kada hoces da odigras na nekoj utakmici 1 0 2 ?