KK Partizan

Država nam je raspad, sa sve predsednikom i ćacilendom, no to vam ne može biti izgovor za poraze poput ovog, od nesrećnog Asvela. Ne budimo ostrašćeni. U EL , bar u dosadašnjem toku, nešto u Partizanu ozbiljno škripi, dok Zvezda izgleda sasvim dobro za sada. To nema veze sa državom, AV i ćacilendom
.
Тај распад од државе се не одриче криминала и криминалаца.

Чак им је организован смештај на потезу од председништва до скупштине Србије. "Студенти" који хоће баш ту да уче иако факултети раде и одвија се настава.

Да ли је група "непознатих" нападача моткама напала навијаче Партизана који су се враћали после утакмице са Жалгирисом - јесте. Да ли су пронашли ко је иако се у том свету све зна, а поготово овакве акције практично усред Београда - истражни органи још тапкају у мраку.

Да ли су претили Миротићу ако дође у Партизан - јесу. Да ли је неко одговарао, наравно није.

Јесу ли организовали тучу са играчима Партизана у неком локалу? По свему је то била сачекуша. И ша је са тим било. Па опет ништа.

Да ли су се одрекли ових метода? А зашто би???

Када сам гледао прву четвртину против Асвела у забезеку сам само друштву прокоментарисао, ово је саботажа. Дуго пратим коарку, а овакву игру нисам видео ни код далеко слабијих тимова чак ни када су играли против шампионске екипе Партизана, Звезде, био кога.

Вучић је и у фудбалском и кошаркашком клубу инсталирао своје кртице, плаћа своју публику и ми немамо појма кроз шта играчи пролазе пре утакмица.

Каже бивши тренер Звезде Јанковић да је Звезда узела из партизанових млађих генерација 50 (или 60-небитно) клинаца које је проценила да вреде.

Мислиш, дали им чколадицу? Паре сигурно нису.

Шта може клинце тог узраста да натера да се одрекну својих емоција и дечачких љубави према другарима, клубу итд, да издају себе у очима другара? Једино огољено насиље и претње, типа проћи ћете као нпр.Зубаиру недавно, баш пред дерби.

Јел мислиш да је Пеђа Мијатовић луд и да не зна како функционишу успешни клубови, па од свих могућности које су се отвориле за тренера постави човека из омладинског погона који никада није радио са озбиљним играчима.

Да ли је у историји фудбала то и један једини клуб са шампионским амбицијама урадио? Зашто Звезда на место суперМилоја не доведе тренера млађих генерација, они су шампиони у том узрасту???

Са овим помахниталим лудацима на функцијама спорт је у Србији изгубио и привид спорта.

Када су се у Србији у време заиста величанствених успеха кошаркаша јављали председници клубова?

Углавном нико за ни знао ко су. Изјаве су давали искључиво тренери и играчи.

Данас не можеш да се одбраниш од саопштења, чак се и Остоја промеће у некакав фактор иако мислим да о кошарци и фукционисању клуба има појма колико и чистачица у хали. Уосталом видели смо на шта је Партизан личио док нису дошли Жељко Обрадовић и Зоран Савић.

Можда је ово што пишем моја фантазија и измишљотина, али ми изгледа да се сувише ствари ту поклапа да би биле случајност.

.

Poslednja izmena:
Зато што тако неког новокомпоновани железнички пројекат нити је имао нити ће имати.Жоц је стабилизовао Партизан и спасио га гашења, то не може да му опрости ова циганска багра којима су пуна уста лажног српства.Зато.
Izvini ti stvarno veruješ u ovo?

Sutrašnji srpski telegraf
IMG_20251116_210358.jpg

Izvini ti stvarno veruješ u ovo?
Naravno da će verovati,veran je to Pantićev ratnik i njegov sledbenik.
Nemoj da se neko slučajno drzne da kaže pravu istinu o stanju u klubu,taj je protiv Željka jer Željko nije klub,on je iznad kluba.
Pa tako imamo razne objave košarkaša,trenera,menadžera koji iz svog ugla vide ovo njihovo trenutno stanje a to su ujedno kod njih (kako pišu po raznim forumima i društvenim mrežama) obeleženi ljudi kojima treba trajno zabraniti ulaz na njhovim utakmicama.
Naravno i ovde kada se nešto o tome napiše to su ciganski botovi.Ali zato znaju godinama da k*njaju o Zvezdi ali nema iste povratne reakcije zvezdaša kao njihove o nama
Severna Koreja im nije ravna.

Konacno su cak i kosarkasi Partizana shvatili ono sto najpismenija kosarkaska publika Panterodelije mirno saopstavaju vec godinama, da ne kazem decenijama, a to je da je Rumeni turska prevara, pa mu spremaju bojkot. :mrgreen:

Koliko su samo jadni, bukvalno preslikano teranje kao ono kad su terali Vujosevica pre 10 godina.

Zapanjujuca kolicina novinara i novinarcica u rasponu od idiotskih clanaka pa sve do "dobronamernih" intervjua sa Grbom na nova.panteri.rs

А што не би веровао када је то тачно.
Dobro. Onda mi logički objasni ovo. Na proljeće 2021 niste imali para za iole pristojnog trenera. Igraju vam Jaramaz, Dangubić, Jović... Godinu prije niste mogli da Trinkijeriju date 400 000 evra po sezoni. I onda preko noći imate para za jednog od najskupljih trenera. Para da dovodite igrače iz evroligaških ekipa. Dok igrate Evrokup. Odakle? Da se ne lažemo dala vam država.

Poslednja izmena:
Dobro. Onda mi logički objasni ovo. Na proljeće 2021 niste imali para za iole pristojnog trenera. Igraju vam Jaramaz, Dangubić, Jović... Godinu prije niste mogli da Trinkijeriju date 400 000 evra po sezoni. I onda preko noći imate para za jednog od najskupljih trenera. Para da dovodite igrače iz evroligaških igrača. Dok igrate Evrokup. Odakle? Da se ne lažemo dala vam država.
pa naravno da je dala država...rumenige je vučićev projekat

Nije bas da nismo imali para pre Zoca, daleko bilo da nismo imali 400,000 za Trinkijerija, on je imao platu od 700 ako se dobro secam. A kad je Zoc dosao, imali smo otprilike isto novaca, eventualno jace za milionskog Pantera. Naravno da je Zoc samim svojim prisustvom digao pricu na visi nivo, zbog njega verovatno i igramo EL, a novac koji imamo je kombinacija drzavnih sponzora i njegove popularnosti, reklame i lozenja zbog kog navijaci placaju preskupe karte.

Vucicu i Covicu (ranije) cak i odgovara da KKP dobija drzavni novac, jer se to moze kontrolisati, slavina se odvrce i zavrce po potrebi, dok se stvara privid kako je klub namiren. Kad vam se nesto ne svidja, onda se u januaru zavrne slavina, prekidaju se sponzorstva, a kad nema opasnosti, onda moze. Dok vi u Zelezniku nemate tih problema, jedan igrac se danas povredi, sutra stize zamena iz NBA.

Dobro. Onda mi logički objasni ovo. Na proljeće 2021 niste imali para za iole pristojnog trenera. Igraju vam Jaramaz, Dangubić, Jović... Godinu prije niste mogli da Trinkijeriju date 400 000 evra po sezoni. I onda preko noći imate para za jednog od najskupljih trenera. Para da dovodite igrače iz evroligaških ekipa. Dok igrate Evrokup. Odakle? Da se ne lažemo dala vam država.
Kad je došao Željko duplo više sezonskih je prodato, došlo par sponzora i igrači koji bi za malo manje para birali Partizan
Ne zaboravi da su navijači iz svojih džepova davali kintu da se klub finansijski stabilizuje.. ja sam među njima.. po 2, 3, 5 hiljada din.. neko 100 000 eura...
Skoro 2 mil eura je skupljeno.

Него шта него ће да даје, такав су накарадни систем направили да без тога било који клуб се гаси, јасно да би циганска сподоба на власти имала контролу над свим, проблем је такође што се не даје исто.Држава је дала 17% овог буџета, то ти је 5 милиона од 27 милиона колико је буџет.
Прошле године је било око 30% од укупног буџета негде 23 милиона.Жоц је дошао и прво време радио хонорарно, а би тек касније потписао уговор који му и следује, и истиче на крају ове сезоне.Држава је давала и раније док Жоц није био у клубу али много мање, он је стабилизовао финансијски клуб, и да није Вучићевог тројанског коња на месту председника који не плаћа порез, Партизан би био близу да не дугује ником ништа, ни држави, и сам себе финансира, што је једини циљ током ове власти, а не неки трофеји и победе, е то неће да дозволе да се оствари.Ту су и спонзори које је он довео пријатељским везама Марбо, Нордеус, а свакако се карте не би оволико продавале без њега на клупи.Зато им смета.

О буџету ФМП да не говорим, ове године их је била срамота то да и објаве.

Него шта него ће да даје, такав су накарадни систем направили да без тога било који клуб се гаси, јасно да би циганска сподоба на власти имала контролу над свим, проблем је такође што се не даје исто.Држава је дала 17% овог буџета, то ти је 5 милиона од 27 милиона колико је буџет.
Прошле године је било око 30% од укупног буџета негде 23 милиона.Жоц је дошао и прво време радио хонорарно, а би тек касније потписао уговор који му и следује, и истиче на крају ове сезоне.Држава је давала и раније док Жоц није био у клубу али много мање, он је стабилизовао финансијски клуб, и да није Вучићевог тројанског коња на месту председника који не плаћа порез, Партизан би био близу да не дугује ником ништа, ни држави, и сам себе финансира, што је једини циљ током ове власти, а не неки трофеји и победе, е то неће да дозволе да се оствари.Ту су и спонзори које је он довео пријатељским везама Марбо, Нордеус, а свакако се карте не би оволико продавале без њега на клупи.Зато им смета.

О буџету ФМП да не говорим, ове године их је била срамота то да и објаве.
Mora da je došao honorarno. Nebitno. Onda je bespredmetno pričati o tome kako se sami finansirate. Što se tiče pobjeda ne bi ja baš rekao da vam nije cilj da uzimate trofeje.

Nije bas da nismo imali para pre Zoca, daleko bilo da nismo imali 400,000 za Trinkijerija, on je imao platu od 700 ako se dobro secam. A kad je Zoc dosao, imali smo otprilike isto novaca, eventualno jace za milionskog Pantera. Naravno da je Zoc samim svojim prisustvom digao pricu na visi nivo, zbog njega verovatno i igramo EL, a novac koji imamo je kombinacija drzavnih sponzora i njegove popularnosti, reklame i lozenja zbog kog navijaci placaju preskupe karte.

Vucicu i Covicu (ranije) cak i odgovara da KKP dobija drzavni novac, jer se to moze kontrolisati, slavina se odvrce i zavrce po potrebi, dok se stvara privid kako je klub namiren. Kad vam se nesto ne svidja, onda se u januaru zavrne slavina, prekidaju se sponzorstva, a kad nema opasnosti, onda moze. Dok vi u Zelezniku nemate tih problema, jedan igrac se danas povredi, sutra stize zamena iz NBA.
:cepanje:
Vidi se po sastavu koji sada igra.Kalina, Dobrić, DeDa,Jago,stari Monteijunas,nigerijski NBA as Odželej i NBA legenda Plavšić.Bolesan si

Mora da je došao honorarno. Nebitno. Onda je bespredmetno pričati o tome kako se sami finansirate. Što se tiče pobjeda ne bi ja baš rekao da vam nije cilj da uzimate trofeje.
Да, и то када је клуб био у расулу, није играо Евролигу него Еврокуп, а једне сезоне смо истерани и да играмо Лигу шампиона.
Нико се овде не финансира сам нити може, од најниже лиге па до водећих клубова, то право је укинуто, толико о држави, питање је само колико се коме даје, а ове режимске срамоте из Железника су прошле године имале 70% буџета од државе, да не говорим да су им јавна предузећа куповала карте па делили запосленима, што је опет државни приход, ове као што рекох ћуте као заливени јер она одвала о буџету од 22 милиона не пије боду.
Видиш и сам да су спонзори и клубова и лига или државне компаније и јавна предузећа или кладионице опет повезане са државом.
Тако су преко мтс условљавали Партизан да отпусти тренера, тада Вујошевића, или неће продужити спонзорство.Уосталом видиш ко седи у првом реду на партизановим утакмицама а ко на утакмицама КК лоповкса превара, и шта раде када се сретнемо.

Дакле није питање да ли се даје Партизану него колико.У сезони када смо за мало завршили на фајнал-фору опет је некако циганија добила више, ваљда су боље представљали државу и град Београд шта ли.Или што би плагијатор дипломе Синиша Мали рекао, ја помажем на 100 начина мораш и ти, упућено директору једног јавног предузећа.

Када већ играш циљ и треба да буде победа али не по сваку цену, прво финансијска консолидација клуба, да чист дочека пад овог зла, е онда ћемо да сведемо рачуне.Зато им смета Жељко, видиш како су то лепо средили у фудбалском клубу који је без икаквих амбиција.

:cepanje:
Vidi se po sastavu koji sada igra.Kalina, Dobrić, DeDa,Jago,stari Monteijunas,nigerijski NBA as Odželej i NBA legenda Plavšić.Bolesan si
Kenan povredjen - Karter. Karter se razboleo, stize Batler. Ne kukaj na Motejunasa, spasao vas je. Star je i nece biti cele sezone na vrhunskom nivou, ali vam radi posao da pregrmite ovaj period.

Isto tako mi treba da kukamo na Kalatesa, a obojica su zlata vredni igraci iako su u godinama. I naravno da imaju mane, da nemaju, bili bi u NBA.

Zanimljivo mi je kako, kao i kod Duleta, ti sad imas navijace koji su tu samo da bi pljuvali trenera. :mrgreen: Ne znam da li i panteri tako, njih sam uvek dozivljavao kao Severnu Koreju, ili je to izricito grobarski specijalitet.

Inace, Sasa je trenutno bolji od Zelimira, ali oni se kao prvo trenutno ni ne bave istim stvarima. Jedan izvlaci maksimum iz nekompletne ekipe kontrolisanom kosarkom, koristi rasterecenje i dobru atmosferu, skuplja bodove i ceka masu igraca i tek ce morati da oformi tim. Drugi malo u hodu pokusava da pravi automatizam i igrace koji ce raditi i kontrolisati sve bez mnogo filozofiranja, gura neku svoju viziju sadasnje i buduce kosarke, ne znam koliko ovi kladionicarski navijaci to mogu da skontaju.

A Panteri ce mrzeti Zoca cak i da osvoje EL a nas oteraju zajedno sa Asvelom napolje koliko smo losi, jer oni nisu sportski klub nego paravan za propagandu i ispiranje mozga - to je rupa bez dna i nista racionalno to ne moze zatrpati.

Meni bas nije normalan nekriticki stav ili bolje receno slepo idolopoklonstvo mnogih Partizanovih navijaca prema ZOC-u, ispada da je covek veci od kluba a to meni upravo kao navijacu Partizana je bas preterano. Nije mi jasno zasto je on predmet tolikog idolopoklonstva. Za prosecnog Grobara ne vidim razlog zasto bi bila vrlo bitna cinjenica da je on najtrofejniji trener u istoriji Evrope jer on vecinu tih titula nije osvojio vodeci Partizan nego vise razlicith klubova od kojih Panatinaikos ima najvise trofeja pod njegovom palicom, tako da ako koji navijaci treba da ga enormno postuju i "kuju u nebesa" to su navijaci ovog grckog tima a ne Grobari iz Srbije. On jeste vodio na pocetku svoje trenerske karijere i Partizan i osvojio je evropsku titulu sa njim 1992. i to jedino treba da bude bitna i velika stvar za navijace Partizana ali ta titula je dosla bas davno, kad je on bio mlad covek.
Znaci meni nije normalno da je Partizan iz sezone u sezonu od kada ga vodi ZOC (od 2021.) sve neuspesniji a stav brojnih Grobara je da ne sme da bude ikakve kritike prema njegovoj visosti ZOCu.

Meni bas nije normalan nekriticki stav ili bolje receno slepo idolopoklonstvo mnogih Partizanovih navijaca prema ZOC-u, ispada da je covek veci od kluba a to meni upravo kao navijacu Partizana je bas preterano. Nije mi jasno zasto je on predmet tolikog idolopoklonstva. Za prosecnog Grobara ne vidim razlog zasto bi bila vrlo bitna cinjenica da je on najtrofejniji trener u istoriji Evrope jer on vecinu tih titula nije osvojio vodeci Partizan nego vise razlicith klubova od kojih Panatinaikos ima najvise trofeja pod njegovom palicom, tako da ako koji navijaci treba da ga enormno postuju i "kuju u nebesa" to su navijaci ovog grckog tima a ne Grobari iz Srbije. On jeste vodio na pocetku svoje trenerske karijere i Partizan i osvojio je evropsku titulu sa njim 1992. i to jedino treba da bude bitna i velika stvar za navijace Partizana ali ta titula je dosla bas davno, kad je on bio mlad covek.
Znaci meni nije normalno da je Partizan iz sezone u sezonu od kada ga vodi ZOC (od 2021.) sve neuspesniji a stav brojnih Grobara je da ne sme da bude ikakve kritike prema njegovoj visosti ZOCu.

Zoc je kao trener veca zvezda od bilo kog kluba u Evropi. To nije idolopoklonstvo, to je cinjenica. Nijedan igrac, trener ili klub nece izazvati tu kolicinu postovanja gde god da se pojavi, osim u panterskom brlogu, naravno.

A daleko bilo da ne sme da bude bilo kakve kritike, svi iznosimo svoja amaterska zapazanja i neka od njih nisu bas povoljna po savrsenog Zoca. Ja bas imam utisak da ukoliko ti ne opljunes po njemu i kazes neku neistinu poput "iz sezone u sezonu je sve neuspesniji", ili da nije on trener za Partizan, teraj ga, ... Dakle ako ne pricas tako, to nije dovoljno dobra kritika.

Zato vas, takvih kriticara, ni nema da izrazavate svoje "misljenje" nikada osim kada je neki veliki poraz ili potres kao sada.

Zoc je kao trener veca zvezda od bilo kog kluba u Evropi. To nije idolopoklonstvo, to je cinjenica. Nijedan igrac, trener ili klub nece izazvati tu kolicinu postovanja gde god da se pojavi, osim u panterskom brlogu, naravno.

A daleko bilo da ne sme da bude bilo kakve kritike, svi iznosimo svoja amaterska zapazanja i neka od njih nisu bas povoljna po savrsenog Zoca. Ja bas imam utisak da ukoliko ti ne opljunes po njemu i kazes neku neistinu poput "iz sezone u sezonu je sve neuspesniji", ili da nije on trener za Partizan, teraj ga, ... Dakle ako ne pricas tako, to nije dovoljno dobra kritika.

Zato vas, takvih kriticara, ni nema da izrazavate svoje "misljenje" nikada osim kada je neki veliki poraz ili potres kao sada.

Hajde da ostavimo po strani sve utakmice koje je Partizan odigrao sa stranim klubovima, zasto se ne zapitas zasto je Partizan u zadnje vreme u odigranim derbijima toliko neuspesan i nemocan protiv Zvezde i uvek popije poraz? To je za mene ozbiljan i veliki problem. Meni je to kao Grobaru veci problem nego npr. redovni porazi Partizana od Real Madrida u susretima. Za neuspeh Partizana u derbijima je iskljucivo krivac ZOC, niko drugi ne moze biti.

Zapitao sam se i odavno mi je jasno - u poslednjih 10 derbija recimo imamo bas negativan skor, a za to su uglavnom zasluzne sudijske pljacke u domacim takmicenjima. Na drugom mestu je naravno kriv Zoc zbog onog lose odabranog i vodjenog tima iz poslednje Panterove i Ledejove sezone, a na trecem mestu su krivi sami panteri zato sto su se toliko raspali prosle sezone da nismo imali priliku da ih jos 5 puta dobijemo i popravimo svoj skor, nego su ispadali u polufinalima. No, kada pogledas nas skor u EL derbijima, gde mozemo imati ravnopravne uslove, skor je ja mislim 50-50, zar ne?

No, ti si verovatno od onih grobara koji su nam u poraz uracunali i ono kad je onaj uhapseni mafijaski sudija svirao kraj dok su igraci bili pod tusem, posto bi sve uradio samo da popljujes Zoca samo zato sto ga iz nekog razloga ne volis.

Kenan povredjen - Karter. Karter se razboleo, stize Batler. Ne kukaj na Motejunasa, spasao vas je. Star je i nece biti cele sezone na vrhunskom nivou, ali vam radi posao da pregrmite ovaj period.

Isto tako mi treba da kukamo na Kalatesa, a obojica su zlata vredni igraci iako su u godinama. I naravno da imaju mane, da nemaju, bili bi u NBA.
Ne kukam na Motejunasa. Naprotiv. I dobro je da si ga stavio sa Kalatesom u istom kontesti. Isto mislim kao i ti. Plus, obojica su velike ljudine i drugarčine. Ko ih zna i ko je igrao sa njima to zna

Back