Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
A kako se to uopste igra....Mislim ja pa..imam listu da izaberem 500 utakmica i nemogu da uhvatim 6 para koja ce da dodju...a ne da navatam 10 para koje mi oni postave...mislim bas bezveze

13 i 12 :cool:

Nije bzv....Vata'o narod sa 12 pogodaka samo tako....a kad padne 13-ca, e, to je bila lova...

Igralo se tako što dobiješ listić sa odabranim parovima...Nekad je to bila samo SFRJ liga..nekad 9 parova naših i 4 italijanska...Nekad, mešano...9 italijanskih, 2 francuska, 2 nemačka...ili, 9 italijanska prva liga, ostalo druga...ili svi parovi iz italijanske druge lige....šta ovi iz Lutrije odaberu..
Ti igraš ili sve fixeve ili koristiš sisteme...Koji ćeš sistem zavisi od tvog džepa...Medju najjevtinijima bili su sa 2,3,4 dvoznaka..( staviš bilo koji dvoznak ) .ili 3 dvoznaka i jedan troznak...znači, u taj troznak ti idu sve tri mogućnosti...i to ti dodje kao jedan par manje na tiketu..

Ranije je bila i tkz "mala prognoza" sa 10 parova,mislim da je išla sredom...Plaćala je samo 10 pogodaka, ili izuzetno sa 9, ako nema desetke. Isto bila lepa para.

Ne slažem se s tobom.....Na dvoznaku se pada, postoji i onaj treći znak....ebeš ga..
A, ne možeš ni sve parove pokriti dvoznacima i troznacima...negde moraš staviti i fix..

Sve u svemu, SP se igra za uživanje, gušt, što bi se reklo...Kladionica je kocka, navlaka.

Zato se igraju sistemi sa dva troznaka.

Za Italijansku ligu je najbolji sistem sa DVA TROZNAKA koji hvata iznenadjena JEDINICE (kod italijana je uvek bilo dosta nula. Takvi sistemi daju navise para kada se to dogodi!)

Sistem "hvata" DVA IZNENDJENJA 0 i 2 na BILO KOM mestu i SVE jedinice kao iznenadjenja.

(Sa tri iznenadjena 0 ili 2 imas ili 12 ili 9 pogodaka)

Ako zelis da pojeftinis sistem, postavis uslov da iznenadjenja ne mogu da budu jedno do drugog - sto je lak uslov.

Isti sistm moze biti i sa dvoznacima (tada je znatno jeftiniji), ali tada imas uslov da minimalno na dva mesta budu 0 ili 2, a maksimalno na tri, sto bas i nije lako.

Parovi su potpuno - nebitni.

Poslednja izmena:
Zato se igraju sistemi sa dva troznaka.

Za Italijansku ligu je najbolji sistem sa DVA TROZNAKA koji hvata iznenadjena JEDINICE (kod italijana je uvek bilo dosta nula. Takvi sistemi daju navise para kada se to dogodi!)

Sistem "hvata" DVA IZNENDJENJA 0 i 2 na BILO KOM mestu i SVE jedinice kao iznenadjenja.

(Sa tri iznenadjena 0 ili 2 imas ili 12 ili 9 pogodaka)

Ako zelis da pojeftinis sistem, postavis uslov da iznenadjenja ne mogu da budu jedno do drugog - sto je lak uslov.

Isti sistm moze biti i sa dvoznacima (tada je znatno jeftiniji), ali tada imas uslov da minimalno na dva mesta budu 0 ili 2, a maksimalno na tri, sto bas i nije lako.

Parovi su potpuno - nebitni.

I sad je :D

Pazi, Blajbi, igrala sam SP čini mi se vekovima....može igrač da pokrije dvoznacima i troznacima iznenadjenja, al se pada na sigurici,na fixu.

Znam samo da su ljudi pravili skraćene sisteme da bi prištedeli malo lovu..e, to mi nikad nije bilo jasno kako rade...to je već za mene matematika..:lol:.

I sad je :D

Pazi, Blajbi, igrala sam SP čini mi se vekovima....može igrač da pokrije dvoznacima i troznacima iznenadjenja, al se pada na sigurici,na fixu.

Znam samo da su ljudi pravili skraćene sisteme da bi prištedeli malo lovu..e, to mi nikad nije bilo jasno kako rade...to je već za mene matematika..:lol:.

Pa radi se bas o tome da u sistemu NEMA FIKSA!

Skracujes sistme tako sto postavljas odredjene uslove...

Neki uslovi su teski da se ostvre, a neki nisu.

Sto je uslov tezi - placas manje i obrnuto....

najbolji su puni sistemi, bez uslova.

To je ono kada igras sve troznake...:mrgreen:

Ali, tada ne mozes ni da platis....

o2 1 1 1 1 1 1 1 1 1
1 02 1 1 1 1 1 1 1 1
1 1 02 1 1 1 1 1 1 1
1 1 1 02 1 1 1 1 1 1
1 1 1 1 02 1 1 1 1 1
1 1 1 1 1 02 1 1 1 1
1 1 1 1 1 1 02 1 1 1
1 1 1 1 1 1 1 02 1 1
1 1 1 1 1 1 1 1 02 1
1 1 1 1 1 1 1 1 1 02

Evo ti NAJPROSTIJI istem za 10 parova sa dvoznakom gde hvatas samo jedno iznenadjenje 0 ili 2 bilo gde da se nalazi.

Da razumes.

Uslov je da ne budu svih 9 jedinica.

Naravno, taj sistem je suvise slab i kada on upali - nema para - svi pogode.

Ako na jednom mestu pogresis - imas 9 pogodaka.

Timovi nisu bitni.

Razumes?

SNG svima. Nadam se da ste svi danas digli pare jer je dan bio za metak...Ja ne znam kako da objasnim banci odakle mi tolike pare kad mi stignu sa bet at home... :D

sta je druze? treba potpisat izjavu? to samo kod nas ima, stoka......
ne znam da li si cuo MB je izbacio svoju karticu ali je dostupna samo za EU, kazu da gledaju da sto pre ukljuce i nas ostale, promenili bi nam zivot sa tim.....

Ako vam je dosta gubljenja novca i ako neko zeli da ima stalne prihode od sportskog kladjenja (cak i da mu to mozda postane glavni posao u zivotu), mogao bi se oprobati u sport tradingu.

Ako nekoga zanima, posetite http://www.sporttrade.webs.com/ . Pogledajte, nista ne gubite :)

Tu sam napisao neke stvari o tome (vodic), pa ko je voljan moze se oprobati.
Vidim da se kod nas retko ko bavi slicnim, pa ajd onda da napisem par reci o tome.

Uzgred, puno srece i svima zelim srecnu i profitabilnu Novu godinu :)

Back