.
Одгледао данас спокојно последњу четвртину.
Ми смо ово добили, слободно могу да кажем лудачком срећом.
Три или четири лопте су нам пале право у руке после њихових промашаја (значи, ништа наша одбрана) и одмах ишла контра. Дакле, оно што им је негде постао заштитни знак и када неког ухвате у ту трку, нема му спаса, сада су покусали за све паре.
Чини ми се очигледно да немају снаге да истерају ритам до краја и при крају падају. Тако је било и када су играли против Барселоне, у последњих седам минута Барселона је из егала (+1) направила +15 (у последњих 30 сек. су смањили на 10).
Поготово, са Калинићем, Давидовцем, Мотејунасом нема брзог враћања у одбрану.
Јасно се видела и шизофренија Мекинтајера који је у сваком нападу са лоптом пола главе био да шутне, а пола да дода, па нити је шутирао нити додавао како треба (додаје када види да не може да шутне). Са том врстом шизофреније на можеш да градиш игру.
Други фактор је што је просрало Вашингтона и успео је да погоди све што је требало и заврши утакмицу, а да при крају ни једну лопту није продао.
Углавном, ми игру немамо и ова победа је само стицај пуких (срећних) околности. А можда су нам Вучићи ову победу поклонили у нади да ће да престане "неспотрско навијање".

.
Видим, С. Обрадовића је изненадио судијски критеријум у последњој четвртини.
Јбг, изостало је 30 досућених бацања што им је негде просек у Евролиги.
.