KK Partizan

Први део поста да, али сети се њихова два промашаја за редом за тројку док им се лопта одбија у руке , и трећи пут погодак. Имао сам утисак да ће им се лопта одбијати док не погоде. Иначе се генерално слажем да играмо прилично дивљу кошарку, али ебг, ваљда су такви трендови...
.
Како се нисам сетио, још док је трајала утакмица, помислио сам ето враћа се.

Јбт, два пута се лопта одбија од обруча по неколико метара, право њима у руке.

Јбг, то је кошарка.

.

Шта би било тек да је био гори.
Screenshot_2025-12-14-01-16-45-118_com.facebook.katana-edit.jpg

.
Уопште ми се ово не допада.

Бојим се да ће у наставку сезоне играчи да буду изнад тренера и да ће нас то дивљаштво жестоко коштати.

У сваком случају мислим да је сезона пропала и да Оцокољића не треба мењати док се не отера Остоја који једноставно нема више шта да тражи у Партизану. Своју улогу тројанског коња је одиграо.

Изабрати нормалну управу, без консултација са браћом Вучић, Анђусом, Житком и сличним карикатурама и наставити где се стало.

.

Naravno, misljenja sam da nema smisla traziti i trositi nekog dobrog trenera, neka radi Ocokolja pa ako se stvarno ispostavi da je dobar, sto da ne. Mada sve je to tako, on je covek pomocni trener, radi zajedno sa ostalim pomocnicima, nije sakrio ni zasluge svojih kolega, tako da nas prakticno vodi jedan dobar kolegijum pomocnih trenera.

Ukoliko ne bude SNS-a, nece biti ni novaca za EL, ma ni za Evrokup, samo za FIBA ligu sampiona, i tu ne trebamo imati iluzije. Moramo da trpimo da nas izresetuju sada, pa da od naredne sezone krecemo opet nesto u nadi da ce se ovo naprednjacko-pantersko maltretiranje drzave i svega u njoj napokon zavrsiti.

Aj mislim da cu probati da pogledam sad protiv FMP2.

.
И онда реални гробари у бедаку, зашто Жељку виче на играче.

Да се нешто појавио током 4/4 мислим да би их тукао.

Ајде, можда ова утакмица није репер, после онако добијеног дербија сада у амбијенту школске дворане.

Али без обзира, игра се такмичарска утакмица и нема ту места ревијалном понашању за тим какав је Партизан.

Срећа да су пантери вечерас били распад...

Судије су са своје стране дале све од себе, делили су нам фаулове и техничке ко бомбоне.

Замишљам две ситуације након Тајрикове техничке на крају:

Жељко: Па да ли си ти нормалан??? Па није ти ово двориште у којем играш баскет са другарима!!! итд.

Оцокољић: Види Тајриче, ја те потпуно разумем. Није лако играње у овом темпу, али ипак морамо сви да имамо стрпљења, итд.

Нема озбиљних резултата без жестоке дисциплине.

.

Poslednja izmena:
Sutra se obraca takozvani predsednik kluba, mediji pisu da dolazi novi trener, pominje se i da se dovodi onaj iz NBA za kog nije bilo para dok je Zelimir bio tu, dakle ipak pravimo delfinarijum.

.
Ма нема леба док се канцер не одстрани.

Не мислим на Остоју, он је само загнојени чир.

До тада, да видимо шта су нам Анђус и Житко спремили за наставак сезоне.

.

Pocinje Limeni. Ocekuje se Penjaroja il kako vec, de la penja.

Sve mi je jasno, samo mi nije jasno sta Palja, oduvek nenametljiv i korektan covek, radi sa ovom ekipom posebno sad kad su maske pale i kad znamo da ce Limar uvek pre svega da brani Vucica i svoje poslove. Ajde malo (ili puno) smo se za'ebali i svi ranije, nadajuci se najboljem, ali sad je bar jasno.

Ja ne znam da li ovi novinari ne znaju da pisu, ili on ne zna da prica. Kaze, Dzabari nije u nekom preteranom stanju. :mrgreen:

Kaze Palja, nikad nije osetio takvu sramotu kao kad su navijaci izvizdali igrace protiv Bajerna, klub im je bio na desetom mestu. Iskreno, ja ne prestajem da se osecam sramotno dok je jedna od najvecih legendi kluba otisla iz njega polu-posrana, dok u njemu ostaju naprednjacki Limar, njegov UO i recimo Dzabari i Tajrik Dzons. Prosto me je blam. I ne znam sta on (Palja) sad radi u klubu, jel' toliko nema para, ili sta?

Limar se pita sto nije doveden drugi bek da ne bude Karlik preopterecen (prodao Nilikinu da bi mogao vrlo kasno dovesti centra).

Popljuvali Zelimira, OK, covek je otisao, ali oni se.ru po Miltonu i Kalatesu, igraci koji treba da ti igraju. A za Dzabarija kao, preskup je, ali trazimo resenje, pa Osetkovski niko ne zna sta je tu, ali posto je Miskov igrac, onda moramo da se potrudimo da ga iskoristimo.

Kakve su ovo naprednjacke podguzne muve, majko mila.

.
Одгледао данас спокојно последњу четвртину.

Ми смо ово добили, слободно могу да кажем лудачком срећом.

Три или четири лопте су нам пале право у руке после њихових промашаја (значи, ништа наша одбрана) и одмах ишла контра. Дакле, оно што им је негде постао заштитни знак и када неког ухвате у ту трку, нема му спаса, сада су покусали за све паре.

Чини ми се очигледно да немају снаге да истерају ритам до краја и при крају падају. Тако је било и када су играли против Барселоне, у последњих седам минута Барселона је из егала (+1) направила +15 (у последњих 30 сек. су смањили на 10).

Поготово, са Калинићем, Давидовцем, Мотејунасом нема брзог враћања у одбрану.

Јасно се видела и шизофренија Мекинтајера који је у сваком нападу са лоптом пола главе био да шутне, а пола да дода, па нити је шутирао нити додавао како треба (додаје када види да не може да шутне). Са том врстом шизофреније на можеш да градиш игру.

Други фактор је што је просрало Вашингтона и успео је да погоди све што је требало и заврши утакмицу, а да при крају ни једну лопту није продао.

Углавном, ми игру немамо и ова победа је само стицај пуких (срећних) околности. А можда су нам Вучићи ову победу поклонили у нади да ће да престане "неспотрско навијање".:mrgreen:.

Видим, С. Обрадовића је изненадио судијски критеријум у последњој четвртини.

Јбг, изостало је 30 досућених бацања што им је негде просек у Евролиги.

.
Није поклон већ заслуга јер су играчи ККЦЗв стали да игром на +16, онда кад је вода ушла у уши и када сте почели бојлере да убацује те нема повратка.
Честитам на заслуженом победи.

Боље да смо за паре које смо дали за Џабарија купили(у ствари вратили кући назад) Танасковића и Милетића и ...још неког...
и остале би нам паре:D
Иначе ово је леп фин ранг такмичења за нас АБА,ем побеђујемо,ем има спортски мотив ( можеш и да испаднеш из ранга !:hahaha: ),играју помало и наши домаћи играчи,мање је стресно,ближа путовања :D:D:D
И овај коментатор што је синоћ преносио утакмицу зна да прича српски ! Гроза ме је да слушам више : pick and roll ...pick and pop...momentum... !
Кад се сетим Шаренца и његових почетака,ови га прехебали 100%....
Причај ,бре ,српски !!!

Poslednja izmena:

Back