KK Partizan

Partizan dobar u 2 poluvremenu ali imao igraca vise kada Obradovic drzi u igri bezopasnog Kalinica i Davidovca.A ovaj Ocokoljic pametan pa sedne na klupu ovog naseg Marinkovica i to je to.
Taj Kalinic i Davidovac kosa nisu pogledali kao ni ovaj Marinkovic minus igraci za svoje klubove.Ovi u Zvezdi dva takva koja igraju i rade minus a Partizan jednog ali kojeg je seo pametan trener na klupu.Sedi bratko da Partizan dobije,i dobi na kraju.Svaka minutaza mu je previse da igra.
Obradovic drzao Kalinica 30 minuta u igri!!Bolje da je on igrao namesto Kalinica, odavno odsutan igrac!a i ovaj Marinkovic 20 min igrao.Da je manje u igri bio Partizan bi lakse dobio.Neznam zasto ga drzao i 20 min.Pravi skretnicari dobri za mozda Fmp Zeleznik.
Svi drugi igraci Partizana u boljoj energiji i borbeniji od kako otisao Zeljko.

Poslednja izmena:
.
Жељко би ово добио 20+ разлике, као што је Барселона њима почистила патос у претходној утакмици.

Нису га Вучићи без везе отерали...
.

Tesko da bi dobio, on i ti igraci su bili teret jedni drugima, teret koji su naravno neki drugi napravi - ali igraci sad igraju bez pritiska rezultata, mada osecaju pritisak od nas navijaca, ali ne moraju da se brinu za ocekivanja, ona su nula. Tako su i panteri krenuli u svoju seriju, bez pritiska. Vidim da sad traze i nalaze novu hemiju medju sobom.

Ja svejedno ne mogu da smislim celu situaciju, neke igrace ne mogu da vidim, tako da mi nije gust da pratim i uzivam, iako mi je drago zbog pobede.

Uvek je lepo videti da su panteri iste stare cave. Sasa Obradovic ogromno razocarenje u ljudskom smislu, nije mu uopste lako palo da izgubi od nas u ovoj situaciji. Al' tako valjda ide kad odes u taj lazni klub.

Tesko da bi dobio, on i ti igraci su bili teret jedni drugima, teret koji su naravno neki drugi napravi - ali igraci sad igraju bez pritiska rezultata, mada osecaju pritisak od nas navijaca, ali ne moraju da se brinu za ocekivanja, ona su nula. Tako su i panteri krenuli u svoju seriju, bez pritiska. Vidim da sad traze i nalaze novu hemiju medju sobom.

Ja svejedno ne mogu da smislim celu situaciju, neke igrace ne mogu da vidim, tako da mi nije gust da pratim i uzivam, iako mi je drago zbog pobede.

Uvek je lepo videti da su panteri iste stare cave. Sasa Obradovic ogromno razocarenje u ljudskom smislu, nije mu uopste lako palo da izgubi od nas u ovoj situaciji. Al' tako valjda ide kad odes u taj lazni klub.
.
Грешиш за играче.

Играчи су играчи.

Када се ослобеде тензије и притисака играју како играју.

Ои играу утакмицу за утакмицу и никакве статистике типа ко је више пута до сада победио њих не занимају.

Ове сезоне су код нас, следеће ко зна где.

Очигедно су овде директно или преко менаџера инструментализовани у правцу минирања Жељка, подржани управом и то није њихова кривица.

Нема међу овим плаћеницима (и код нас и код њих) неке емоције ни према тиму, Жељку ни према Остоји, Оцокољићу итд.

Оно што је било видљиво је бесомучно солирање, без изграђених акција и сигурних кошева.

Срећан сам био када је 3/4 завршила са само 11 минуса.

Раније сам овде писао, до -13 се у 4/4 ладно стиже ако имаш одморне играче и без много фаулова.и ми смо управо то остварили.

Као и против Барселоне, цигани нису могли да одрже темпо који су наметнули и на крају су пукли. На 7 мин. до краја у тој утакмици били су на егалу (-1), а онда се распали.

Овде су издржали нешто дуже.

.

Poslednja izmena:
im
Čim su navijači prestali da histerišu "Vučiću..." igrači preokrenuli utakmicu
Vašington najzaslužniji za pobedu. Ne pamtim kad sam gledao tako dobru zadnju četvrtinu
wasington tip sa velikim mudima vodja ekipe .Djons prava zver moze jos bolje i on da vise igraju na njega.
Calates bezopasan,onaj Bruno isto tako,Marinković je tu reda radi,
Bonga,Djons,Wasington drze Partizan...steta da nemaju jos 2 igraca dobra da ih je 5 i onda bi isli daleko.
Ovako sa 3 igraca pruzaju maximum svaka cast.
Trener ne komplicira i zasada to ide.Ali ni Zvezda u ovom sastavu bez pola tima nije merilo.
I kod Zvezde 2/3 igraca igraju ovi drugi skretnicari.

Kasno sam stigo, tek malopre ustao.
Atmosfera ok.. skandiralo se Željku, napušavao se Vučić mi sa strane, ( Ćaci kop naravno ne i Cigani naravno ne ) , napušavao se Ostoja..
Nova pesma Brigadir Furundžija se lepo primila..
Vidim Cigani je već prepevali. Dok smo mi pevali našu originalnu verziju oni izbacili parolu: " Vi najbolje znate kako je nama"
Imali su i neku pesmu za Željka al nisam razumeo..

Na 15 za njih niko nije verovao u preokret, stekao se utisak da su mnogo bolji i fizički jači

Ni sam se ne sećam kako smo stigli na 6, 7 razlike, e tu je hala eksplodirala.. ispadale im lopte, ruke drhtale, krca nisu mogli da pogode..
Onaj Kodi Flopitajer lik veze s vezom nema..
Kalinić i Davidovac očajni..

Što se nas tiče Vašington je pokazao da je u top 5 bekova Evrolige.. samo ga treba pustiti da igra..
Bonga i Tajrik standarno dobri

Ostali ni za krac nisu..
Parker toliko iritira publiku da je to neverovatno.. svi ga psuju i jbu mu mater
Vanja najgori kapiten u istoriji Partizana..
Kalates, Milton užas

Suđenje korektno, par grešaka na obe strane

Važna i lepa pobeda

Momci su se borili i svaka im čast

Ja bi ostavio trenera, smiren je, gospodin , Grobar i dobre izmene vrši..

Poslednja izmena:
"београдска авангарда"

1765631247090.jpeg

1765631259154.jpeg

.
Мсм, шта ти ово значи?

Лик има 0 објава и 10 пратилаца, а 11 га прати!

По чему је овај упис релевантан да се нађе на овој теми???

ПС. Не разумем се у друштвене мреже и никада нисам отварао налог, па ми нису јасни ови бројеви.

ППС. Кажу, интернет ти је као јавна кењара. Свако може да уђе и да се олакша, а твоји уписи у великој мери оправдавају ову констатацију.

.

Kasno sam stigo, tek malopre ustao.
Atmosfera ok.. skandiralo se Željku, napušavao se Vučić mi sa strane, ( Ćaci kop naravno ne i Cigani naravno ne ) , napušavao se Ostoja..
Nova pesma Brigadir Furundžija se lepo primila..
Vidim Cigani je već prepevali. Dok smo mi pevali našu originalnu verziju oni izbacili parolu: " Vi najbolje znate kako je nama"
Imali su i neku pesmu za Željka al nisam razumeo..

Na 15 za njih niko nije verovao u preokret, stekao se utisak da su mnogo bolji i fizički jači

Ni sam se ne sećam kako smo stigli na 6, 7 razlike, e tu je hala eksplodirala.. ispadale im lopte, ruke drhtale, krca nisu mogli da pogode..
Onaj Kodi Flopitajer lik veze s vezom nema..
Kalinić i Davidovac očajni..

Što se nas tiče Vašington je pokazao da je u top 5 bekova Evrolige.. samo ga treba pustiti da igra..
Bonga i Tajrik standarno dobri

Ostali ni za krac nisu..
Parker toliko iritira publiku da je to neverovatno.. svi ga psuju i jbu mu mater
Vanja najgori kapiten u istoriji Partizana..
Kalates, Milton užas

Suđenje korektno, par grešaka na obe strane

Važna i lepa pobeda

Momci su se borili i svaka im čast

Ja bi ostavio trenera, smiren je, gospodin , Grobar i dobre izmene vrši..
.
Одгледао данас спокојно последњу четвртину.

Ми смо ово добили, слободно могу да кажем лудачком срећом.

Три или четири лопте су нам пале право у руке после њихових промашаја (значи, ништа наша одбрана) и одмах ишла контра. Дакле, оно што им је негде постао заштитни знак и када неког ухвате у ту трку, нема му спаса, сада су покусали за све паре.

Чини ми се очигледно да немају снаге да истерају ритам до краја и при крају падају. Тако је било и када су играли против Барселоне, у последњих седам минута Барселона је из егала (+1) направила +15 (у последњих 30 сек. су смањили на 10).

Поготово, са Калинићем, Давидовцем, Мотејунасом нема брзог враћања у одбрану.

Јасно се видела и шизофренија Мекинтајера који је у сваком нападу са лоптом пола главе био да шутне, а пола да дода, па нити је шутирао нити додавао како треба (додаје када види да не може да шутне). Са том врстом шизофреније на можеш да градиш игру.

Други фактор је што је просрало Вашингтона и успео је да погоди све што је требало и заврши утакмицу, а да при крају ни једну лопту није продао.

Углавном, ми игру немамо и ова победа је само стицај пуких (срећних) околности. А можда су нам Вучићи ову победу поклонили у нади да ће да престане "неспотрско навијање".:mrgreen:.

Видим, С. Обрадовића је изненадио судијски критеријум у последњој четвртини.

Јбг, изостало је 30 досућених бацања што им је негде просек у Евролиги.

.

Мсм, шта ти ово значи?

али се редовно јаљва чак и на мон релативно безначајном јутјуб каналу са кога поделим неки снимак са трибина
а она скандирање на аеродрому исто "фејк" ко и овај лик, мсм боли ме за ваше скандирање, само констатација

али се редовно јаљва чак и на мон релативно безначајном јутјуб каналу са кога поделим неки снимак са трибина
а она скандирање на аеродрому исто "фејк" ко и овај лик, мсм боли ме за ваше скандирање, само констатација
.
Па јел хоћеш да ја овде качим огавштине о фонду Јеремија Пантић са неке мреже које се десило пре "аеродрома" ?

Дечко повредио ногу, па што да га не сахранимо???

Ту се чак активно укључио и неки од директора ТВ Арена спорт својим конструктивним предлозима!!!

.

Па јел хоћеш да ја овде качим огавштине о фонду Јеремија Пантић
Које огавштине RSB је дао донацију за лечење, Пантић је се захвалио у емисији и рекао да то није потребно, а сад што тај умоболни болесник злоупотребљава особе психичким поремећајима на конту смрти свог детета то је његова ствар, кога он уоште интересује може само да лаје из свог подрума и препуцава се са тегелтијом

Које огавштине RSB је дао донацију за лечење, Пантић је се захвалио у емисији и рекао да то није потребно, а сад што тај умоболни болесник злоупотребљава особе психичким поремећајима на конту смрти свог детета то је његова ствар, кога он уоште интересује може само да лаје из свог подрума и препуцава се са тегелтијом
.
Немаш појма шта се дешава, али си паметан да залепиш етикету тамо где ти видиш да је згодно.

Не бих те више задржавао.

.

.
Одгледао данас спокојно последњу четвртину.

Ми смо ово добили, слободно могу да кажем лудачком срећом.

Три или четири лопте су нам пале право у руке после њихових промашаја (значи, ништа наша одбрана) и одмах ишла контра. Дакле, оно што им је негде постао заштитни знак и када неког ухвате у ту трку, нема му спаса, сада су покусали за све паре.

Чини ми се очигледно да немају снаге да истерају ритам до краја и при крају падају. Тако је било и када су играли против Барселоне, у последњих седам минута Барселона је из егала (+1) направила +15 (у последњих 30 сек. су смањили на 10).

Поготово, са Калинићем, Давидовцем, Мотејунасом нема брзог враћања у одбрану.

Јасно се видела и шизофренија Мекинтајера који је у сваком нападу са лоптом пола главе био да шутне, а пола да дода, па нити је шутирао нити додавао како треба (додаје када види да не може да шутне). Са том врстом шизофреније на можеш да градиш игру.

Други фактор је што је просрало Вашингтона и успео је да погоди све што је требало и заврши утакмицу, а да при крају ни једну лопту није продао.

Углавном, ми игру немамо и ова победа је само стицај пуких (срећних) околности. А можда су нам Вучићи ову победу поклонили у нади да ће да престане "неспотрско навијање".:mrgreen:.

Видим, С. Обрадовића је изненадио судијски критеријум у последњој четвртини.

Јбг, изостало је 30 досућених бацања што им је негде просек у Евролиги.

.
Први део поста да, али сети се њихова два промашаја за редом за тројку док им се лопта одбија у руке , и трећи пут погодак. Имао сам утисак да ће им се лопта одбијати док не погоде. Иначе се генерално слажем да играмо прилично дивљу кошарку, али ебг, ваљда су такви трендови...

.
Мсм, шта ти ово значи?

По чему је овај упис релевантан да се нађе на овој теми???

ПС. Не разумем се у друштвене мреже и никада нисам отварао налог, па ми нису јасни ови бројеви.

ППС. Кажу, интернет ти је као јавна кењара. Свако може да уђе и да се олакша, а твоји уписи у великој мери оправдавају ову констатацију.

.
Stavi ga ns ignor ko ja..

Ko misli da će posle ove pobede da se prestane sa pružanjem podrške Željku i napušavanjem Vučića i Ostoje taj se zajebo..
Još jače će da grmi..
Svi oni žele bojkot i praznu Arenu da bi na miru sahranili Partizan.. to se neće desiti

Back