јанпи
Elita
- Poruka
- 21.767
Чаробни Душко ..ово му 5ти у Низу Тријумф против бивше домовине,тако?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
знам да су добијали партизан неколико задњих мечева, мислим три али ваљда није он био тренер на сваком од тих мечева, мање битноЧаробни Душко ..ово му 5ти у Низу Тријумф против бивше домовине,тако?
a lepo mi kaže da nećemo da vidimo titule dok nam je prezident onaj folirant sa severne šipke.„Stvarno me nije briga šta navijači kažu kada je reč o zvižducima. Samo moramo da budemo bolji sa loptom i ne predajemo je protivniku. Da to nismo uradili, pobedili bismo. Onda bismo mogli da igramo našu igru u napadu, našli bismo ritam i u odbrani. Teško je kada imate 20 izgubljenih lopti“, poručio je on.
tu je Željkova greška i odgovornostSlina Braun:
Nije ga briga za trenera, nije ga briga za navijace koji podrzavaju klub i placaju karte i majce sa njegovim idiotskim likom, bitno je samo da on ima loptu i da dobije svoje milionce. Jbt, on prica da bi pobedio da su uradili to i to, lika treba podsetiti da su izgubili 20 razlike kuci od tima koji je goli igracki prosek u EL.
Vrlo je tesko navijati za pola ovog tima, ako me razumete.
Lepo je Vujosevic govorio, moze se pogresiti kakav je ko igrac, ali ne sme se pogresiti u vezi neke druge stvari, a mi smo se ocito nagresili.
Pa STA SAM JA GOVORIO SVO VREME?Limar se pita sto nije doveden drugi bek da ne bude Karlik preopterecen (prodao Nilikinu da bi mogao vrlo kasno dovesti centra).
Popljuvali Zelimira, OK, covek je otisao, ali oni se.ru po Miltonu i Kalatesu, igraci koji treba da ti igraju. A za Dzabarija kao, preskup je, ali trazimo resenje, pa Osetkovski niko ne zna sta je tu, ali posto je Miskov igrac, onda moramo da se potrudimo da ga iskoristimo.
Kakve su ovo naprednjacke podguzne muve, majko mila.
A ne pomaze ni tunjavi Marinkovic za kog mislim da je OK ovako, ali onako je malo Rade Zagorac fazon ljudska prava i sve fino gradjanski vaspitano. Da je Luca kapiten, pobio bi se sa ovim se.ratorima i bar tu bi bilo u redu.